Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ομολογία Τσίπρα: Είμαστε το ανάχωμα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ…


Έχουμε αναλύσει διεξοδικά και πολύ κουραστικά (διότι το στρώμα των «χρήσιμων ηλιθίων» που μεθάει με αυταπάτες είναι μεγάλο) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ιδεολογικό επίπεδο, αποτελεί την «αριστερή συνείδηση» του κεφαλαίου και τον «αριστερό ρήτορα» της πλανητικής Νέας Τάξης…
Σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ επίπεδο:

Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται, μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο, να διασώσει το καταρρέον κυβερνητικό οικοδόμημα, να νοθεύσει και να διαφθείρει τη αγωνιστική λαϊκή συνείδηση, να ανακόψει και να χειραγωγήσει εκλογικά τον εκρηκτικό λαϊκό θυμό. Δηλαδή να αποτελέσει το ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ και το ΑΝΑΧΩΜΑ της λαϊκής οργής, την ασφαλιστική δικλίδα του καθεστώτος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πάρα πολλές φορές, ανοικτά και κυνικά, απευθύνεται στους ληστές και δήμιούς μας, κραυγάζοντας:


«Μόνο με την ΑΠΑΤΗ μιας “αριστερής” κυβερνητικής διαχείρισης μπορεί να σωθείτε και να διαιωνίσετε τα κέρδη σας, μόνο ΕΜΕΙΣ μπορούμε να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ πιο αποτελεσματικά το λαό και να σας διασώσουμε»!!!


Ο Τσίπρας, στη συνέντευξή του, στη ΝΕΤ, το διαλάλησε ανοικτά και χωρίς, πλέον, καμία συστολή:


«Θα σας έλεγα δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε και ένα ανάχωμα στην ανεξέλεγκτη κοινωνική σύγκρουση, η οποία ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα, γιατί αποτέλεσε μία ύστατη ελπίδα ανάκτησης της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος»!!!


Εδώ ομολογεί συνειδητά ο Τσίπρας ότι το κόμμα του λειτουργεί σαν αμορτισέρ για την απορρόφηση των ανεξέλεγκτων και απειλητικών (για το σύστημα) κραδασμών της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, για την εκλογική χειραγώγησή της και νόθευσή της, καθώς και για να ανακτήσει το καθεστώς τη χαμένη του αξιοπιστία, δηλαδή να ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΘΕΙ!!!!


Μετά από μια τόσο ανοικτά προκλητική και κυνική ΟΜΟΛΟΓΙΑ, τα δικά μας λόγια είναι περιττά…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP