Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Η κυβέρνηση διαλύεται - έτοιμος ο νέος "μεσσίας" τηςμεταλλαγμενης αριστεράς

Κλασσικοπερίπτωση 



Πολύ πρίν τις δύο εκλογικές ...αναμετρήσεις, οι οποίες όπως είχε ομολογήσει εμμέσως πλην σαφώς ο Σαμαράς, έπρεπε να γίνουν όχι για να υπηρετήσουν μια έτσι κι αλλιώς ανύπαρκτη - λέμε εμείς- δημοκρατία, αλλά κυρίως για να εκτονώσουν την συσσωρευμένη λαϊκή οργή και αγανάκτηση.
 Τόσο εμείς όσο και μιά χούφτα ακόμα ιστολόγια, μιλούσαμε για το colpo grosso της νεώτερης "Νέας Τάξης Πραγμάτων", αυτής δηλαδή της παγκόσμιας τυραννικής και ανθρωποκτόνας εξουσίας που εκπροσωπείται απο διάφορα παραρτήματα και πρόσωπα (Ε.Ε, ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, "αγορές", Μέρκελ, Ολάντ, Πούτιν, Ομπάμα κλπ).

Ο σκοπός εξ αρχής ήταν αφ΄ενός να εκτονωθεί ικανή ποσότητα ατμού απο το καζάνι που λέγεται ελληνικός λαός, και αφ΄ετέρου ο εναπομείνων ατμός της λαϊκής οργής και αγανάκτησης να χρησιμοποιηθεί για να κινήσει τη νέα καμουφλαρισμένη κρεατομηχανή της Ε.Ε του ΔΝΤ και της τρόϊκας.


Η κυβερνητική κοινοπραξία
των Σαμαρά - Βενιζέλου- Κουβέλη ήταν ένα προϊόν που είχε και ημερομηνία λήξης και "ειδικό σκοπό".

Μόνο που αυτός ο "ειδικός σκοπός"
δεν ήταν ποτέ η σωτηρία του τόπου αλλά η ελεγχόμενη "μετάβαση" ενός πανικοβλημένου όχλου απο το ένα μαντρί στο άλλο. Απο το μαντρί δηλαδή του σοσιαλ- νεοφιλευθερισμού στο ολοκαίνουργιο μαντρί της νέας "σοσιαλδημοκρατίας" που με την ευγενική χορηγία των κατοχικών δυνάμεων και τη μουτσούνα της "ριζοσπαστικής αριστεράς", δεμένα με τα μιντιακά ιδεολογήματα του Τσίπρα, θα περικλείσει οριστικά έναν ολόκληρο λαό και θα τον μετασχηματίσει άπαξ και δια παντός σε έναν ακίνδυνο υπνοβάτη.

Τις τελευταίες ώρες ακούμε για δήθεν αντιδράσεις
εκ μέρους των δύο εταίρων της κυβερνητικής κατοχικής κοινοπραξίας σχετικά με τα μέτρα που αφορούν στα 12 δις αυτά δηλαδή που ο πρωθυπουργεύων διορισμένος θαλαμοφύλακας, θεωρεί ως την τελευταία ευκαιρία να πείσουμε αλλά και να εξευμενίσουμε εκείνους που σχεδίαζαν την εξόντωσή μας ήδη απο την εποχή του Σημίτη.

Διαλύεται λοιπόν εις τα εξ ών συνετέθη αυτό το κατοχικό κυβερνητικό μόρφωμα με έναν τρόπο όχι μόνο προκλητικό και χυδαίο αλλά κυρίως αηδιαστικό.


Είναι αηδιαστικό να βλέπεις τον μέχρι χθές βασανιστή κα δήμιό σου να παρουσιάζεται ως προστάτης και υπερασπιστής της ζωής και της αξιοπρέπειάς σου.


Αυτή η αηδία θα ξυπνήσει απο τον λήθαργο τον υπνοβάτη αγανακτισμένο λαό ή θα τον οδηγήσει όπως είπαμε απλώς σε ένα άλλο νέο μαντρί;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6616
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP