Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ας επιστρατεύσουμε τα πολιτικά τσογλάνια μιά και καλή

Μαύρη Λίστα

Slaves_in_chains_(grayscale)
Ιδού λοιπόν οι στρατηγοί της ελληνικής δικτατορίας, αποφασίζουν και διατάζουν. Υπογράφουν επιστρατεύσεις για τους απεργούς για να τηρήσουν την περίφημη νομιμότητα.
Μιά νομιμότητα που δεν εξαντλείται φυσικά σε όλα τα απεχθή μέτρα που διαλύουν ζωές και όπως έχουμε ξαναπεί, βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.
Έχουν το θράσος να εκβιάζουν τους εργαζόμενους και

εσκεμμένα να στρέφουν τον ένα εργασιακό κλάδο εναντίον του άλλου με σκοπό τί άλλο παρά την διχόνοια ανάμεσα σε εκείνους τους ανθρώπους που θίγονται το ίδιο από τις απάνθρωπες πολιτικές τους.

Ταυτόχρονα προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα για ακόμη μιά φορά με την γνωστή τρομοκρατία τους πως οι απεργιακές κινητοποιήσεις θα πατάσσονται με οποιοδήποτε τρόπο.


Θέλουν ο κόσμος να δέχεται αδιαμαρτύρητα την απόλυση, την δραματική μείωση του μισθού του, να βλέπουμε τη Γή να χάνεται κάτω από τα πόδια μας και να μήν μιλάμε.

Μας μιλάνε για ηθική και παιδεία οι ανήθικοι και οι στρατηγοί της απάτης και της κλεπτοκρατίας.

Μας μιλάνε για νομιμότητα και δημοκρατία αυτοί που παρανομούν 40 χρόνια και πετάξανε την όποια δημοκρατία στο καλάθι της ευρωπαϊκής ψευτιάς.

Τί πάει να πει επιστράτευση;
Στην επιστράτευση να πάνε αυτοί που δεν δούλεψαν ούτε μιά ώρα στη ζωή τους.
Αυτοί που ζούνε με 10000 φράγκα το μήνα και λένε σε μάς να ζήσουμε με 500. Να πάνε αυτοί που τα ρημάξανε όλα. Αυτοί που έχουν εξασφαλισμένο το μέλλον για τα δισέγγονά τους και εμείς με τα δικά μας καταδικασμένοι να τρώμε τις σάρκες μας και να κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι για να τα βγάλουμε πέρα.

Αλλά εδώ και τώρα είναι που χρειάζεται όλοι οι απεργοί να κατανοήσουν πως δεν πρέπει να περιμένουνε τίποτε από τους ανθρωποφάγους κυβερνήτες.

Εδώ και τώρα είναι που όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να προχωρήσουμε σε γενική απεργία αορίστου χρόνου.

Όχι με ψευτοαιτήματα, αλλά με σαφείς και ξεκάθαρες αγωνιστικές δράσεις για να φύγουν αυτοί οι θρασύδειλοι τσογλαναράδες που μας κατέστρεψαν.

Να καταλάβουμε τα πάντα.
Να ρίξουμε το ψευτοδημοκρατικό κράτος. Να βγούμε όλοι μαζί και να χάσουνε τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Να σφίξουμε τη θηλειά στο δικό τους λαρύγγι.

Καιρός να σταματήσουνε οι απεργίες της ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ. Καιρός να ξεκινήσει η απεργία του λαού. Χωρίς κομματόσκυλα και εργατοπατέρες.

Όλοι οι πολίτες-εργαζόμενοι
να απεργήσουνε μαζί όχι μόνο για την τσέπη τους, αλλά για το δικαίωμα στην δημοκρατία και στην αυτοδιάθεση και αυτοθέσμιση της κοινωνίας.

Να απεργήσουν όλοι διεκδικώντας τα πάντα. Ας επιστρατεύσουμε τους αφέντες και τα λαμόγια.

Ο απεργιακός αγώνας των εργαζομένων είναι κοινός αγώνας. Γενική πολιτική απεργία αορίστου χρόνου, με στόχο την πτώση της απάνθρωπης κυβέρνησης.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7476

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP