Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο κύβος έχει ριφθεί εδώ και καιρό: Η Ελλάδα θα καεί σαν λιβανωτός στον βωμό του ευρωατλαντικού φεντεραλισμού

Κλασσικοπερίπτωση 


Όποιος έχει καταφέρει, ειδικά τις τελευταίες ημέρες, να διατηρήσει την ψυχραιμία του έχοντας πνευματική διαύγεια και παρατηρητικότητα , θα έχει αντιληφθεί ότι η χώρα μας δεν ήταν τελικά το "πειραματόζωο" της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας, αλλά εκείνο το "σφαχτάρι" που ετοίμαζαν οι "μεγάλοι" για την θυσία στον βωμό του ευρωατλαντικού φεντεραλισμού.
Αυτή λοιπόν η παγκόσμια ολιγαρχία

που εμφανίζεται είτε ως πλουτοκρατία, είτε ως τραπεζοπιστωτική εξουσία, είτε ως συνισταμένη και χωνευτήρι ταυτόχρονα, ιδεών, θρησκειών, φιλοσοφικών και κοινωνικών ρευμάτων και "κινημάτων", και που για πρακτικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους δεχθήκαμε να ονομάζουμε "Νέα Τάξη Πραγμάτων", δεν έχει σκοπό να υποστεί κανενός είδους ήττα, είτε σε πολιτικό είτε σε οικονομικό επίπεδο.

Μπορεί τα κατωτερα στελέχη
αυτής της παγκόσμιας μισάνθρωπης πλουτοκρατίας να "τρώγονται" μεταξύ τους σαν τους δαίμονες, πράγμα που διαπιστώνουμε καθημερινά παρακολουθώντας τις φυλλάδες και τα κανάλια του συστήματος, ωστόσο ΟΛΟΙ τους, και αυτό είναι πλέον ορατό ακόμα και σε "θολωμένους οφθαλμούς", υποστηρίζουν τον ίδιο ακριβώς σκοπό, που δεν είναι βέβαια άλλος παρά η δημιουργία μας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Μιας παγκόσμιας κυβέρνησης
η οποία χρησιμοποιώντας απο την μία τον "ανόθευτο καπιταλισμό" και απο την άλλη την φιλοσοφία της σύγχυσης, εκείνη δηλαδή που χαρακτηρίζει την ...κοσμοθεωρία της "Νέας Εποχής", θα επιβάλλει με πρόσχημα τον "φεντεραλισμό" μια ευρωατλαντική προς το παρόν και αργότερα παγκόσμια τυραννία.

Ο ευρωατλαντικός φεντεραλισμός
λοιπόν είναι ο στόχος και όχι απλά η μετατροπή της δήθεν Ενωμένης Ευρώπης σε ομοσπονδία, αυτό δηλαδή που για να μας παραπλανήσουν το είπαν "ευρωπαϊκή ολοκλήρωση".

Μία "ολοκλήρωση" όμως,
που οι λαοί της Ευρώπης δεν άφησαν να "ολοκληρωθεί", πράγμα που έκανε τους "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" να παρατήσουν τον δρόμο της έτσι κι αλλιώς ετοιμόρροπης αστικής ευρω-δημοκρατίας, αφήνοντας τους "οίκους" των ολίγων να τελειώσουν τη "δουλειά" με τον γνωστό πιά σε όλους μας τρόπο.

Η Ελλάδα δεν ήταν για δαύτους απλώς ένα "πειραματόζωο", όπως είπαν οι δήθεν αγανακτισμένοι σερβιτόροι και υπηρέτες τους, αλλά το ειδικά επιλεγμένο για τη θυσία "ζώο".
'Ενα "ζώο" που αφού το έφεραν στο προσκήνιο, προκαλώντας έντεχνα την παγκόσμια προσοχή, άρχισαν να το σπρώχνουν με μαστίγιο και με καρότο στο δρόμο προς το βωμό.

Και έτσι, ματωμένοι, φοβισμένοι, και παγκοσμίως διαπομπευμένοι, φτάσαμε λίγα βήματα πρίν το "θυσιαστήριο".


Αν όλα πάνε κατά το σχεδιασμό τους,
και το πρόβατο Ελλάς δείξει "υπακοή" μέχρι το τέλος, τότε ο "φεντεραλισμός" τους θα γίνει ικετευτικό αίτημα όλων όσων είχαν μέχρι χθές αντιδράσει, και ο δρόμος της καπιταλιστικής "αναγέννησης" ή της "δημιουργικής καταστροφής" των δαρβινιστών του κεφαλαίου θα είναι πλέον ορθάνοιχτος.

Πρόβατα θέλουν και όχι αγωνιστές ή μάρτυρες

Για να μην πάει στράφι όμως όλο αυτό το καλοστημένο "τελετουργικό" των "αγορών" πρέπει οι Έλληνες να πέσουν στη φωτιά με τη …θέλησή τους, με την ψήφο τους δηλαδή, αλλιώς θα φανούν σαν μάρτυρες, πράγμα που τελικά θα πυροδοτούσε επαναστάσεις, ακόμα και σε λαούς που έχουν "απονευρωθεί" εδώ και χρόνια απο την φράγκικη κουλτούρα.

Υπο αυτή την έννοια, θα ήταν επιθυμητό για το ιερατείο των αγορών και της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας, να καούν οι Έλληνες έχοντας διαλέξει μια "αριστερή" κυβέρνηση που εκτός των άλλων θα εξαφάνιζε με "ευρωπαϊκό" τρόπο και την Ορθόδοξη αντίσταση που είναι για δαύτους ένα απο τα πιο ενοχλητικά "αγκάθια".

Με ένα σμπάρο δηλαδή θα σκότωναν δυό τρυγόνια,
και έτσι οι υπόλοιποι λαοί και όσοι θα επιζήσουν στην ελληνική δουλοπαροικία, θα έχουν χάσει κάθε διάθεση για οντολογική και εθνική αυθυπαρξία, όπως πηγάζουν απο την Ορθόδοξη πίστη, και τις "ριζοσπαστικές" πολιτικές αλλαγές , όπως τουλάχιστον τις εννοεί η αριστερά.

Με λίγα λόγια αν δεν αντιληφθούμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα και ότι αν δεν φύγουμε τώρα τρέχοντας μακρυά απο αυτόν τον ευρωατλαντικό βαλτότοπο, που οι ευρωλιγούρηδες μας παρουσιάζουν σαν τον κήπο της Εδέμ, τότε πολύ γρήγορα, και δυστυχώς όταν θα είναι αργά, θα καταλάβουμε ότι είμαστε απο την αρχή όχι απλά πειραματόζωα αλλά το ειδωλόθυτο, το κρέας δηλαδή που θα προσφερθεί ως θυσία στο είδωλο της Νέας Εποχής.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6494

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP