Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Να κάψει τα φύλλα επιστράτευσης η ΟΛΜΕ αν εννοεί την απεργία!



Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ:
Αν περιμένει κανείς από τους εργατοπατέρες της ΟΛΜΕ να πάρουν τέτοιες πρωτοβουλίες, βαυκαλίζεται με όνειρα θερινής νυκτός…
Πρέπει να πάρουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί την υπόθεση στα χέρια τους μέσα από Συνελεύσεις της Βάσης και με δικά τους Όργανα Αγώνα…

**************************************
Aν οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ εννοούν την απεργία να βρουν τρόπο να μην ισχύσει η επιστράτευση. Κάτι τέτοιο προτείνουν οι Α', Γ', Δ', Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης:


"Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ να λάβει άμεσα μέτρα απεργιακής μορφής με τη μορφή τρίωρων στάσεων από ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ ώστε να αποτρέψει με κάθε δυνατό τρόπο την παραλαβή των ατομικών φύλλων επιστράτευσης".

Αρκετά με το φασισμό και την εξόντωση αυτής της κοινωνίας. Αυτοί δεν μας εκβιάζουν, μας δολοφονούν εν ψυχρώ. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, και όχι τα πραξικοπήματα του Σαμαρά και της φασιστοπαρέας του!

Αν τα φύλλα επιστράτευσης παραδοθούν, τότε, με απόφαση της ΟΛΜΕ και των γενικών συνελεύσεων των ΕΛΜΕ, να καούν δημόσια και μαζικά.

Δημιουργείται πολύ άσχημο προηγούμενο με...
αυτό το μόρφωμα Απόφασης Σαμαρά, που επιστρατεύει ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ μια απεργία που όχι μόνο δεν άρχισε, αλλά δεν έχει καν αποφασιστεί οριστικά!


Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τους εντεταλμένους των ΜΜΕ, ποινικούς που έπρεπε να βρίσκονται στις φυλακές, που ζουν όχι με φακελάκια αλλά με χοντρές μίζες και μαφιόζικες δουλειές, έχει κορυφωθεί. Διασύρουν συστηματικά όλες τις κοινωνικές ομάδες: μόλις τολμούν να απεργήσουν και να διαμαρτυρηθούν, να διεκδικήσουν το δίκιο, τις χαρακτηρίζουν συντεχνίες που στέκονται απέναντι στην κοινωνία και την εκβιάζουν.

Και αναρωτιέται κανείς:


Συντεχνία οι καθηγητές
Συντεχνία οι δάσκαλοι
Συντεχνία οι φαρμακοποιοί
Συντεχνία οι γιατροί
Συντεχνία οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς
Συντεχνία οι ταξιτζήδες
Συντεχνία οι φορτηγατζήδες
Συντεχνία οι ναυτεργάτες
Συντεχνία οι αγρότες
Συντεχνία οι κάτοικοι της Κερατέας και της Ιερισσού


Τελικά ποιοι είναι η κοινωνία; Ο Σαμαράς, ο Άδωνης, ο Αλαφούζος, ο Βαρδινογιάννης και ο Κυριακού;

Οι τύχες μας είναι στα χέρια μας. Ας αναλάβει τώρα ο καθένας τις ευθύνες του απέναντι στον εαυτό του, στην κοινωνία, στο μέλλον αυτού του τόπου.

[b]Ο δρόμος είναι ένας: συλλογικός αγώνας! Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να ρίξουμε τη φασιστοκυβέρνηση ΤΩΡΑ! Μπορούμε, αρκεί να το θελήσουμε και να δώσουμε τη μάχη! [/b]

Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5658.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7476

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP