Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Σαν το Θέμο

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο
- Θέμος: Η βρισιά του μέλλοντος. Συγκεντρώνει τουλάχιστον πέντε από τις ήδη υπάρχουσες. Ο κατάλογος είναι ανοιχτός ανασκαλεύοντας τη μνήμη. Ο Θέμος δεν ξεχνιέται.
- Τι νόημα έχει να τον βρίσεις; Του κάνεις χάρη γιατί θα το θεωρήσει κοπλιμέντο.


- Τι νόημα έχει να τον φτύσεις; Του κάνεις χάρη γιατί θα το θεωρήσει αναβάπτιση.

- Αγνόησέ τον. Κάνεις μεγάλο καλό στον εαυτό σου.
- Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε τις ιδιότητες κάποιων ζώων για να χαρακτηρίσουμε τις συμπεριφορές των ανθρώπων. Από σήμερα θα κάνουμε το ανάποδο. Θα λέμε:

- Σχίζει σάρκες σαν το Θέμο.
- Δηλητηριάζει συνειδήσεις σαν το Θέμο.
- Προσβάλει νεκρούς σαν το Θέμο.
- Εξευτελίζει ανθρώπινες προσωπικότητες σαν το Θέμο.
- Γράφει σαν το Θέμο.
- Μιλάει σαν το Θέμο.
- Κομίζει σαν το Θέμο.
- Τη σκαπουλάρει σαν το Θέμο.
- Σκοτώνει μνήμες σαν το Θέμο.
- Τα κονομάει σαν το Θέμο.
- Κάνει τηλεοπτικές εκπομπές σαν το Θέμο.
- Αγαπάει τους ανθρώπους σαν το Θέμο.
- Λέει ανέκδοτα σαν το Θέμο.
- Είναι ύπουλος σαν τι Θέμο.


- Πως τα φέρνει έτσι η τύχη(;) μερικές φορές! Ούτε σχεδιασμένα να ήταν. Με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα Ξεχάστηκαν (για λίγο) οι απεργίες και ξεσκεπάστηκε (λίγο) το Μπακιρένιο Μεσημέρι.

- Ξεσκεπάστηκε
από αυτούς που τόσα χρόνια το εξέτρεφαν και το κρατούσαν καλά «σκεπασμένο». Το αμολούσαν όποτε τους βόλευε για να γαβγίσει και να δαγκώσει όποιον τους ενοχλούσε.

- Τελικά τι έγινε; Ο Δένδιας θα τους προσλάβει στην ΕΛ.ΑΣ αυτούς που βοηθούσαν τους ΜΑΤατζήδες στην αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι, όπως έδειξε σχετικό βίντεο που έκανε το γύρω του κόσμου;

- Δεν πιστεύω «τα παιδιά» να τα είχε να δουλεύουν εθελοντικά; Εκτός αν ήταν νοικιασμένοι εργαζόμενοι από κάποια ΜΚΟ.

- Ο ΣΚΑΪ συνεργάζεται με την Εκκλησία για να ενισχύσει (όχι ο ΣΚΑΪ αλλά οι πολίτες) τα συσσίτια της δεύτερης. Πράξη χριστιανική όπως οι απολύσεις των εργαζομένων του. Τελικά, όλα είναι μπίζνες;

- Η απορία μου είναι, πώς δέχεται η Εκκλησία βοήθεια από τέτοιες επιχειρήσεις και τέτοιους ανθρώπους. Τι τους θεωρεί; Μετανοημένους ή παραστρατημένους που βρήκαν το δρόμο του Θεού;

- Αν αύριο ο Θέμος «κόμιζε» στην Εκκλησία 5 εκατομμύρια ευρώ (τυχαίο το νούμερο) θα τα δεχόταν;

- Ο Αρβανιτόπουλος
επανέφερε με υπουργική απόφαση την αύξηση των μαθητών σε κάθε τμήμα κατά 10% που είχε αποσύρει από το νόμο για το Νέο Λύκειο. Με τέτοια πονηριά θα μετονομαστεί σε «Βλαχόπουλος».

- Είναι ο πρώτος μεταπολεμικός υπουργός που δεν έκανε ούτε έναν διορισμό μόνιμου εκπαιδευτικού. Από απολύσεις όμως, έχει τα πρωτεία. Θα περάσει στην ιστορία ως «ο υπουργός των απολύσεων».

- Κάθε που έρχεται ο Τόμσεν στη χώρα μας η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ «χτυπάνε» και μια 24ωρη ή 48ωρη απεργία έτσι για «το καλό». Στο μεσοδιάστημα κάνουν τις αρκούδες (στον ύπνο αναφέρομαι).

- Μετά την κατάθεση στη δικαιοσύνη του φακέλου με τις 33 υποθέσεις που αφορούν το Μπακιρένιο Μεσημέρι, ο Δένδιας προτάθηκε για υπουργός δικαιοσύνης της χρονιάς σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

- Δεν πρόλαβαν να γίνουν ούτε καν 34 οι υποθέσεις στις οποίες μέλη και Βουλευτές του Μπακιρένιου Μεσημεριού σχετίζονται με παράνομες ενέργειες (επιθέσεις, μαχαιρώματα, τραμπουκισμοί, δολοφονίες-απλά πράγματα δηλαδή)

ΠΗΓΗ:

http://www.alfavita.gr/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP