Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

O τόπος μας έχει γίνει ανοχύρωτο σκουπιδαριό όλων των παγκόσμιων απορριμμάτων

Γράφει: Ο Αγχιδαίμων


Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. Δυστυχώς από πολλές δεκαετίες (για να μιλήσουμε μόνο για τους τελευταίους νεότερους καιρούς) διαφαίνεται μια σκανδαλώδης μεροληπτικότητα υπέρ των κάθε είδους ξένων και εναντίον των Ελλήνων, ακόμα πολύ προτού ξεκινήσει η μεγάλη ακατάσχετη συρροή κάθε πεμπτοκοσμικού συρφετού από τις δοκιμαζόμενες και μη χώρες των ΝΑΤΟϊκών ανθρωπιστικών επεμβάσεων. Ήδη πριν ακόμα και από την απλή, μη νομισματική, ένταξή μας στην ΕΕ.
Και όχι μόνο δικαστική μεροληπτικότητα. Ας θυμηθούμε ότι από τον καιρό της απατηλής Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών, άρχισε ο αφελληνισμός και αποχριστιανισμός της, με τους κάθε λογής μαύρους (δεν το λέω ρατσιστικά, το λέω εργασιακά) να αντικαθιστούν τους Έλληνες ναυτικούς, γεμίζοντας πρώτα τα Ελληνόκτητα εμπορικά πλοία και παράλληλα τις Ελληνικές μεγαλουπόλεις, διακτινιζόμενοι σταδιακά στην επαρχία, χρησιμοποιούμενοι στα εργοστάσια και εργοτάξια για να σπάνε τα μεροκάματα, τα δικαιώματα και τις αντιστάσεις των Ελλήνων εργαζομένων, αντικαθιστώντες τους, επάνω πλέον στην ίδια την Πατρίδα.

Δηλαδή σχεδόν πενήντα
χρόνια αφ` ότου ήρθη δικτατορικά η συνταγματική κατοχύρωση αποκλειστικής χρησιμοποίησης αμιγώς Ελλήνων εργαζομένων (εξαιρέσει πολύ ειδικών περιπτώσεων, π.χ. τεχνογνωσίας κλπ), τηρείται η ίδια ανθελληνική πολιτική, ανεξαρτήτως της ταμπέλλας του καθεστώτος στην διακυβέρνηση της χώρας. Πρωτοπορία η Ελλάδα μας, τόσο ως προς την ξενοκίνητη στρατιωτική δικτατορία τότε, όσο και ως προς την ξενοκίνητη οικονομική δικτατορία σήμερα.

Παρ` όλα αυτά
και παρά την ενδελεχώς οργανωμένη ολομέτωπη λυσσαλέα, έσωθεν και έξωθεν, άνωθεν και υπογείως, φανερή και καλυμμένη, σχολική και μιντιακή, οικονομική και ηθική, παντοειδή και ποικιλότροπη, επίθεση για την διάλυσή της, η κοινωνία μας ακόμα αντέχει, χάρη στα γερά ιστορικά, θρησκευτικά, εθνικά και λαϊκά θεμέλια που είχε.

Πολλοί πρωτοστατήσαντες τότε στην ανεξέλεγκτη εισαγωγή ή/και εδραίωση αλλοδαπών στην Ελλάδα
(έναντι κάποιων γλίσχρων οικονομικών ξεροκόμματων ανά κεφαλή), τα φέρνουν οικονομικά δύσκολα σήμερα, απομακρυνθέντες από τα πόστα τους, συνήθως λόγω σύνταξης, χειρότερα δε τα παιδιά τους. Ας το αναλογισθούν οι σημερινοί μεροληπτούντες και συμβάλλοντες.

Από τότε επίσης οι οργανωμένοι ευρωάποικοι
(κυρίως Ούννοι) άρχισαν να αλωνίζουν και να εξαγοράζουν την Πατρίδα μας και τα Τιμαλφή της (πολλά των οποίων εσκεμμένα, λόγω μίσους, κατέστρεφαν), επιδοτούμενοι μάλιστα, πλήν των αφειδών και αθρόων εξωτερικών παρακυβερνητικών επιχορηγήσεων (ακόμα και του ΟΗΕ), και δια του περίφημου χουντικού εσωτερικού «τουριστικού» κουπονίου, με αποτέλεσμα σήμερα, η μισή και πλέον Ελλάδα να έχει εξαγορασθεί από Γερμανούς, ενώ επιχειρείται και προδιαγράφεται η παράδοση και της υπόλοιπης σύντομα, τόσο μέσω των οικονομικών ζωνών, των «επενδύσεων» (εφ` όσον προς τούτο επίτηδες αποβιομηχανίσθηκε/απογεωργοποιήθηκε κλπ η χώρα πρότερον), επί της χρεοκοπημένης/υποτιμημένης οικονομίας, όσο και της επικείμενης φορολόγησης των αγροτεμαχίων, του εσκεμμένου μπλοκαρίσματος όλων των αγροκτηνοτροφικών προϊόντων και της δραματικής πτώχευσης του λαού (τα ζαρζαβατικά δεν μπορούσαν να χτυπήσουν εύκολα και ήδη, με διακρατική συμφωνία, φέρνουν αφορολόγητα απ` το Μαρόκο).

Τα υπό των ξένων παραπτώματα κατά των Ελλήνων ασύδοτα,
ενώ για τις των Ελλήνων παραβάσεις προς δαύτους καταπέλτες. Η διαγωγή όλων σχεδόν των μεγάλων ΜΜΕ ανάλογη (έως και εμμετική). Οι διευκολύνσεις των ξένων από τον κρατικό μηχανισμό ακαριαίες και ιδιαίτερες, διαχρονικά μέχρι σήμερα.

Η παράδοση της χώρας είχε από τότε αρχίσει.
Από τότε οι αποφάσεις επί διαφορών μεταξύ Ελλήνων και ξένων απέβαιναν σχεδόν πάντοτε υπέρ των ξένων. Ας το αναλογισθούν σοβαρότατα τόσο οι κρατικοί όσο και οι ιδιωτικοί παράγοντες (αμφότεροι πληττόμενοι απηνώς από το σημερινό τηλεξουσιαζόμενο και τηλεκατευθυνόμενο υποκράτος μας) οι παίζοντες ρόλο (μεγαλύτερο ή μικρότερο). Και αν ακόμα δεν έχουν τα ηθικά ερείσματα να το αναλογισθούν πατριωτικά, ας το αναλογισθούν έστω ωφελιμιστικά. Μόνο απέραντη ζημία, καταρράκωση και καταστροφή προξένησε και θα προξενήσει (και στους απογόνους τους) αυτή η τακτική. Τα, προ πολλού καταρριφθέντα, ιδεολογήματα των οργανωμένων συμφερόντων ας μην τους επηρεάζουν πλέον, ούτε το οποιοδήποτε εφήμερο εικονικό όφελος.

Μισός αιώνας ξενοκίνητης δικτατορίας, που από στρατιωτική μετεξελίχθηκε σε πολιτικοοικονομική,
με τον στρατό μας να μη φυλάει πλέον τα σύνορά μας, αλλά να εξαποστέλλεται στα πιο απίθανα μέρη της οικουμένης για την εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων, δημιουργώντας νέα κύματα λαθρομεταναστών προς τη χώρα μας, τα οποία η αποδεκατισμένη αστυνομία μας καλείται να μεταχειρισθεί φιλόξενα και να εντάξει εντός της κατεστραμμένης πλέον Πατρίδας (δεν χωράει πια άλλους), ασχέτως των επιπτώσεων που επιφέρουν στην κοινωνία μας (επιδημίες, κλοπές, διαρρήξεις, απαγωγές – ως και νηπίων, ξυλοδαρμούς – ακόμα και γερόντων, βασανιστήρια και φόνους), εξαναγκάζοντας τον λαό να προβαίνει σε πράξεις ατομικής/κοινωνικής αυτοπροστασίας και αντίδρασης/αντίστασης στην ξενοκρατία, λόγω της ανοχής, διευκολύνσεως και προωθήσεώς της από, γενικά, ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό, των Ελλήνων καταδυναστευομένων στο έπακρο, νομικά και οικονομικά, εξαναγκαζομένων σε φυγή από τον τόπο τους, νεομετανάστες και αυτοί, ώστε να εκπληρωθούν οι απειλές, τόσο του Ιμπραήμ πασά τότε, όσο και των Οζάλ και Ετσεβίτ μετέπειτα, από τους ανθέλληνες κυβερνώντες μας, είτε στις ανώτατες είτε στις ενδιάμεσες βαθμίδες του κρατικού μηχανισμού. Τόσοι πολλοί προδότες (ή έστω ενδότες κάποιοι τους), αδύνατον να το πιστέψει κανείς.

Ίσως έρθει η ώρα τους κάποτε,
στην πλατεία Συντάγματος και στις άλλες πλατείες, να δικαστούν και αυτοί που δικάζουν (πολλάκις αφ` εαυτού) και μεροληπτικά καταδικάζουν μέχρι και σήμερα τον κόσμο που, αντιστεκόμενος στην ξενόφερτη επίθεση και επιβολή, εξαναγκάζεται να προβαίνει αυτοδικαίως σε πράξεις ατομικής (ή και συλλογικής) προστασίας του από την ξενοκρατία. Αλλά και να μην έρθει τέτοια ώρα, να ξέρουν πως, όπως κάνουν κακό στους υπόλοιπους Έλληνες, το ίδιο κακό κάνουν και για τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Ο αφέντης τον προδότη τον κλωτσά και τον δούλο τον πετά (ή και τους σκοτώνει) όταν δεν τους έχει ανάγκη. Τα όργανα ποτέ δεν γίνονται μέρος του κατεστημένου. Απλώς χρησιμοποιούνται όσο τα χρειάζονται.

Στη νέα εποχή του νέου δουλεμπορίου και του βίαιου ανακατέματος και ξεκληρίσματος των λαών,
με τις δουλεμπορικές εταιρείες-κολοσσούς να τζιράρουν δισεκατομμύρια, ώστε το χρηματιστηριακό «χρήμα» να επενδύεται σωρηδόν σε δαύτες, για εύκολο, γρήγορο και μεγάλο κέρδος, εγκαταλείποντας τις παραγωγές κοινωνικών αγαθών, τις κάθε είδους καλλιέργειες, οδεύοντας προς την επιβολή της γενικής μεταλλαγμένης ζούγκλας των (ανέκαθεν) βάρβαρων μεσαιωνικών γερμανικών οραμάτων (παγκοσμίως), κάθε εγκληματική ενέργεια εναντίον του κόσμου είναι αναμενόμενη. Τουλάχιστον οι ενδιάμεσοι παράγοντες ας το `χουν υπ` όψιν τους και ας συμπεριφέρονται φιλολαϊκά και πατριωτικά, γνωρίζοντας ότι οι συνεργάτες πολλάκις πληρώνουν όταν οι κατεχόμενοι εξεγερθούν.

Το ξένο μονοπωλιακό υποκράτος μας υφαρπάζει με μύριους τρόπους τις μικρές μας περιουσίες,
εκείνα τα περιουσιακά ψήγματα που φτιάξαμε καταθέτοντας τη ζωή μας ολόκληρη. Είτε με τις επίσημες ληστείες των χαρατσιών, των υπέρογκων λογαριασμών, της πανάκριβης «ελεύθερης» αγοράς των, σχεδόν καθ` ολοκληρίαν, εισαγόμενων προϊόντων και της εργατικής απαξίωσης, είτε με τις ανεπίσημες ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές των κάθε καρυδιάς καρυδιών που άφησε, αντισυνταγματικά, να εισβάλουν ορδηδόν, μεταβάλλοντας την σωστή συνεκτική κοινωνία μας σε χωματερή ζούγκλα αποβλήτων, συρρικνώνοντας, μαζί με όλα τ` άλλα, και την δημόσια αστυνομία και μπλοκάροντας το κατά των αλλοδαπών έργο της, με αποτέλεσμα εισαγόμενοι παραέμποροι να κυκλοφορούν ομαδικά και επιδεικτικά στους δρόμους (και κεντρικούς), πολλούς εκ των οποίων τους έχουν καταλάβει εντελώς πλέον, με κάθε λογής αφορολόγητα ανεξέλεγκτα εμπορεύματα, από ακίνδυνα μέχρι λίαν επικίνδυνα, για μας και τα παιδιά μας (τα οποία το ξενόδουλο υποκράτος μας διώκει απηνώς προς εκπατρισμόν), ενώ η εξοντωτική κυριολεκτικά αυστηρότητα των αρχών και των εφόρων εξαντλείται στους νομότυπους Έλληνες εργαζόμενους, αγρότες, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες κλπ, τους οποίους, με τη σειρά τους, αποδεκατίζουν παράλληλα οι ανεπίσημοι ληστές που λυμαίνονται τον τόπο, ακόμα και με καλάζνικωφ, συχνά μέσα στο κέντρο και εν απουσία της, λόγω της αφαίμαξης και διάλυσης του κράτους προς όφελος της γερμανοσιωνιστικής ή αμερικανοσιωνιστικής παγκοσμιοκρατορίας, ακόμα και της τουρκικής τοποκρατορίας, συρρικνωμένης και μπλοκαρισμένης εναπομένουσας δημόσιας αστυνομίας, η οποία κυρίως χρησιμοποιείται για πρόστιμα, καταστολή του κόσμου και προστασία των καθεστωτικών, έχουσα όμως επιδείξει και αποδείξει, μέχρι και πρόσφατα, τις ικανότητές της εναντίον των κακοποιών όταν της παρέχεται η ευχέρεια.

Σήμερα που ο τόπος μας έχει γίνει ανοχύρωτο σκουπιδαριό όλων των παγκόσμιων έμψυχων απορριμμάτων,
που κάθε καρυδιάς καρύδι μπαινοβγαίνει ελεύθερα στην Πατρίδα μας και λυμαίνεται τα έχειτά μας, απολαμβάνοντας την ιδιαίτερη προστασία της εγκάθετης ξενόδουλης προδοτικής μας ελίτ των «νέων τζακιών» του αειάρατου της οικογενείας και των συνεργατών του (συγγενών, γενίτσαρων και αλλόφυλων), της οποίας η συμπεριφορά μόνο με βαθύ μίσος προς τους Έλληνες μπορεί να εξηγηθεί, της ελίτ που προετοιμάζει την ιδιωτική της στρατιωτική αστυνομική προστασία εις βάρος της δημόσιας αστυνομίας, έχοντας στόχο την κατάργηση παντός δημοσίου οργανισμού στο πλαίσιο της εξάλειψης παντός ανθρώπινου δικαιώματος και, βέβαια, και περιουσιακού στοιχείου, της γενικής πλειοψηφίας του (ήδη πτωχευθέντος πια) κόσμου, προς όφελος της γερμανο/αμερικάνικης παγκοσμιοκρατορίας των ξανθών Εβραίων, ο κόσμος μας παραμένει εσκεμμένα απροστάτευτος στον κάθε ξένο που λυμαίνεται τον τόπο του, μεθοδευόμενου του (μέσω μιας δι` αποπαραγωγής εκμηχανευμένης ανεργίας, κυρίως των νέων, ενός, κατά το δυνατόν ηπιότερου) εκπατρισμού του, προς αποστέρηση παντός περιουσιακού, νομικού, εργατικού, δημόσιου, αλλά και οικογενειακού, λαϊκού, θρησκευτικού, εθνικού και γενικά κληροδοτηθέντος παραδοσιακού ερείσματός του, δηλ. κάθε ανθρώπινου δικαιώματός του, κεκτημένου στον τόπο του. Ανθρώπινων δικαιωμάτων τα οποία ήδη και στον τόπο του καταργούνται, ληστρικά και βίαια, εκδιωκόμενου τούτου μην τα υπερασπίσει.

Εκπατριζομένων συνήθως των πλέον δυναμικών, εύψυχων και ευφυών του συνόλου,
για την αποδυνάμωση και ενθυλάκωση των οποίων παλαιότερα χρησιμοποιείτο κυρίως η πρέζα, η άρτι νομιμοποιηθείσα υπό των κυβερνητικών και παρακυβερνητικών οπαδών της, του βάρβαρου νεοταξικού κατεστημένου της ανθρώπινης παρακμής, εκ της έκφυλης διαστροφής, σε αγαστή συνεργεία με την αποπαιδεία δια των συγκεκριμένων αποπεμφθεισών υπουργισσών και παραϋπουργισσών που σήμερα ετοιμάζονται να αντικαταστήσουν οι, δοκιμασμένες επίσης, παρόμοιές τους, σακατεμένες διανοητικά και σωματικά, από την εκάτερη (πρώην) μεγάλη συμπαράταξη της πολυκομματικής μονοκρατορίας του οργανωμένου εκμηδενιστικού μπάχαλου στο οποίο χρειάζεται να κυκλοφορούμε οπλισμένοι, καθ` όσον δεν ξέρομε ποιος ληστής είναι και ποιος όχι, και με τί όπλο, οπλισμένος, παρά τις όποιες νομοκοπίες και αποφάσεις, που έρχονται να επιβάλλουν το πλήρες ξεπούλημα του Ελληνικού λαού (μαζί και της Πατρίδας μας και του Ελληνισμού ολόκληρου) αλλά και να επιβεβαιώσουν τους φόβους μας ότι στο κοντινό μέλλον οι συμμορίες, εκτός του ότι θα μας ληστεύουν ανοιχτά μέσα στα σπίτια ή τα μαγαζιά μας, επίσης θα μας σταματάνε στον δρόμο με τον ίδιο σκοπό, ανεξάρτητα αν θα μας επιτρέπουν οι, λυσσαλέα προσπαθούντες να καταστρέψουν το κλίμα, οικοπρασινίζοντες, να έχομε αυτοκίνητα, καθώς σχεδιάζουν να μας τα καταργήσουν, ώστε να μη μολύνομε το περιβάλλον τους, αντί να πιέζουν για την καθιέρωση μηδενικών ρύπων (υπάρχουν τεχνολογίες και δυνατότητες για δωρεάν εφαρμογή τους), ή θα μας αφήνουν να χρησιμοποιούμε γαϊδάρους, μουλάρια και άλογα, καθώς προωθούν και την κατάργηση εκτροφής ζώων διότι μολύνουν, λένε πάλι, το περιβάλλον με τα απόβλητά τους, και την ανάσα τους ακόμα, αντί να επιβοηθήσουν ουσιαστικά τις ελεύθερες βοσκές που φέρνουν φυσιολογική αυτολίπανση και ισορροπία στη φύση και προστασία από τις (βαλτές από τους ιδίους παρεμφερείς κυρίως) υπαίθριες αλλά και αστικές πυρκαγιές. Παρόμοια μεθοδεύονται και την κατάργηση των φυτικών καλλιεργειών καθώς με τις εντατικές κακοέργιες και τα αντιφυσικά φάρμακα των πολυεθνικών τους κατέβλαψαν την πλάση. Η εργοστασιακά παραγόμενη συνθετική μάζα κρέατος και το μεταλλαγμένο (και νηστίσιμο!) σογιόγαλα μας περιμένουν, όσους βέβαια επιζήσουν και, βέβσια, διαθέτουν μονάδες στο τσιπάκι της τραπεζόκαρτάς τους, του καρπού ή του εγκεφάλου τους, καθώς, με τη συμμετοχή τους, συναποφασίσθηκε στον ΟΗΕ τους (ενώ έχει ήδη αρχίσει από χρόνια) και η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού στο ένα τρίτο (επίσημα), σε πρώτη φάση. Στο όνομα του περιβάλλοντος και πάλι (η Γη δεν είναι δική μας, είναι δική τους). Το φθέγμα «καθολική μόρφωση του κόσμου σημαίνει καθολικές λύσεις των προβλημάτων» δεν τους απασχολεί.

Αλλά από πού η αρχική εκπόρευση των οικοπρασινιζόντων;
Μήπως από τη Γερμανία των Βανδάλων και αυτή; Μήπως σήμερα, έχοντας αποβάλλει το παλαιό προσωπείο του εθνικοκοινωνισμού, το οποίο, αφού το παραχάραξαν διαπράξαντες τεράστια και τερατώδη εγκλήματα εν ονόματί του, με διεκτεινόμενους μέχρι σήμερα αποπροσανατολισμούς, αντιπαραθέσεις και λαϊκούς διχασμούς, το απεποιήθησαν κατόπιν, ως αναποτελεσματικό για τις βλέψεις τους, φορώντας άλλο, διαφορετικό βουρκοπράσινο; Και μάλιστα πολυπολιτισμικό; Με ίδια όμως βάρβαρη εφαρμογή, ανεξαρτήτως της ποιότητας και των δυνατοτήτων της πραγματικής κάθε φορά θεωρίας;

Μήπως οι ίδιοι σήμερα δεν απεργάζονται την απαγόρευση των Κομμουνιστικών Κομμάτων στην Ευρώπη και την συρρίκνωση του ΚΚΕ;
Αυτοί οι ευρωσιωνιστές που, εκ των έσω κυρίως, διέλυσαν την τ. ΕΣΣΔ, αποθνήσκοντος εντός τριών μόλις ημερών, του τότε αναδειχθέντος ηγέτη Τσερνιένκο προς ανάδειξη του Γκορμπατσώφ της περεστρόϊκας (=εκσυγχρονισμός, και εκεί), όπως έγινε και με τους Πάπες Ιωάννη-Παύλο Α’ και Β’, κλπ κλπ, για να έχουν λυμένα τα χέρια τους, ώστε να πραγματοποιήσουν όσα τερατώδη σήμερα επιτελούν και τα ασυγκρίτως χειρότερα που πρόκειται να επιτελέσουν;

Μήπως, άρα, εν τέλει, δεν φταίνε οι εκάστοτε κοινωνικές θεωρίες αλλά η, ίδια ανέκαθεν, βαρβαρίλα που τις χρησιμοποιεί;
Μήπως την κάθε κοινωνική θεώρηση που παραλαβαίνουν (κυρίως από τους αρχαίους Έλληνες σοφούς) οι Βάνδαλοι την εκβαρβαρίζουν, εκχυδαΐζουν και εκμηδενίζουν, περικόπτοντάς την στα εκμεταλλευτικά και κυριαρχικά περιφράγματα των μεγαπαράσιτων αφεντικών τους; Και τα υποχείριά τους, τους ακολουθούν τυφλοίς όμμασιν μην απολέσουν τα οφίκια και τις απολαβές, καταδικάζοντας συνολικά ή ατομικά; Ή ατομικοσυνολικά; Όλη την ανθρωπότητα εάν μπορέσουν;

Μήπως και μόνο γι` αυτό το λόγο (υπάρχουν και πολλοί άλλοι) θα έπρεπε και τούτη τη φορά να ψηφίσουμε ΚΚΕ; Επιδιώκοντας συνδιαλλαγή και όχι αντιπαράθεση και με άλλα κοινωνικά κινήματα;


Υ.Γ.
Ετούτο το χώμα είναι δικό μας (και δικό τους ισόποσα και ισότιμα, αν θεραπευθούν από την κυριαρχική τους παράνοια). Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαίς, θα ξαναζωντανέψει. (Παράφραση Γ. Ρίτσου)

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP