Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΣΥΡΙΑ: ΜΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ στην υπηρεσία της Νέας Τάξης

Στο παγκόσμιο κοινωνικό και πολιτικό δράμα αποκαλύπτονται με τα πλέον απαστράπτοντα και ζοφερά χρώματα οι λακέδες της πλανητικής κακουργίας και ο δωσιλογισμός των πολιτικών ανδρεικέλων και έμμισθων «στοχαστών»…
Στη θηριώδη ΝΑΤΟϊκή αποτέφρωση της Γιουγκοσλαβίας οι μάσκες πέσανε:

Άμεσα ή έμμεσα όλοι οι αρουραίοι (πολιτικοί, δημοσιογράφοι και τα ποικίλα δίκτυα και ιερατεία της «επαγγελματικής» διανόησης) βγήκαν από τις τρύπες τους…

Στο Σχέδιο ΑΝΑΝ και στην ιμπεριαλιστική εισβολή στο Ιράκ οι αρουραίοι αποθρασύνθηκαν: ΑΝΟΙΚΤΑ και ασύστολα στήριζαν τον πλανητικό και αυτοκρατορικό ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ.

Τώρα, με αυτά που γίνονται στη Συρία, ζούμε το ίδιο αυτό έργο σε πιο μακάβριες μορφές.
ΤΑ ΜΜΕ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ πλέον, αναπαράγουν, σαν καρμπόν, την προπαγάνδα των πλανητικών κέντρων εξουσίας. Τα νεοταξικά «φίλτρα» της «ενημέρωσης» γιγαντώθηκαν και απλώθηκαν ολοκληρωτικά σε όλα τα ΜΜΕ, φράζοντας κάθε πόρο και κάθε χαραμάδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ… Διαβάστε ένα αποκαλυπτικό άρθρο του «Σίβυλλα»: «Τι κρύβουν τα ΜΜΕ! Τα διεθνή ΜΜΕ στην υπηρεσία των δολοφόνων στη Συρία για εθνοκάθαρση!» ΕΔΩ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4007.html
Αυτό το νέο συμβάν της τραγωδίας στη Συρία ξεμπροστιάζει, ολοσχερώς, και τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό, βεβαίως, δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει τα νεοταξικά διαπιστευτήριά του εδώ και χρόνια…
Σήμερα, απλώς,
προχωράει ένα ακόμα βήμα, νομιμοποιώντας, μία από τις πολιτικές αιχμές της ιμπεριαλιστικής κακουργίας και θηριωδίας: Τον Ισραηλινό Περές.

Αυτόν τον εγκληματία πολέμου τον «ξεπλένει» κυριολεκτικά…

Ο Τσίπρας, ήρθε, εσπευσμένως από τις διακοπές του, για να δώσει τα διαπιστευτήριά του στην ισραηλινή κακουργία… Η διαβόητη Δούρου, μάλιστα, σε άρθρο της στην «Αυγή», αυτήν την κακουργία την υμνολογούσε και τη χαρακτήριζε ως «την αριστερή εκδοχή της ισραηλινής πολιτικής σκηνής»!!!

Διαβάστε ένα σχετικό άρθρο πάλι από το «Σίβυλλα»:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/08/blog-post_2663.html

   
Μια τελευταία επισήμανση: Ο «Σίβυλλα», έπρεπε να έρθουν τα εγκώμια της Δούρου για να αντιληφτεί τι εστί ΣΥΡΙΖΑ; ΣΥΡΙΖΑ ως ΣΥΝΟΛΟ και όχι σαν άτομα ξεχωριστά, τα οποία μπορούν, συχνά, να ρίχνουν και καμία αντιιμπεριαλιστική ομοβροντία….

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP