Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΠΡΟΔΟΣΙΑ εκπαιδευτικών: Το δρόμο του ΚΚΕ ακολούθησαν και οι «άλλοι»…



Η συνδικαλιστική βάση των εκπαιδευτικών (οι ΕΛΜΕ) αποφάσισε συντριπτικά και με τεράστια μαζικότητα να γίνει η απεργία!!!
Τα προεδρεία όμως των εργατοπατέρων, με πρωταγωνιστές τις κομματικές παρατάξεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ είχαν άλλη «άποψη»: Το σπάσιμο της απεργίας.
Το κομματικό «συνδικάτο» του ΚΚΕ (ΠΑΜΕ) είχε ταχθεί από την αρχή υπέρ της κατοχικής κυβέρνησης!!!
Σημείωση:

Τώρα κάποια ιστολόγια-φερέφωνα του Περισσού επιχαίρουν και μιλάνε για «ρεαλισμό» του ΠΑΜΕ.

Δηλαδή «ρεαλισμός» («επαναστατικός ρεαλισμός») είναι να προδίδεις τον αγώνα πριν αρχίσει και να μη συμμετέχεις σ’ αυτόν!!!

Αυτά τα σταλινικά λείψανα μιλάνε για «δικαίωσή» τους επειδή οι άλλοι ξεπούλησαν τους εκπαιδευτικούς στο ΤΕΛΟΣ, ενώ αυτή είχαν τη «διορατικότητα» να τους ξεπουλήσουν από την ΑΡΧΗ: Τέτοιο ΑΙΣΧΟΣ και ξεπουληματική, αυθάδη ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ…

Βεβαίως το ξεπούλημα της απεργίας των εκπαιδευτικών από τα παράσιτα των εργατοπατέρων, όλων των χρωμάτων και ποικιλιών, ήταν αναμενόμενο.

Δεν χρειάζεται σήμερα
να διαθέτεις και ιδιαίτερες ικανότητες πολιτικής οξυδέρκειας για να αντιληφτείς ότι ΟΛΑ τα κομματικά «συνδικάτα» είναι «κεφαλές» του ΚΡΑΤΙΚΟΥ συνδικαλισμού, υποστυλώματα και η «Πέμπτη φάλαγγα» του καθεστώτος και των κυβερνητικών ανδρεικέλων: Απλώς άσφαιρες τουφεκιές ρίχνουν και παραστάσεις θεάματος για παραπλάνηση και για τις εκλογικές ανάγκες των κομμάτων τους.

Ο Κεντρικός στόχος ΟΛΩΝ των γραφειοκρατών του συνδικαλιστικού παρασιτισμού, είναι ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟΣ: Να βάζουν ΦΡΑΓΜΑΤΑ στην ΟΡΜΗ των λαϊκών κινητοποιήσεων, να τις εκτονώνουν, να τις χειραγωγούν και να τις υποτάσσουν στα σχέδια του πλανητικού φασισμού και των εγχώριων ανδρεικέλων τους.

Το πώς θα φερθούν οι εργατοπατέρες της ΟΛΜΕ ήταν αναμενόμενο.

Γράφαμε στο άρθρο: «ΟΧΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ»

«Και η πλέον θανάσιμη (αυταπάτη) είναι να πιστέψουν (οι εκπαιδευτικοί) ή να στηριχτούν στο συνδικαλιστικό τους όργανο, την ΟΛΜΕ, ή στις θεατρικές παραστάσεις, συνολικά, των εργατοπατέρων.
Η γραφειοκρατική κάστα των συνδικαλιστών είναι επαγγελματίες-παράσιτα, πλήρως εξαρτημένα από το κράτος και τα κόμματα: Τους ποικίλους και πολύχρωμους επαγγελματίες υπηρέτες του καθεστώτος, του κατοχικού καθεστώτος που υπηρετούν, νομιμοποιούν και εξωραΐζουν.
Η πιο ολέθρια και θανατηφόρα ΑΥΤΑΠΑΤΗ είναι να πιστεύει κανείς, ΣΗΜΕΡΑ, ότι μπορεί να στηριχτούν οι ΑΓΩΝΕΣ ενάντια στον επελαύνοντα πλανητικό ΦΑΣΙΣΜΟ, στα κόμματα-ανδρείκελα, στην κάστα των εργατοπατέρων, που ΟΛΟΙ από κοινού, προωθούν αυτό το φασισμό, τον εξωραΐζουν και τον νομιμοποιούν στη Βουλή, ή εμπορεύονται τη ΦΡΙΚΗ του («αριστερά» καιCIA)…».

Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5479.html

Οι αγώνες σήμερα που απουσιάζει ΠΑΝΤΕΛΩΣ, μια Επαναστατική Ηγεσία, μπορεί να προχωρήσουν ΜΟΝΟ μέσα από την αυτό-οργάνωση των εργαζομένων και τα δικά τους όργανα αποφάσεων και αγώνα.

Αυτές οι διαδικασίες της αυτό-οργάνωσης θα διευκολύνουν και θα επιταχύνουν τα ΜΕΓΙΣΤΑ, παρέχοντας μια ισχυρή κινηματική βάση, την οικοδόμηση μιας νέας Επαναστατικής Ηγεσίας…

Αυτά προς το παρόν…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP