Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσό Αλφα-ρεπορταζ

Λόγια και Σκέψεις


Αντιναζιστικό παραλήρημα εχτές στον Άλφα, σε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τα έργα και ημέρες τις χρυσής αυγής από την τελευταία προεκλογική περίοδο μέχρι σήμερα.

Ξαναθυμηθήκαμε τις επιθέσεις των χρυσαυγιτών σε μετανάστες, την προκλητική συμπεριφορά μέσα και έξω από την βουλή, μάθαμε για τα τάγματα εφόδου ή όπως αλλιώς τα λένε.

Μίλησαν για τις άδειες οπλοφορίας που διαθέτουν οι βουλευτές, την τρομοκρατία που ασκούν ακόμα και στα ίδια τα μέλη τους, ακούσαμε και είδαμε δηλώσεις επί δηλώσεων για την παρακρατική δράση των καλόπαιδων.

Μάθαμε ότι οι δικαστικές και διωκτικές αρχές σε συνεργασία με την ΕΥΠ, της οποίας έμμισθος συνεργάτης υπήρξε ο χιτλερίσκος αρχηγός, έχουν ράμματα για τη γούνα τους.
Ψάχνουν το θέμα σε βάθος, θα βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο και θα αποδώσουν ευθύνες.

Και βέβαια με το τέλος της ενημερωτικής εκπομπής άρχισαν οι απορίες!

Όταν όλα αυτά συνέβαιναν γιατί δεν παρουσιάστηκαν ως ειδήσεις, γιατί δεν υπήρξε δημοσιογραφική έρευνα, γιατί στα πάνελ άφηναν τους χιτλερίσκους να καυχιόνται χωρίς αντίλογο μετακυλίοντας το πρόβλημα σε άλλους πολιτικούς χώρους, γιατί περνούσε η είδηση στα ψιλά;

Πού ακριβώς ήταν οι διωκτικές και δικαστικές αρχές όταν ξεκίνησαν οι επιθέσεις των χρυσαυγιτών, πώς ενώ υπήρχαν φάκελοι υποθέσεων -αυτές που ο Δένδιας παρέδωσε στην δικαιοσύνη- δεν έγινε τίποτα.

Και τι δουλειά είχαν αυτοί οι φάκελο
ι στα χέρια του Δένδια, αν δεν κάνω λάθος οι διωκτικές αρχές στοιχειοθετούν υποθέσεις και αναλαμβάνουν οι εισαγγελείς, χωρίς παρεμβάσεις, διότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, όπως όλοι έχετε καταλάβει.

Την ώρα της εκπομπής ήταν σε εξέλιξη η αντιφασιστική πορεία, και επειδή η ενημέρωση είναι το πρωταρχικό μέλημα των καναλιών διέκοψε ο παρουσιαστής για να μας δώσει κάποια δευτερόλεπτα εικόνα, διότι «ουκ εν τω πολλώ το εύ».

Αυτή η πορεία και τα μηνύματά της θα αναλυθούν πλήρως σε κάνα δυο χρόνια όταν ο καιρός το επιτρέψει, διότι οι καλές ειδήσεις για την τηλεόραση είναι οι μπαγιάτικες, όταν συμβαίνουν δεν υπάρχει λόγος να τις αναλύουμε.


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7791

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP