Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΑΔΕΔΥ: Μια από τις «κεφαλές» του κατοχικού καθεστώτος



Ανοικτά και προκλητικά η ΑΔΕΔΥ «αδειάζει» την απεργία της ΟΛΜΕ (η οποία είναι μέλος της ΑΔΕΔΥ) και συντάσσεται με τους ληστές και δημίους των εργαζομένων, με την κυβέρνηση των ανδρεικέλων που χωρίς προσχήματα επιδιώκει την κατάργηση των απεργιών και τον εντοιχισμό μας στο ΓΥΨΟ.
Αυτά είναι τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων: Οι «κεφαλές» στήριξης των εργοδοτών, του σύγχρονο φασισμού του 4ου Ράιχ και των πολιτικών, δωσίλογων υπηρετών του.


ΕΔΩ επιβάλλεται προληπτικός, φασιστικός στρατιωτικός νόμος εναντίον της δεδηλωμένης απόφασης των εκπαιδευτικών για απεργία και το κορυφαίο συνδικαλιστικό τους όργανο, χωρίς ούτε τα προσχήματα μιας απεργιακής παρέλασης, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τους εκπαιδευτικούς και τάσσεται, σαν το ανδρείκελο του ανδρεικέλου, στο πλευρό των νέων δικτατόρων του «αποφασίζουμε και διατάζουμε»: ΥΠΕΡ της κυβέρνησης!!!

Για να γίνει πιο αντιληπτό το ΑΙΣΧΟΣ της ξεπουλημένης ΑΔΕΔΥ αναφέρουμε συνοπτικά το ιστορικό:

Σήμερα Τρίτη (13/5), 85.000 καθηγητές προσέρχονται σε γενικές συνελεύσεις, για να εγκρίνουν μαζικά τον απεργιακό αγώνα, από την Παρασκευή 16/5, μέρα έναρξης και των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η φασιστική επιστράτευση ξεκινάει την Τετάρτη 14/5.


Η ΑΔΕΔΥ, την κρίσιμη ημέρα της Παρασκευής, 16/5 (η πρώτη μέρα της απεργίας των εκπαιδευτικών), ΟΧΙ μόνο δεν κηρύσσει ΑΠΕΡΓΙΑ συνολικά του κλάδου με αιχμή τη φασιστική επιστράτευση, έστω και σε μορφή παρέλασης, αλλά αφήνει τον αγώνα των εκπαιδευτικών ΕΝΤΕΛΩΣ ακάλυπτο.

Αντί εκείνης της κρίσιμης ημέρας αποφάσισε απεργιακή παρέλαση για σήμερα Τρίτη, 14/5: Για το θεαθήναι!!!

ΑΝΟΙΚΤΑ και ξεδιάντροπα η ΑΔΕΔΥ, με αυτό το τρικ, αντάξιο κάθε απατεώνα, δηλώνει:

α) Ότι δεν στηρίζει την απεργία της ΟΛΜΕ. Το ίδιο και η ΓΣΕΕ.

β). Ότι τα διπλώνει μπροστά στο φασιστικό πραξικόπημα της κυβέρνησης, αυτό της ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ: ΟΧΙ μόνο δεν εκδηλώνει την παραμικρή διάθεση να συγκρουστεί με την επιστράτευση, αλλά αντίθετα με τη στάση της ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ την στραταρχική αυθάδεια της κυβέρνησης.


γ). Ότι, σκοπίμως και δολίως, σαν ελεεινός προβοκάτορας, επιχειρεί να τορπιλίσει τις διαδικασίες και τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ των συνελεύσεων των ΕΛΜΕ.

Την ίδια μέρα ακριβώς πραγματοποιούνται οι Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ για να αποφασίσουν πάνω στην απεργία τους.

Μόνο ένας πράκτορας του καθεστώτος και δόλιος προβοκάτορας θα κήρυσσε απεργιακή φιέστα αυτήν την ημέρα…

Στόχος: Η αναχαίτιση της μαζικής καθόδου των εκπαιδευτικών στις Συνελεύσεις τους, η διάσπασή τους…

Καμιά, συνεπώς ΑΥΤΑΠΑΤΗ για αυτόν τον συνδικαλισμό των παρασίτων εργατοπατέρων: Αποτελούν τη φασιστική «κεφαλή» του νέου φασισμού στο συνδικαλιστικό τομέα.

Διαβάστε και το πρόσφατο άρθρο: «ΟΧΙ αυταπάτες»
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5479.html

ΟΛΕΣ οι «κεφαλές» που περιγράψαμε στο προηγούμενο κείμενό μας, σε διατεταγμένη υπηρεσία, με νύχια και με δόντια, προσπαθούν, με προστυχιά ασυνήθιστη, να σπάσουν την απεργία των εκπαιδευτικών και να περάσει η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ της κατοχικής κυβέρνησης…

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7477

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP