Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ο υπόκοσμος και τα παρακρατικά βυθοκορήματα δεν ΕΙΝΑΙ Αριστερά





Με αφορμή τη στυγερή δολοφονία στην Πάρο και τις πληροφορίες που διέρρευσε η αστυνομία ξεσηκώθηκε ένα κύμα αφηνιασμένης προπαγάνδας κατασυκοφάντησης των αριστερών ιδεών και πρακτικών.
Διαβάζουμε λυσσώδεις αλαλαγμούς και αναθεματισμούς του τύπου:



-«Ξηλώνεται το πουλόβερ της ακροαριστερής τρομοκρατίας…»

-«Πλησιάζει η ώρα, που θα μάθουμε ποιοί έχωσαν το χρήμα, στα ακροαριστερά σαλταρισμένα ...ανθρωπάκια, για να δολοφονήσουν τον Σωκράτη…»

-«Αυτή είναι η αριστερά! Ληστοσυμμορίτες, περιθωριακοί, αποτυχημένοι και παλιάνθρωποι»…


Σε μια εποχή που η θηριωδία της Νέας Τάξης επελαύνει μακάβρια με εκτελεστικά της όργανα τα δωσίλογα καθεστωτικά κόμματα και τους παρακρατικούς της μηχανισμούς, σε μια εποχή που τα μεγαλύτερα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ σε ολόκληρη την υφήλιο και ιδιαίτερα στην Ελλάδα τα διαπράττουν τα κόμματα-προτεκτοράτα του διεθνούς φασισμού, κάποιοι (άλλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία, άλλοι επειδή είναι αδαείς και αφελείς «χρήσιμοι ηλίθιοι» και άλλοι επειδή είναι μπολιασμένοι ανεξίτηλα με την αντικομουνιστική, ακροδεξιά χολή) δεν χάνουν ευκαιρία να υιοθετήσουν, αμάσητα όλες τις νέες «φόλες» κατασυκοφάντησης της Αριστεράς και του Σοσιαλισμού.


Αυτή η μοχθηρή δολιότητα που ταυτίζει τη νεοταξική «αριστερά» με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ,
καθώς και όλες τις συμφορές του καπιταλιστικού κανιβαλισμού με τις αριστερές ιδέες, τείνει να πάρει μορφές επιδημίας, ακριβώς επειδή ο νεοταξικός εφιάλτης μοιραία θα ξεσηκώσει τους λαούς και θα θέσει ΠΑΛΙ στην ημερησία διάταξη τις ιδέες και τις αγωνιστικές πρακτικές της Αριστεράς.

Γι αυτά τα ύπουλα τεχνάσματα
των καθεστωτικών ιερατείων και των ιδεολογικών τους διακινητών και μεταπρατών (έμμισθων ή βλαβερά αδαών και ακροδεξιών) έχουμε γράψει πλήθος αναλύσεων.
Παραπέμπουμε στις τελευταίες εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6657


Οι παραπάνω υστερικοί αλαλαγμοί και αναθεματισμοί (γύρω από το δολοφόνο της Πάρου) αποτελούν μια συνιστώσα αυτής της δόλιας καθεστωτικής προπαγάνδας εναντίον της Αριστεράς.


Με βάση ένα αποτρόπαιο έγκλημα
και με τη δόλια και χυδαία μέθοδο της ασύστολης πολιτικής κερδοσκοπίας (αυτή της «ελεύθερης αγοράς») ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ το έγκλημα με την αριστερά και την «ακροαριστερά»…

Η απάτη αυτής της χυδαίας απλούστευσης, η οποία κερδοσκοπεί πάνω στην ΑΓΝΟΙΑ και την ανυπαρξία πολιτικού εγκεφάλου, είναι πολλαπλή:


α).
Αποδέχεται τυφλά και πειθήνια τις εκδοχές που δίνει η αστυνομία: Ένας μηχανισμός παραπληροφόρησης, ψεύδους, παραπλάνησης, κατασκευών ποικίλων και σκηνοθεσίας αχαλίνωτων πολιτικών παιχνιδιών…

Πρέπει να έχεις απωλέσει
παντελώς την ιστορική σου μνήμη και πολιτική σκέψη, πρέπει να έχεις χάσει κάθε ικανότητα για σκέψη για να παίρνεις στα σοβαρά και να καταπίνεις αμάσητα όλα όσα σου σερβίρουν οι κρατικές διωκτικές αρχές, οι μυστικές υπηρεσίες και οι μηχανισμοί του καθεστώτος: Μηχανισμοί πλήρως υποταγμένοι στην εξουσία της Νέας Τάξης…

β).
Το να ταυτίζεις την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ με τη νεοταξική «αριστερά» και το χειρότερο με τον υπόκοσμο και τα μίσθαρνα όργανα του καθεστώτος (με τις «ακροαριστερές» προβιές), ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ συνειδητό ΕΓΚΛΗΜΑ εναντίον των ΙΔΕΩΝ και της ιστορικής ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ των αριστερών και σοσιαλιστικών κινημάτων.

Μία τέτοια ταύτιση, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ, ισοπεδώνει τη ΘΕΩΡΙΑ και την ΠΡΑΞΗ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και τη συκοφαντεί ψευδώς και χυδαία.


Η σοσιαλιστική Θεωρία και Πράξη είναι η αυτή που, συστηματικά και σταθερά, γκρέμισε τους μύθους της τρομοκρατίας, που στάθηκε αδιάλλακτος ΕΧΘΡΟΣ κάθε συνωμοτικής τρομοκρατικής πρακτικής και αποκάλυψε τούτο:
Ότι στις μέρες μας η τρομοκρατία είναι κατασκευασμένη και σκηνοθετημένη από τα κράτη και τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες.

Τα αριστερά κινήματα ΟΥΔΕΠΟΤΕ χρησιμοποίησαν μεθόδους και πρακτικές υπόκοσμου…


Μόνο εντελώς ανιστόρητοι
και πολιτικά αναλφάβητοι ή κακοήθεις αντικομουνιστές μπορεί να ταυτίζουν την Αριστερά με την τρομοκρατία και τον υπόκοσμο…

γ).
Η πιο ύπουλη μορφή αυτής της ΑΠΑΤΗΣ (της δόλιας ταύτισης της αριστεράς με την τρομοκρατία και τις δολοφονίες) είναι τούτη: ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ και ΑΘΩΩΝΕΙ τους κατασκευαστές, οργανωτές και σκηνοθέτες της τρομοκρατίας και των δολοφονιών. Δηλαδή το κράτος, τους «νταβάδες» και τις πλανητικές μυστικές υπηρεσίες (Νέα Τάξη).

Όταν λέμε ότι
«Ξηλώνεται το πουλόβερ της ακροαριστερής τρομοκρατίας…», δεν συκοφαντούμε, απλώς, την Αριστερά, αλλά συγκαλύπτομε και αθωώνουμε τους χορηγούς, οργανωτές και σκηνοθέτες της τρομοκρατίας: Τις μυστικές υπηρεσίες και το παρακράτος των «νταβάδων» (ξένων και εγχώριων).

Δεν υπάρχει καμία «ακροαριστερή» η «αριστερή» τρομοκρατία. Υπάρχει η τρομοκρατία του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών, με ποικίλα χρώματα, ανάλογα με την πολιτική περίοδο και συγκυρία.


Όλες οι τρομοκρατικές ομάδες είναι κατασκευάσματα των μυστικών υπηρεσιών, με πολύχρωμες σφραγίδες και ετικέτες (οι «αριστερές» σήμερα είναι πιο χρήσιμες), με στρατολογήσεις πολλών «αναλώσιμων υλικών» (χρήσιμοι ηλίθιοι), αλλά η υπογραφή είναι μία: CIA, Μοσάντ κ.λπ…


Οι μυστικές υπηρεσίες και το παρακράτος των «νταβάδων» είναι που δολοφονούν χρησιμοποιώντας, συχνά, ανθρώπους του υποκόσμου και άλλα κατακάθια της κοινωνικής και πολιτικής ζωής…


Όποιος πάει να φορτώσει στην Αριστερά
τέτοιες πρακτικές των μυστικών υπηρεσιών και του υποκόσμου δεν συκοφαντεί μόνο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την Αριστερά, αλλά γίνεται και γρανάζι της Νέας Τάξης, η οποία τα δικά της εγκλήματα τα φορτώνει, δολίως, στα αριστερά κινήματα για τους λόγους που έχουμε αναλύσει κατά κόρον…

Φυσικά υπάρχουν τα συνειδητά «βαποράκια» που κυκλοφορούν αυτές τις γελοίες και δόλιες ταυτίσεις, υπάρχουν, όμως και πολλοί που πιάνονται στο δόκανο και αναπαράγουν αυτές τις απλουστευτικές «μπαμπεσιές»., λόγω άγνοιας ή αντικομουνιστικού φανατισμού και σιχασιάς για τη νεοταξική «αριστερά»: Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι»…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP