Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Η Ελλάδα στο στόχαστρο και της νεοταξικής μαφίας της ΔΟΕΆρχισε το πλανητικό καρναβάλι των «Ολυμπιακών Αγώνων»: Το καρναβάλι της Ολυμπιακής εμπορευματικής αγοράς των μονοπωλίων (αγκαλιάζει όλους τους επιχειρηματικός κλάδους και τον πολυεθνικό, κερδοσκοπικό ανταγωνισμό, ιδιαίτερα των φάρμακο-βιομηχανιών της ντόπας).
Ολόκληρος ο αθλητισμός και ιδιαίτερα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποτελούν το ΤΕΛΕΙΟ μοντέλο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Την παγκόσμια οργάνωση στην οποία δεσπόζει μια «διεθνής κυβέρνηση»…
Ο νεοταξικός ολοκληρωτισμός, δηλαδή η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, έχει επιτευχθεί στον Αθλητισμό.


Διαβάστε πιο αναλυτικά το άρθρο:
«κοινωνιολογία του αθλητισμού-αθλητικό θέαμα».
Θα το βρείτε και με άλλα σχετικά κείμενα ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2565


Η πιο μοχθηρή, φασιστική αιχμή, συνεπώς, της Νέας Τάξης είναι η «διεθνής κυβέρνηση» του Αθλητισμού, η ΔΟΕ:
Ένας μαφιόζικος οργανισμός των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας και γύρω από αυτόν υπάρχει ένα μεγάλο παρασιτικό μαφιόζικο στρώμα πολιτικών, κομμάτων, δημοσιογράφων, πολύχρωμων ιερατείων και ποικίλων τρωκτικών…

Αυτοί, λοιπόν,
οι γαλαζοαίματοι, οι φασίστες, οι μιζαδόροι και μαφιόζοι της ΔΟΕ (η πλέον μακάβρια όψη της Νέας Τάξης) έχουν αναγορευθεί σε κριτές και ρυθμιστές του Ολυμπιακού Ιδεώδους, των γενικών ανθρώπινων σχέσεων και αξιών!!!

Και είναι αυτή η παγκόσμια κυβέρνηση των μαφιόζων που έχει ανακηρύξει ασυμφιλίωτο πόλεμο (!) εναντίον του «ρατσισμού» και επιδοτεί απλόχερα, με πακτωλούς χρημάτων, «αντιρατσιστικά», τελετουργικά θεάματα…


Τι μακάβριος ιστορικός μορφασμός:
Τα βυθοκορήματα του πλανητικού φασισμού, οι φορείς της ρατσιστικής φρενοβλάβειας, να εμφανίζονται σαν σημαιοφόροι εναντίον του «ρατσισμού» και να χρηματοδοτούν αγρίως τον «αντιρατσισμό»!!!

Το ελληνικό παράρτημα αυτής της Ολυμπιακής μαφίας μας έδωσε ένα μικρό δείγμα της φασιστικής, νεοταξικής παράνοιας της Παγκόσμιας Αθλητικής Διακυβέρνησης: Καρατόμησε, στο άψε σβήσε, την Βούλα Παπαχρήστου, με το στίγμα του «ρατσισμού».


Ένα αφελές ανεκδοτάκι
το οποίο δεν έχει ούτε καν τυπική χροιά ρατσιστική, δαιμονοποιήθηκε από τις διατεταγμένες «αντιρατσιστικές» ύαινες και χρησιμοποιήθηκε για την ψυχρή και άκρως δικτατορική (ούτε καν σε απολογία δεν εκλήθη η αθλήτρια) καρατόμηση της Παπαχρήστου.

Μόνο αφελείς δεν μπορούν να διακρίνουν ότι όλη αυτή η «επιχείρηση» της «αντιρατσιστικής» υστερίας και καρατόμησης της αθλήτριας, ήταν μια «επιχείρηση» σχεδιασμένη και οργανωμένη από το πολυπλόκαμο δίκτυο της Νέας Τάξης.


Δεν θα μπορούσε ένα τόσο ασήμαντο και ανεκδοτολγικό επεισόδιο
να πάρει τέτοια αστραπιαία, θορυβώδη έκταση και ενορχηστρωμένη διάσταση, αν δεν ήταν σχεδιασμένο και εάν δεν ήταν, οι «ιμάντες» και οι «εστίες» της καθεστωτικής προπαγάνδας και των επαγγελματιών «αντιρατσιστών», σε διατεταγμένη υπηρεσία…

Εδώ γίνονται σημεία και τέρατα από τους άμβωνες των ΜΜΕ, «ξερνιούνται» όγκοι ρατσιστικής κακουργίας εναντίον του Ανθρώπου γενικά, εναντίον των Ελλήνων, αλλά και των αλλοδαπών, ειδικά (από κοινωνική, οικονομική, πολιτική, λεκτική και φυλετική) και δεν θίγεται ΟΥΔΕΙΣ «ευαίσθητος» ή επαγγελματίας «αντιρατσιστής».


Το αστειάκι της Παπαχρήστου ξεσήκωσε, ΑΥΤΟΜΑΤΑ, «αντιρατσιστικό» κυκλώνα…


Τους γενικούς λόγους αυτής της διατεταγμένης «αντιρατσιστικής» καταιγίδας τους αναλύουμε στο άρθρο μας:

«Η φρενοβλάβεια της «αντιρατσιστικής» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ»

ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6574


Πέρα, όμως, από αυτούς τους γενικούς λόγους, υπάρχει και ένας ειδικός λόγος:
Η τοποθέτηση της χώρας μας στη θέση του «μαύρου προβάτου» και στο θυσιαστήριο (προς σφαγήν) της Νέας Τάξης.

Αυτό που «εκτελείται» σε οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο (Η Ελλάδα το «μαύρο πρόβατο» που πρέπει να θυσιαστεί, σαν την Ιφιγένεια, στο βωμό της Νέας Τάξης), «εκτελείται» και στον Αθλητισμό.


Η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο του πλανητικού ιμπεριαλιστικού ολοκληρωτισμού:
Από τον αθλητισμό μέχρι τους σχεδιασμένους εμπρησμούς. Από την κτηνώδη λεηλασία του ελληνικού λαού, το βάρβαρο ξεπούλημα της χώρας και την εθνική της αποτέφρωση μέχρι τη μετατροπή της σε αποικία των διεθνών μαφιόζων του χρήματος: Ζητήματα που έχουν αναλυθεί διεξοδικά εδώ μέσα.

Ο διασυρμός και η εξόντωση των Ελλήνων αθλητών
είναι μία από τις συνιστώσες αυτών των τρομοκρατικών και εκβιαστικών πρακτικών του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, μέσω των μαφιόζικων κυκλωμάτων της ΔΟΕ, των ποικίλων δημοσιογράφων αρουραίων που ελέγχουν, των δωσίλογων πολιτικών και πολύχρωμων «δικτύων»...

Η ΜΝΗΜΗ όπου και να την αγγίξεις πονάει, έλεγε ο Σεφέρης.


Θυμάστε  τους Ολυμπιακούς της Αθήνας;


Από τη μια:
Επιχειρήθηκε ένα «ξέπλυμα» της ΔΟΕ στην κολυμπήθρα του «αρχαίου ελληνικού ιδεώδους». Επικάλυψαν τα αίσχη τους με τη μυθολογία του «Ολυμπιακού Ιδεώδους» και με τη νέα μυθολογία: Τη σταυροφορία κατά των αναβολικών.

Από την άλλη:
Ο Κεντέρης και η Θάνου ήταν τα πρώτα θύματα στο νεοταξικό αθλητικό στόχαστρο κατά της Ελλάδας…

Τότε το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν οι μιζαδόροι της ΔΟΕ και οι κολοσσοί της «ντόπας», ήταν τούτο: Το «Ολυμπιακό Ιδεώδες» που γεννήθηκε στην Ελλάδα ποδοπατείται και χλευάζεται βαναύσως από τους Έλληνες αθλητές!!!


Καρατόμησαν τους Έλληνες αθλητές και μας απαξίωσαν ΟΧΙ μόνο για να επικαλύψουν τις δικές τους βρωμιές, αλλά και να μετακυλίσουν το «πρόβλημα» από τους ίδιους και τις πολυεθνικές της «ντόπας» στην «ψωροκώσταινα»:
Η Ελλάδα «μαύρο πρόβατο»…

Μετά απαξιώθηκαν οι αθλητές της Άρσης βαρών και της Κολύμβησης…


Στο Πεκίνο έχουμε την κραυγαλέα περίπτωση της Θάνου (συστηματικός διασυρμός της) η οποία δεν κάθισε στα αυγά της και δεν φίλησε τις μπότες των μαφιόζων της ΔΟΕ…


Σήμερα έχουμε τον αποκλεισμό του Χονδροκούκη και της Παπαχρήστου.


Το καινούργιο «στοιχείο» το οποίο εμπλουτίζει τη φαρέτρα των νεοταξικών διώξεων είναι ο «ρατσισμός»!!!


Η Ελλάδα «μαύρο πρόβατο»: Η χώρα της «ντόπας» και του «ρατσισμού»!!!


Αυτά θέλουν να περάσουν οι μαφιόζοι της νεοταξικής Παγκόσμιας, Αθλητικής Διακυβέρνησης…


Το έδαφος, βεβαίως, το στρώνουν τα εγχώρια πρακτορεία της Νέας Τάξης: Κόμματα, ΜΜΕ, ποικίλα και πολύχρωμα ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ιερατεία, ΟΛΟΙ οι μηχανισμοί του καθεστώς ΣΥΝΟΛΙΚΑ…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP