Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΥΡΕΥΑΝΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΠΡΟΘΥΜΑ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ

Γράφει: Ο Γαβριάς
Ο Χρήστος Παππάς σε ρόλο Κουφοντίνα. Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ χαιρετώντας ναζιστικά. Πριν περίπου δέκα χρόνια ο Κουφοντίνας έκλεινε κι εκείνος μια πόρτα, ευνοϊκά και προς την κατάλληλη κατεύθυνση των μαγειρεμάτων της Κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα την πόρτα της "εξάρθρωσης της 17Ν" (άλλη "απειλή" για το "Ντημόκρασυ" κι εκείνη) ως "τελευταίος συλληφθείς" και βοηθούσε να δέσει το γλυκό στα σενάρια του τότε Σημίτη και Αμερικανοχοΐδη που επίσης "θριάμβευαν". 
 
Αντίστοιχα, η φτιαχτή από το Κράτος Χ.Α. (όπως ένας γεωργός φυτεύει ένα δέντρο με προοπτική να του φέρει κάποτε κέρδος), βοήθησε σήμερα τον αδίστακτο Αντωνάκη και το φιλαράκι του το Μπενύτο να κερδίσει παράταση ζωής η κατοχική τους εγκληματική συμμορία. 


Ακριβώς γι'αυτό, εδώ κι ένα χρόνο που είναι στη Βουλή τα ελεγχόμενα από το κράτος καλόπαιδα της Χρυσαυγούλας, έκαναν το παν να εμφανιστούν ως τρομεροί μπαμπούλες κι εν δυνάμει "απειλή" για το δήθεν πολύτιμο και "ζηλευτό" μας Πολίτευμα το οποίο, "παρά τα κακά του" εντούτοις "δεν είναι δα και φασισμός" και ως εκ τούτου πρέπει ο Κουτσούμπας με τον Alexis, "αριστεροί" αμφότεροι (εξάλλου όχι μόνο αυτοπαρουσιάζονται ως τέτοιοι αλλά την ιδιότητά τους την επιβεβαιώνει κι η Χ.Α., στην ουσία το ένα "ακραίο" χέρι νίβει τ'άλλο και τα δύο τον εκάστοτε Σαμαρά), να συστρατευτούν με τον Αντωνάκη απέναντι σε μια απειλή "χειρότερη" κι από το νεοφασισμό της Τρόικας.

 
Έτσι, τόσο απλά και παμπόνηρα,
ο ακροδεξιάτζας Αντωνάκης συλλέγει προεκλογικές δάφνες ως "θριαμβευτής" που γλίτωσε "στο τσακ" το Ντημόκρασυ...

Εδώ, ο ρόλος της καθεστωτικής βλεννόροιας που λέγεται Λαμπρακιστάν η οποία αξιοποίησε την πάσα του απόλυτα ελεγχόμενου (όπως κι όλη προφανώς η "ναζιστική" ηγεσία) Χρ. Παππά:


Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή - Παραδόθηκε με ναζιστικό χαιρετισμό και ο καταζητούμενος βουλευτής Χρήστος Παππάς (βίντεο)

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=532327


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7814
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP