Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ποιοι ωφελήθηκαν από τη διατεταγμένη «αλητεία» του Κασιδιάρη;


Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι τα εγκλήματα δεν συμψηφίζονται…
Κάποιοι επιχειρούν, δολίως και σκοπίμως, να συμψηφίσουν τις ναζιστικές πρακτικές της παρακρατικής Χρυσής Αυγής, και τον ψυχωτικό γκανγκστερισμό του Κασιδιάρη, με τα εγκλήματα της καθεστωτικής, νεοταξικής θηριωδίας και του νέου δωσιλογισμού: Των κομμάτων, των ΜΜΕ και λοιπών νεοταξικών ιερατείων.

Μάλιστα υπάρχουν και μερικοί του «πολιτικού υπόκοσμου» ή και κάποιοι άλλοι τυφλωμένοι από τον αντικομουνισμό,

που χαρακτηρίζουν το γεγονός «μεμονωμένο» και «ατυχές», και εμμέσως πλην σαφώς, χειροκροτούν τον Κασιδιάρη, δίνοντάς του μάλιστα και «επαναστατικά» ένσημα, επειδή «κτύπησε» την «αυθάδεια» της Κανέλλη και το ψεύδος των ΜΜΕ και του καθεστώτος.

Προτάσσουν, δηλαδή, το έγκλημα και το ψεύδος των κατεστημένων κομματικών και προπαγανδιστικών ιερατείων για να αποκόψουν, ανεξαρτητοποιήσουν και να συμψηφίσουν το έγκλημα ενός ναζιστικού βυθοκορύματος. Και το χειρότερο να δώσουν και «αντικαθεστωτικά» ένσημα στις δολοφονικές πρακτικές μιας παρακρατικής συμμορίας…

Η υποκρισία όλων αυτών των λογιστικών, συμψηφιστικών τεχνασμάτων αποκαλύπτεται από τη στάση τους απέναντι στα εγκλήματα παρακρατικών και δολοφονικών συμμοριών άλλου χρώματος, του «κόκκινου» χρώματος:
Των δολοφονικών «επαναστατικών» οργανώσεων τύπου «17Ν», «Σέχτας» και CIA…

Εδώ, πολύ ορθά,
στιγματίζουν αυτές τις οργανώσεις σαν συμμορίες δολοφονικές, σαν φασιστικές πρακτικές, σαν προβοκατόρικα κατασκευάσματα του κράτους και παρακράτους, σαν «ένοπλα αποσπάσματα» τρομοκρατικής προβοκάτσιας κ.λπ…

Και αυτές οι τρομοκρατικές συμμορίες του μίσους και του αίματος «αντικαθεστωτικά» μιλάνε και μάλιστα πολύ πιο τεκμηριωμένα και «επαναστατικά» από τον υστερικό, αντικομουνιστικό πρωτογονισμό της Χρυσής Αυγής.


Οι «λογιστές», όμως, των «συμψηφισμών» εδώ αλλάζουν κριτήρια και επιχειρούν, εναγωνίως, ΟΧΙ μόνο να εξωραΐσουν την ναζιστική αλητεία του Κασιδιάρη και της Χρυσής Αυγής, αλλά και να την δικαιώσουν πολιτικά, σαν μια πράξη ενάντια στα σάπια κόμματα, στα ΜΜΕ και στο καθεστώς γενικότερα.


Δύο μέτρα και δύο σταθμά, λοιπόν, ανάλογα με το «χρώμα» της εγκληματικής συμμορίας και τον πολιτικό «υπόκοσμο» στον οποίο ανήκουμε ή είμαστε θιασώτες…


Το μίσος για το καθεστώς, τα κόμματά του και τα προπαγανδιστικά του ιερατεία (ΜΜΕ)
δεν πρέπει να μας τυφλώνει και να εξωραΐζουμε, είτε να δικαιώνουμε, τα εγκλήματα των παρακρατικών συμμοριών, οποιουδήποτε χρώματος (φαιού, μαύρου ή κόκκινου), συμμορίες που αποτελούν τα κόπρανα αυτού του ίδιου του καθεστώτος και μάλιστα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και επιδοτούμενα «όργανα» του παρακράτους…

Τα εγκλήματα του ελαύνοντος νεοταξικού φασισμού δεν μπορεί να λειτουργούν συμψηφιστικά, δικαιώνοντας έτσι, τα εγκλήματα των «κοπράνων» και των αποβρασμάτων αυτού του ίδιου νεοταξικού φασισμού.


Η Χρυσή Αυγή δεν είναι, βεβαίως,
κάποια νέα φασιστική απειλεί, σήμερα ζούμε το φασισμό της πλανητικής Νέας Τάξης, ωστόσο η Χρυσή Αυγή είναι τα ναζιστικά απομεινάρια τα οποία αποτελούν ένα «δίκτυο» των τρομοκρατικών συμμοριών του νεοταξικού φασισμού: Είναι κλάδος του παρακράτους, το ίδιο όπως και οι τρομοκρατικές συμμορίες των «επαναστατικών» οργανώσεων και πολλών επιδοτούμενων «αντιρατσιστών»…

Ο φασισμός οργανώνει τα αποθέματα της αγριότητας και κτηνωδίας που δεν μπορεί να «χωνέψει» το σύστημά του.


Αυτά τα αποθέματα της αγριότητας, του μίσους και του αίματος που δεν μπορεί να τα χωνέψει η Νέα Τάξη που η ίδια τα παράγει, τα οργανώσει σε πολυπλόκαμα δίκτυα συμμοριών και παρακρατικών οργανώσεων:
Ένας τέτοιος πολιτικός υπόκοσμος είναι και η Χρυσή Αυγή…

Όσοι, συνεπώς, επιχειρούν να δικαιώσουν τα εγκλήματα της παρακρατικής αυτής συμμορίας, προτάσσοντας τα εγκλήματα της εξουσίας, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δολοφονούν την πραγματικότητα και τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ:
Την παρακρατική εξάρτηση της Χρυσής Αυγής, το γεγονός ότι αποτελεί το τρομοκρατικό και αιμοχαρές «εξάρτημα» του νεοταξικού φασισμού.

Όπως έχουμε αναλύσει πολλές φορές η Χρυσή Αυγή αποτελεί το ακραίο και πλέον μοχθηρό κατασκεύασμα της καθεστωτικής κοπριάς:
κοπριά αίματος και τυφλού μίσους, ακριβώς η ίδια με αυτήν των κουκουλοφόρων προβοκατόρων…

Διαβάστε εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5652


Ο τραμπουκισμός του Κασιδιάρη είναι ενταγμένος μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο της ναζιστικής υστερίας των «κατακαθιών» του καθεστώτος. Είναι μια λυσσώδη «αλητεία» προβοκατόρικη:
Μια προβοκάτσια που μόνο το καθεστώς, τα κόμματά του και τους πολύχρωμους ιδεολογικούς και πολιτικούς ροπαλοφόρους του ενισχύει.

Το καθεστώς, τα κόμματα, καθώς και την υποκρισία και το ψεύδος τους, τροφοδότησε και ενίσχυσε η θρασύτατη και άνανδρη «αλητεία» του Κασιδιάρη.


Ανέμισαν όλοι το φρικαλέο «σκιάχτρο» για να «ξεπλύνουν» το δικό τους ψεύδος, το δικό τους δωσιλογισμό και να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό.


Ύψιστες υπηρεσίες τους προσέφερε ο Κασιδιάρης, τόσο καραμπινάτες που δικαιολογημένα να σκεφτεί κανείς τούτο:
Ότι όλο αυτό το τηλεοπτικό σώου της γκανγκστερικής θηριωδίας ήταν ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ και ΣΤΗΜΕΝΟ, μια πρόβα για τις αυριανές αιματηρές προβοκάτσιες…

Γιατί, τέτοιες θα υπάρξουν με «εκτελεστικά όργανα»: Χρυσές Αυγές, κουκουλοφόρους και άλλους του παρακρατικού οχετού…


Πράξεις σαν και αυτές του Κασιδιάρη είναι βούτυρο στο ψωμί του καθεστώτος, το άλλοθι και το τεκμήριο για να θωρακιστεί πιο δικτατορικά και τρομοκρατικά.


Για να χύσει το δηλητήριό του εναντίον των αυθόρμητων εκρήξεων της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, συνδέοντας κάθε εκδήλωση της λαϊκής αγανάκτησης με τη Χρυσή Αυγή…


Ήδη άρχισαν οι μανδαρίνοι του καθεστώτος, των κομμάτων και των ΜΜΕ να προβοκάρουν, να στιγματίζουν και να συκοφαντούν κάθε βίαιη λαϊκή εκδήλωση, ακόμα και τα γιαουρτάκια, και να τα συνδέουν με την Χρυσή Αυγή: Με αυτό το παρακρατικό παράρτημα του καθεστώτος…


Μόνο οι τυφλοί ή οι προβοκατόρικες «σέχτες» δεν μπορούν να διακρίνουν το ρόλο της Χρυσής Αυγής…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6503
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP