Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ μιλούν για το «αβγό του φιδιού»

Το άρθρο γράφτηκε τις παραμονές της πτώσης της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου (Οκτώβριος 2011).
Και τότε υπήρξε έξαρση της «αντιφασιστικής» μυθολογίας


Πολλοί «αριστεροί» αναδείχτηκαν και αναρριχήθηκαν στην πολιτική και δημοσιογραφική αρένα του καπιταλιστικού καθεστώτος γιατί είχανε την ικανότητα να επενδύουν με «αριστερά» χρώματα και επιχρυσωμένες, αντικαθεστωτικές φόρμες τα σοφίσματα της κυρίαρχης ιδεολογίας και ιδιαίτερα τη «φιλοσοφία» της αστικής σκέψης: Αυτή των απλουστεύσεων και σχηματοποιήσεων…
Το ΠΑΣΟΚ ανήγαγε σε επιστήμη την «αριστερή» ταχυδακτυλουργία και ρητορεία των υπεραπλουστεύσεων.


Ένα από αυτά τα ρητορικά τεχνάσματα είναι το «αβγό του φιδιού»: Το σύγχρονο ιδεολόγημα του πλανητικού φασισμού.

Αυτό το ιδεολόγημα ανασύρεται κάθε φορά που εκδηλώνεται η λαϊκή αγανάκτηση και ΟΡΓΗ εναντίον των κυβερνητικών ανδρεικέλων και του καθεστώτος γενικά.


Εν χωρώ, τότε,
αρχίζουν να ωρύονται οι κυβερνητικοί υπάλληλοι των διεθνών και εγχώριων ληστών και δημίων, καθώς και τα μίσθαρνα όργανα της προπαγάνδας τους: «Επωάζεται το αβγό του φιδιού»!!!!

Έχουν κατασκευάσει και προωθούν υστερικά οι ίδιοι (πολιτικά- τηλεοπτικά) και τα ανάλογα «άλλοθι», τους ποικίλους και πολύχρωμους τυχοδιώκτες και προβοκάτορες του καθεστώτος: Από Καρατζαφέρη και CIA μέχρι τα οργανωμένα τάγματα των μυστικών υπηρεσιών: Κουκουλοφόρους και πολύμορφους τρομοκράτες εκτελεστές…

Πάντα λοιπόν όταν αρχίζει να ανεβαίνει ο πυρετός της λαϊκής αγανάκτησης πετάνε τη «φόλα» του «αυγού του φιδιού», συνδέοντας τήν καθολική και γενικευμένη ΟΡΓΗ του λαού με την επώαση του αβγού του φιδιού, είτε μέσω των «ακροδεξιών» κατασκευασμένων σκιάχτρων, είτε μέσω των δικών τους κουκουλοφόρων, είτε ακόμα και μέσω κάποιων επεισοδιακών, βίαιων εκδηλώσεων («νόμιμα τέκνα της ανάγκης») της υπερχειλίζουσας λαϊκής οργής.

Αυτό κάνανε και με τη γενικευμένη, μαζική και καθολική κατακραυγή του ελληνικού λαού εναντίον της κυβέρνησης και του κατοχικού καθεστώτος που εκφράστηκε στην εθνική εορτή, μέσω των εθνικών παρελάσεων.

Σύσσωμα τα κυβερνητικά ανδρείκελα άρχισαν να κρώζουν περί επώασης του αβγού του φιδιού. Πιο υστερικά κραύγαζαν οι πασοκικές «γλίτσες» του νεόπλουτου πασοκικού γενιτσαρισμού: Καχριμάκης, Παπουτσής, Μπεγλίτης και άλλα αλαλάζοντα κύμβαλα των ανδρεικέλων-δεκανέων της κατοχής μας.

Τόσο αβυσσαλέο θράσος και τέτοια γλοιωδέστατη αυθάδεια των υπαλλήλων του νεοταξικού φασισμού: Των εκτελεστών του 4ου Ράιχ, των πωρωμένων δολοφόνων του ελληνικού λαού και της ολοκληρωτικής κατάλυσης και αποτέφρωσης της Ελληνικής κοινωνίας.

Εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε παράκρουση αυθάδειας και παράνοιας των κυβερνητικών γενιτσάρων και δωσίλογων: Να εκτελούν οι ίδιοι, με «φασιστικό» οίστρο, τα «συμβόλαια θανάτου» του πλανητικού φασισμού, να υπογράφουν τις αποικιοκρατικές συμβάσεις του 4ου Ράιχ, να είναι κατοχικά ανδρείκελα και να μιλούν για «επώαση του αβγού του φιδιού»!!!!

Βεβαίως δεν μιλάμε για τον πλήρη ακρωτηριασμό και αφανισμό της κοινωνικής και πολιτικής επιστήμης.

Ακόμα και αν δεχτούμε
αυτόν το νεοταξικό μύθο (το σύγχρονο «αριστερό» ιδεολόγημα του χρηματιστηριακού κεφαλαίου) περί «αβγών του φιδιού»), αυτά δεν επωάζονται από τα λαϊκά κινήματα, αλλά από την βαρβαρότητα του καπιταλισμού, του κυβερνητικού του οικοδομήματος και την ΠΡΟΔΟΣΙΑ των δυνάμεων εκείνων που μιλούν στο όνομα της εργατικής τάξης και του λαού…

Το «αβγό του φιδιού» στην εποχή των ΕΘΝΙΚΩΝ ιμπεριαλισμών επωάστηκε από την ιμπεριαλιστική κτηνωδία σε συνδυασμό με την ΠΡΟΔΟΣΙΑ των ηγεσιών της σοσιαλδημοκρατίας και του σταλινισμού.

Ας μελετήσουν λίγο, οι ανιστόρητοι και πολιτικά ραχιτικοί λακέδες του καθεστώτος, το φαινόμενο του φασισμού στην εποχή των εθνικών ιμπεριαλισμών…

Αν δεχτούμε, συνεπώς, αυτό το νεοταξικό σόφισμα (σήμερα είναι σόφισμα) περί «επώασης του αβγού του φιδιού», ΤΟΤΕ αυτοί που το επωάζουν είναι οι ίδιοι που δολοφονούν ανελέητα τις κοινωνίες από κοινού με τα δορυφορικά τους «αριστερά» δεκανίκια που δολοφονούν καθημερινά τους λαϊκούς αγώνες και αφήνουν ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ τη λαϊκή ΟΡΓΗ…

Ωστόσο, όλα αυτά περί εκκόλαψης του «αβγού του φιδιού» είναι καθεστωτικές σοφιστείες παραπλανητικές, αναμασήματα των νέων ιδεολογημάτων του πλανητικού φασισμού.

Το «αβγό του φιδιού» είναι το κλούβιο, πλέον, αβγό του παλιού φασισμού…

Σήμερα έχουμε το αβγό του κροταλία: Του πλανητικού φασισμού!!!

Αυτοί που μιλάνε σήμερα για «αβγά του φιδιού» είναι οι γενίτσαροι του πλανητικού φασισμού: τα λέπια του κροταλία…

Μιλάνε για «αυγά του φιδιού» για να συγκαλύψουν τον επελαύνοντα πλανητικό φασισμό και να παρασιωπήσουν κάθε ΑΝΑΦΟΡΑ σε λαϊκές επαναστάσεις και εξεγέρσεις, αλλά και να τους «κολλήσουν» από την αρχή τη συκοφαντική ετικέτα της «ακροδεξιάς» και του «αυγού του φιδιού»…

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές ότι όταν βρίσκεσαι μέσα στα σαγόνια του πλανητικού, φασιστικού κροταλία δεν μπορούν να υπάρξουν τα παλιά «αυγά του φιδιού».

Η πλανητική νεοταξική προπαγάνδα, στην Ελλάδα οι επιδοτούμενες (και από το Σόρος) «αριστερές» ποικιλίες, τώρα και τα κυβερνητικά ανδρείκελα, μιλάνε για «αυγά του φιδιού» για δύο λόγους:

α). Να συγκαλύψουν το «αυγό του κροταλία», δηλαδή τον πλανητικό φασισμό της Νέας Τάξης που ζούμε.

β). Να ενοχοποιούν τα λαϊκά κινήματα, τις διαμαρτυρίες και τις εξεγέρσεις των λαών και να τα στιγματίζουν σαν «ακροδεξιά», «εθνικιστικά», «ρατσιστικά», «κουκουλοφόρικα» και CIA…

Γι αυτούς του δόλιους σκοπούς συντηρούν ή και κατασκευάζουν κάποια ακροδεξιά «σκιάχτρα» ή τυχοδιωκτικά κόμματα σαν το ΛΑ.Ο.Σ. (όπως και τους κουκουλοφόρους…).

ΚΑΜΙΑ τέτοια ακροδεξιά κατάσταση
ή τέτοιο τυχοδιωκτικό κόμμα δεν μπορεί να εκκολάψει «αυγά του φιδιού», δηλαδή φασισμούς που θρέφτηκαν και πριμοδοτήθηκαν από τα ισχυρά ΕΘΝΙΚΑ κεφάλαια των παλιών ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΩΝ.

ΟΙ παλιοί φασισμοί έχουν περάσει τελεσίδικα και ανεπιστρεπτί...

ΣΗΜΕΡΑ κυριαρχούν τα ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΑ κεφάλαια και επιβάλλουν τον ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ καταγγέλλοντας τα κλούβια αυγά των παλιών φασισμών του ιμπεριαλιστικού ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Έτσι, προετοιμάζουν και προλειαίνουν το έδαφος για τη συκοφάντηση και τον αφορισμό των λαϊκών εξεγέρσεων και ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ που έρχονται.

Να, γιατί τα κυβερνητικά ανδρείκελα του πλανητικού φασισμού ωρύονται για τα κλούβια «αβγά του φιδιού»: Συγκαλύπτουν το φασισμό που υπηρετούν και προωθούν με ρητορείες περί «αβγών του φιδιού» και ταυτόχρονα επιχειρούν να συκοφαντήσουν και να στιγματίσουν τη γενικευμένη λαϊκή ΟΡΓΗ εναντίον τους και εναντίον της ΚΑΤΟΧΗΣ μας από το ΦΑΣΙΣΜΟ των διεθνών ληστών και δημίων, των κερδοσκόπων και νέων αποικιοκρατών…


Τα κείμενο βρίσκεται ΕΔΩ
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6062


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7802

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP