Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Τραβεστί πολιτικές, τραβεστί κοινωνίες θέλουν


Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ:
 
«Τραβεστί πολιτικές, τραβεστί κοινωνίες θέλουν»: Πολύ εύστοχος ο τίτλος  της «Κλασσικοπερίπτωσης».
Μας έφερε στη μνήμη ένα άρθρο που είχε γραφτεί στο περιοδικό «ΡΕΣΑΛΤΟ» το Νοέμβριο του 2005, με τον τίτλο:

«Ομοφυλοφιλία και ο «αριστερός» ερμαφροδιτισμός».

Τελείωνε το άρθρο ως εξής:


«Ο ταξικός και πολιτικός ερμαφροδιτισμός πάει πακέτο με κάθε λογής ερμαφροδιτισμό!
Πολιτικά ερμαφρόδιτους και όλους ομοφυλόφιλους θέλει να μας κάνει ο κοσμοπολιτισμός της Νέας Τάξης…».

Ολόκληρο το άρθρο θα το διαβάσετε ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2410


Τραβεστί πολιτικές, τραβεστί κοινωνίες θέλουν

Μια παροιμία που θα έλεγα ότι ταιριάζει "γάντι" στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που λέει:

"Η κολοβή αλεπού όλες κολοβές τις θέλει"


Αφού λοιπόν μαντρώθηκαν όλες οι "αλεπούδες της αριστεράς" (απο ευρωκομμουνιστές μέχρι μαοϊκούς) ήταν φυσικό απο το "κλουβί" να εξέχουν οι μεγάλες τους ουρές.¨Ετσι λοιπόν και για χάρη της ...αγωνιστικής ενότητας, τους τις έκοψαν "σύριζα" .

Απο τότε οι "κολοβωμένοι σύντροφοι" ψάχνουν δεξιά και αριστερά να βρούν ουρές για "κόψιμο" και επειδή αυτό το ψάξιμο είναι κομματάκι δύσκολο,έκαναν κολεγιά ακόμα και με τους ομοφυλόφιλους που και αυτοί για τους δικούς τους λόγους θέλουν το ίδιο.

Εξ άλλου τους δένει ένα κοινό χαρακτηριστικό που δεν έχει να κάνει με τις "σεξουαλικές προτιμήσεις" αλλά με τις πολιτικές και ιδεολογικές μεταλλάξεις. Μεταλλάξεις που όπως και στην περίπτωση της διαστροφής της ομοφυλοφιλίας, σε κοινωνικό επίπεδο υπηρετούν την καλλιέργεια της φιλοσοφίας της θολότητας και της δεκτικότητας των πάντων.

Αυτό λοιπόν που εκφράζει σε πολιτικό επίπεδο σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ταυτόσημο με εκείνο που εκφράζει το οργανωμένο "κίνημα" των ομοφυλοφίλων τους οποίους και τιμά παντιοτρόπως αυτό το κόμμα και ο αρχηγός του.

Παρενδυτικός φετιχισμός (τραβεστί) και "παρενδυτικός αριστερισμός " δεν μπορεί παρά να βαδίζουν χέρι - χέρι.

Να γιατί όταν ο συντάκτης του ομοφυλοφιλικού περιοδικού "επέκρινε" εμμέσως τον συνεντευξιαζόμενο Τσίπρα, επειδή έχει στο γραφείο του κρεμασμενη φωτογραφία του Τσέ Γκεβάρα ο οποίος έστελνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τους ομοφυλόφιλους, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήξερε τι να πεί.

Τέλος πάντων, έτσι σαν "αναμνηστικό" της ροζ αντίστασης του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτουμε την συνέντευξη που έδωσε ο Τσίπρας στο ομοφυλοφιλικό περιοδικό fagazine, ευχόμενοι σε όλους τους "συντρόφους" της ευρωατλαντικής - βασιλοκομμουνιστικής "αριστεράς", όνειρα γλυκά και ...ζαχαρωμένα. Αν εν τω μεταξύ θέλουν να δούν ποιός θα είναι ο επόμενος αρχηγός τους δεν έχουν παρά να βάλουν κάτω απο το μαξιλάρι τους κανένα κουφέτο απο αυτά που μοίραζαν οι "νύφες του θερμαϊκού" μαζί με τον Μπουτάρη τις προάλλες στο gay parade στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο «Κλασσικοπερίπτωση:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8476.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP