Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΕΦΙΑΛΤΕΣ

ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ    
  Μέσα στον γενικό χαμό των τελευταίων ημερών, με τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ, τους συνδικαλιστάδες να σχίζουν τα ιμάτια τους για το καλό της νέας γενιάς και του έθνους, συνεπαρμένοι από το μεγαλείο του ρόλου που καλούνται να παίξουν έδωσαν το μεγαλύτερο μάθημα στα παιδιά, την ελπίδα τούτου του τόπου.

Πώς προδίδουν τους αγώνες της εργατικής τάξης, αδιαφορώντας για το τι θέλει η βάση ...ο κυρίαρχος λαός, για τον οποίο αγωνίζονται, τρέχουν δίνουν μάχες, με έναν και μόνο στόχο: Μιά γωνίτσα στη βουλή και αργότερα μια καρεκλίτσα υπουργική. Γιατί ο Πρωτόπαπας ή ο Κανελόπουλος καλύτερος είναι από αυτούς!!!

Εξ' άλλου και ιστορικά να το δείτε πάντα υπήρχε ένας Εφιάλτης, που έκανε τους αγώνες του Έθνους πιο ηρωικούς, πιο ενθουσιώδεις, πιο μεγάλους βρε παιδί μου. Σκεφτείτε να μην υπήρχαν, πώς θα θυμόμασταν την θυσία των πολεμιστών, πώς θα γινόταν ηρωική η μάχη!

Μια προδοσία σε κάθε μορφή αντίστασης μας οδηγεί στη νίκη!

Είναι τεράστια η συμβολή τους και πρέπει να το ομολογήσω και να το πω και σε σας που τους βλέπετε με μισό μάτι . Αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους μας το καλό μας, είναι αλτρουιστές, ανιδιοτελείς, ιδεολόγοι και εκτός από την καρεκλίτσα που λέγαμε πιο πριν σκέφτονται πριν απο μας για μας, το συμφέρον του εργατικού κινήματος, το καλό του τόπου, το μέλλον των παιδιών μας.

Στην περίπτωση των καθηγητών οι Εφιάλτες κινήθηκαν από αριστερά, άλλο ένα συν στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του εργατικού κινήματος- το περιμένατε; δεν το περιμένατε -είναι μία τακτική που μπορώ να σας την αναλύσω αλλά θα σας κουράσω και δεν είναι στις προθέσεις μου. Να έχετε κατά νου πάντως πως είναι για το καλό μας, και αν δεν με πιστεύετε κακό του κεφαλιού σας.

Δεν μπορεί κύριοι και κυρίες ο κυρίαρχος λαός να ξέρει καλύτερα από τους ηγέτες του κινήματος.


Και αν νομίζετε πως η βάση μπορεί να έχει λόγο είστε γελασμένοι.


Το γεγονός ότι η βάση αποφάσισε με τεράστια πλειοψηφία να απεργήσουν παρά την επιστράτευση, δείχνει απλά πολιτική ανωριμότητα, έλλειψη ρεαλισμού και ανευθυνότητα. Ποιοί είστε εσείς που αποφασίζετε ε;;

Ξέρετε εσείς τα προβλήματα του σχολείου, κρυώνατε το χειμώνα, κάνατε μάθημα χωρίς βιβλία, είχατε ένα λόχο παιδιών σε κάθε τάξη, λείπανε ειδικότητες; Δεν είστε καλά που θα έχετε και άποψη!

Απολύεστε, να φύγετε κύριοι να δουν οι συνδικαλιστές άσπρη μέρα.


Και σεις παιδιά πάρτε ένα μάθημα ήθους, πολιτικού λόγου και συνέπειας, ένα πολύτιμο μάθημα για το πως γίνετε το άσπρο- μαύρο, το βαθύ κόκκινο-αχνό ροζ, ο πράσινος ήλιος-πράσινα άλογα, το γαλάζιο-κατράμι μαύρο, τα όνειρα σας εφιάλτες!

Δείτε και εδώ:
http://logiakaiskepseis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_14.html

Μαθήματα ζωής άνευ διδασκάλων- αυτοί απολύονται- τώρα διδάσκουν πολιτικοί και συνδικαλιστές. 


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7482

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP