Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Να τι εννοούσε ο Σαμαράς όταν έλεγε ότι θα εφαρμοσθεί ΠΛΗΡΩΣ η ΝΕΑ ηλεκτρονική διακυβέρνηση


ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Σωφρονισμός με... «βραχιόλια»
Εισαγωγικό σχόλιο από την"Κλασσικοπερίπτωση"

Μετά την απόφαση της Α.Π.Δ.Π.Χ να επιτρέψει την πώληση συσκευών γεωεντοπισμού προσώπων, το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει νομοσχέδιο για το "ηλεκτρονικό βραχιόλι" παρακολούθησης φυλακισμένων.



Όταν εδώ και χρόνια
αναφερόμενοι στις εφαρμογές της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και στα τεχνικά μέσα διαχείρισης της ελευθερίας (ακόμα και αν πρόκειται για αυτήν την προσωπική ελευθερία που δεν μπορεί να στην στερήσει -μέχρι στιγμής- κανένας ποινικός κώδικας), προειδοποιούσαμε ότι σε λίγο όλα αυτά τα "επιτεύγματα της ανθρώπινης σοφίας" θα έλθουν και στον τόπο μας, μερικοί μας κατηγορούσαν ως συνωμοσιολόγους συνοδεύοντας τις κατηγορίες με αρκετά χλευαστικά σχόλια.

Τώρα που βλέπουν μπροστά τους
όλα όσα λέγαμε τόσο για το "πολιτικό μέλλον" της Ελλάδας όσο και για την εξέλιξη και τον ιδεολογικό και τεχνικό "εμπλουτισμό" των "δημοκρατικά εκλεγμένων" τυραννικών και κατοχικών καθεστώτων, δεν μιλά κανείς.

Κάποιοι εξ αυτών
είδαν αίφνης τον "μεσσία" στο πρόσωπο του Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη και κάθε άλλου κασιδιάρη και κονιδιάρη του μαύρου περιθωρίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

Καποιοι άλλοι
είδαν στο πρόσωπο του μεταλλαγμένου υβριδίου του ευρωκομμουνισμού τον Τσέ Γκεβάρα…

Άλλοι πάλι
προτίμησαν ως μέσο αντιμετώπισης της κατάθλιψης την υπνοβασία στο τεντωμένο σκοινί που έστησαν προς τούτο οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, και τέλος ένα μεγάλο μέρος πρώην "αγανακτισμένων" και νυν "απογοητευμένων" που ήδη έχουν παραδοθεί, έχουν φορέσει τη στολή του κατάδικου και ελπίζουν στο έλεος των δεσμοφυλάκων ενώ είναι έτοιμοι να απλώσουν το μπράτσο για να τους μαρκάρουν σαν τα ζώα.

Ξεχάσαμε φαίνεται ότι στα περισσότερα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης του Γ ΄Ράϊχ,
δηλαδή της πρώτης "Νέας Τάξης", υπήρχε μια σοβαρή προειδοποίηση που αφορούσε όλους τους εισερχόμενους "επισκέπτες" ανεξαρτήτως αν ήταν "ζόρικοι", διανοούμενοι" , "τσαμπουκάδες" ή "κότες" : "Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ".

Ξεχάσαμε επίσης
ότι πριν απο αυτή την ταμπέλα υπήρχε στην είσοδο αυτών των "ευαγών ιδρυμάτων" μιά άλλη που προξενούσε εντύπωση αλλά και μια μικρή ελπίδα στους ανύποπτους νεοεισερχόμενους:
Arbeit macht Frei (Η εργασία απελευθερώνει).

Κάτι δηλαδή
σαν κι αυτά τα αποκοιμιστικά περί ανταγωνισμού, ανάπτυξης, δημοσιονομικής εξυγίανσης κλπ που ακούμε σήμερα απο τα εγγόνια του Χίτλερ, του Μπουραντά , του Τσολάκογλου και των άλλων σύγχρονων δουλικών της νεώτερης Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Και μια που μιλήσαμε για "εγγόνια"
ας έλθουμε σε ένα από αυτά που αν και βιολογικά είναι εγγόνι άλλων εντούτοις είναι ιδεολογικά και πνευματικά συγγενής με τους παλιούς δωσίλογους της άλλης κατοχής.

Ο Σαμαράς λοιπόν εκτός του ότι αναγνωρίζεται πλέον διεθνώς ως ο πιό γρήγορος στο κατέβασμα των βρακιών, είναι και εξ εκείνων των εργολάβων - εντολοδόχων που κάνουν ότι είναι δυνατόν να τελειώσει γρήγορα η ηλεκτρονική περίφραξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης στον τομέα : "δουλοπαροικία Ελλάς".


Εκτός από τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες - χειροπέδες
που θα αρχίσει να μοιράζει από τον ερχόμενο μήνα, αυτή η "φιλάνθρωπη" και "μοντέρνα" κυβερνητική κοινοπραξία, σκέφτεται για εκείνους που έχουν ήδη στερηθεί δικαίως ή αδίκως κομμάτι της ελευθερίας τους, δηλαδή τους καταδικασμένους σε φυλάκιση, εκτός από την ταυτότητα να τους φορέσει και ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι για να μπορεί λένε να τους παρακολουθούν από δορυφόρο μέσω δηλαδή του γνωστού σε όλους μας GPS.

Αν σου λέει η κοινωνία:


1)
Δεχτεί την νέα ταυτότητα (η οποία σημειωτέον επειδή θα είναι τσιπαρισμένη με RFID μικροτσίπ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι και αυτή εντοπίσιμη απο δορυφόρο)
και
2)
Επικροτήσει την τοποθέτηση "ηλεκτρονικού βραχιολιού" η εμφυτεύσιμου microchip στους φυλακισμένους

Τότε δεν θα αντιδράσει κανένας, όταν θα τους πούμε να πετάξουν τις νέες ταυτότητες που τους μοιράσαμε για να βάλουν όλοι στο χέρι ή στο μέτωπο:


α)
κάτω απο το δέρμα τους ένα εμφυτεύσιμο microchip

ή


β)
ένα αυτοκόλλητο τσιπάκι

ή


γ)
ένα βιοτατουάζ (βλεπε σχετική μας ανάρτηση με τίτλο "Έρχεται η "αυτοκόλλητη" κάρτα του πολίτη;"

Εξ άλλου λίγες ημέρες πρίν, η "Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα" έδωσε το "Πράσινο φως" (στην Ελλάδα) για τη συσκευή που θα εντοπίζει που είμαστε κάθε στιγμή..." .


Συμπέρασμα


Όλα τα έχουν σχεδιάσει μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια και όπως είναι πλέον φανερό βιάζονται να τα εφαρμόσουν χωρίς πολλές επικοινωνιακές φανφάρες και προπαγάνδα ,αυτήν εξ άλλου την δουλειά μαζί με κάμποσες ακόμη (βρώμικες εννοείται) είχε αναλάβει ο προηγούμενος εργολάβος της "δημιουργικής καταστροφής".


Το ζητούμενο και η προσωπική μας απορία,
δεν είναι πλέον αν αυτή η κατοχική κυβέρνηση έχει κατακτήσει το "καθ’ όμοίωσιν" με τις αντίχριστες δυνάμεις που την διαφεντεύουν, αλλά το αν θα ξυπνήσει επιτέλους ο ελληνικός λαός πρίν νοιώσει τις συνέπειες της απόλυτης απώλειας της ελευθερίας του που θα αρχίσει με το ηλεκτρονικό του "μαρκάρισμα" μέσω των νέων ταυτοτήτων και θα ολοκληρωθεί με το "ηλεκτρονικό σφράγισμα" ( ή χάραγμα) πάνω στο σώμα του.

Ας δούμε προς το παρόν την "φρέσκια" είδηση από το μέτωπο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης,


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9052.html


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6723

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP