Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Αν έχουμε τέτοιους "φίλους" τότε τι τους θέλουμε τους εχθρούς!!!

Κλασσικοπερίπτωση 

Ο λόγος για τον περιβόητο "φίλο" μας και πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, πάνω στις αντιφάσεις του οποίου όλοι σχεδόν της αριστεροδέξιας κυβερνητικής κοινοπραξίας, "ακούμπησαν" τα ευρωατλαντικά τους ...οράματα.
Και τι δεν ακούσαμε προεκλογικά απο τα στόματα των "σωτήρων" και εραστών του ευρω-δωσιλογισμού.


Ότι ο Ολάντ θα φέρει τα πάνω - κάτω στην Ευρώπη της Μέρκελ,
ότι η Ελλάδα πλέον θα έχει έναν ισχυρό σύμμαχο στον "σκληρό αγώνα της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου", ότι με την εκλογή του σοσιαλδημοκράτη Ολάντ αλλάζει η πολιτική γεωγραφία στην Ε.Ε κλπ.

Η αηδία και το θράσος ποτέ άλλοτε δεν είχαν στενότερη σχέση με το ψέμα και την παραπλάνηση.


Όλα όσα μας τάϊζε ο Σαμαρο-Βενιζελο- Κουβελισμός, δεν ήταν παρά οι αποξηραμένες κοπριές που τους έστελναν ως "επικοινωνιακή τροφή" οι ξένοι αφεντάδες τους, προκειμένου να ναρκώσουν τον τρομοκρατημένο και εθελουσίως μπερδεμένο ελληνικό λαό.


Όλα αυτά
είναι λίγο - πολύ γνωστά και τα έχουμε σχολιάσει τόσο εμείς όσο και δεκάδες άλλα ιστολόγια και ιστοσελίδες που ανήκουμε σε αυτήν την Ελλάδα που επιμένει.

Αυτό όμως που είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό, είναι οι στενές σχέσεις του Γάλλου "φίλου" και "συμμάχου" με την μασωνία.


Στις 22 λοιπόν του περασμένου Νοεμβρίου αυτός ο μεγάλος σοσιαλδημοκράτης , μίλησε στην κεντρική αίθουσα της Μασωνικής Στοάς της Γαλλίας ("Grand Orient De France", μτφ=Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας),υπό το "όμμα" του "Μεγάλου Μαγίστρου της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας" Guy Arcizet και 400 Γάλλων Μασόνων 33ου βαθμού.


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1549.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP