Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Τα …τακούνια της κουτοπονηριάς
Ο φίλος Κλασσικοπερίπτωση είχε προβλέψει τη στάση της κ. Φλέσσα. Φαίνεται ότι ο φίλος μας έχει μελετήσει καλά τη δημοσιογραφική έπαρση της αυθάδους ημιμάθειας των «χρήσιμων ηλιθίων.

Έγραφε:
Κλασσικοπερίπτωση 28/1/10:
Ευχόμαστε αυτή την φορά η κ.Φλέσσα να αφήσει τον συνομιλητή της να μιλήσει ώστε να έχουμε πιθανότητες να δούμε τα "άκρα" που υπόσχεται κάθε φορά ο τίτλος ,της κατά τα άλλα, ενδιαφέρουσας αλλά όχι "ακραίας" εκπομπής.
Ο Μίκης έχει να πεί τόσα πολλά που φυσικά χρειάζονται πολλές εκπομπές σαν και αυτήν της κ. Φλέσσα, η οποία σημειωτέον δεν γυρίζεται στα καλώς εξοπλισμένα studios της ΕΡΤ αλλά σε ιδιωτικό studio με τρέχα γύρευε κόστος (ελπίζουμε να μην το μάθουμε γιατί ίσως τότε φτάσουμε εμείς " στα άκρα")


Ο «Κλασσικοπερίπτωση», βλέποντας και αυτός την εκπομπή «εμπνεύστηκε», τα παρακάτω, πολύ εύστοχα:


Προχθές όταν προτείναμε στους αναγνώστες να παρακολουθήσουν την εκπομπή της κυρίας που έχει αναγάγει σε ...επιστήμη την επίφαση της κουλτούρας, προσδοκούσαμε ότι το μέγεθος του Μίκη θα αναγκάσει την οικοδέσποινα να αρθεί στο ύψος του φιλοξενουμένου της. Αυτή - όπως το είχαμε προβλέψει - προσπάθησε να τον φτάσει βασιζόμενη στα ..τακούνια της και στην απαραίτητη για την τηλεοπτική της επιβίωση δημοσιογραφική κουτοπονηριά. Οι ερωτήσεις της αν και ηλίθιες ωστόσο ετίθεντο εκ του πονηρού, όχι για να στριμώξουν βέβαια τον Μίκη, αλλά για να δείξουν στα νέα αφεντικά της ΕΡΤ ότι η ... κοπέλα καταβάλλει προσπάθειες να αποδυναμώσει και να αποπροσανατολίσει τον λόγο του.
Έως πότε άραγε θα βρίσκονται στο προσκήνιο οι "χρήσιμοι" ηλίθιοι της δημοσιογραφίας;


Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/01/blog-post_7403.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP