Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Εμείς δεν είμαστε από αυτούς που ξαφνιάστηκαν με την συμπεριφορά του Κασιδιάρη. Απόλυτα αναμενόμενη, προβοκατόρικη και μάλλον προσχεδιασμένη. Ούτε περιμένουμε από τη Χ.Α για να καταλάβουμε τι καπνό φουμάρουν οι φασιστικές και ναζιστικές συμμορίες.  
Η ιστορία του Β' Παγκοσμίου πολέμου,
το ολοκαύτωμα 6 εκατομμυρίων ανθρώπων και οι ναζιστικές θηριωδίες σε όποιον αντιστάθηκε στην χιτλερική πολεμική μηχανή είναι ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας.

Ούτε οι φασίστες μπόρεσαν ποτέ να κάνουν διάλογο. Το μόνο που ξέρουν είναι να βαρούν προσοχή στον αρχηγό τους και τους ισχυρούς του χρήματος και να καταδιώκουν μέχρι εξοντώσεως ό,τι το αρρωστημένο μυαλό τους θεωρεί κατώτερο και ανάξιο να ζει (γυναίκες, κομμουνιστές, ανθρώπους με ειδικές ανάγκες κτλ.) Δεν είναι τυχαίο ότι στους ηλικιωμένους που έχουν βιώσει στο πετσί τους το ναζισμό η Χ.Α δεν σταύρωσε ψήφο.

Δυστυχώς σήμερα έχουμε φτάσει σε ιστορικό χαμηλό.
Η ιστορία και η σκέψη δολοφονούνται ασύστολα, βιώνουμε ένα βίαιο πισωγύρισμα ιστορικών διαστάσεων. Ο νεοταξικός οδοστρωτήρας δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Ιστορικές εμπειρίες και κατακτήσεις δεκαετιών εξανεμίστηκαν. Μόνο σε έναν τέτοιο βάλτο θα μπορούσε να ανθίσει το φαινόμενο της Χ.Α και να προβάλλεται ως αντισυστημική δύναμη. Ένα όχι αμελητέο κομμάτι του ελληνικού λαού έχει πατήσει τη μπανανόφλουδα και έχει φάει το παραμύθι. Γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να διαλύσουμε τους μύθους που έχουν πλέξει για τον εαυτό τους και να δείξουμε τον πραγματικό τους ρόλο.

Πρώτος μύθος:
Η Χ.Α δεν είναι ναζιστική οργάνωση αλλά πατριωτική εθνικιστική οργάνωση.

Ψεύδονται ασύστολα. Παρά τις δεκάδες γραπτές αποδείξεις από τα δικά τους έντυπα με τους ύμνους στον Χίτλερ και στην ναζιστική Γερμανία.


Διαβάστε της συνέχεια ΕΔΩ:

http://apergospastis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_08.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6503
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP