Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ξεκίνησε τον διαμελισμό της Ελλάδος

Αρχιμ. Νεκτάριος "Προσωπικά βλέπω ότι η Δύση ξεκίνησε τον διαμελισμό της ΕλλάδοςΗ Δύση πέτυχε την διάλυση της Σερβίας με πόλεμο.

Τότε όλοι λέγαμε έρχεται η δική μας η σειρά… Φύλαξε ο Θεός και ο πόλεμος δεν ήλθε… Η Δύση όμως δεν άλλαξε σχέδια για την Ελλάδα.


Ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη – Ηγουμενίτσα με τις συμφωνίες που είχαν υπογραφτεί, απέτρεπαν τον διαμελισμό της Ελλάδας, διότι η συμφωνία προέβλεπε δυναμική επέμβαση Ρωσίας σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας μας κινδύνευε ο αγωγός της.

Η Δύση όμως πέτυχε και ο αγωγός σχεδόν σταμάτησε…
Έτσι όλα τα πεδία είναι ανοικτά πάλι. Ο διαμελισμός της Ελλάδος με πόλεμο δεν είναι τόσο εφυκτός… Έτσι βρήκε η Δύση τον τρόπο.

Δημιουργούν 13 κρατίδια (σχέδιο Καλλικράτη) με ανάλογες Κυβερνήσεις, περιορισμένων δυνατοτήτων τώρα στην αρχή…για να μην αντιδράσει ο λαός μας. Όμως όλες οι κυβερνήσεις, οι νόμοι και τα δικαιώματα που έχουν αλλάζουν στο διάβα του χρόνου…

Κάποτε π.χ. οι Βασιλείς είχαν τεράστια δύναμη, αλλά στην πάροδο του χρόνου έγιναν μόνο διακοσμητικά στοιχεία…

Τι θα συμβεί σε 5, 10, 20, χρόνια με τα σημερινά νέα κρατίδια;
Τι θα γίνει όταν η Δύση δώσει εντολή στους Κυβερνώντες την χώρα μας, να παραχωρήσουν κι άλλα δικαιώματα στα κρατίδια; Θα αρνηθούν; Θα πάνε σπίτι τους, όπως η προηγούμενη κυβέρνηση. Όποιος αντιδρά βγαίνει από την μέση…και η Δύση ξέρει τον τρόπο και τις μεθόδους…

Έτσι τώρα βάζουν τις «βάσεις», στην Ελλάδα μας, δημιουργούν 13 κρατίδια και σε λίγα χρόνια… θα μιλάμε για αυτονομία του κρατιδίου της Μακεδονίας, της Θράκης (όπου έχει πολλούς μουσουλμάνους), της Κρήτης κτλ. κτλ.

Το πιο σοβαρό είναι ότι σήμερα, στη βάση του σχεδίου (είμαι σίγουρος ότι είναι πρόταση της Δύσης και προσυμφωνήθηκε πριν τις εκλογές), συμφωνούν και τα δυο μεγάλα φιλοδυτικά κόμματα.

Τυχαίο; Είμαστε εξάλλου υπάκουα παιδιά. Προσωπικά βλέπω ότι η Δύση ξεκίνησε τον διαμελισμό της Ελλάδος έξυπνα και ανώδυνα. Αλλά όλοι δεν τρώμε κουτόχορτο…


Πηγή:
http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3984:--q---------q&catid=25:2009-12-18-08-37-46&Itemid=123

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP