Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Οι Νέρωνες της Νέας Τάξης: Ολοκληρώνουν την αποτέφρωση της Ελλάδας…


Οι Νέρωνες των πλανητικών μαφιών του χρήματος (Νέα Τάξη) με τους μακάβριους μηχανισμούς τους (μυστικές υπηρεσίες) βιάζονται να δώσουν το τελειωτικό κτύπημα στην Ελλάδα. Να την αποτεφρώσουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ: Οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά, πολιτικά, κλιματολογικά…
Τα εμπρηστικά φλογοβόλα τους είναι τα πλέον καταστροφικά και μοχθηρά όπλο της φρενοβλαβούς κακουργίας τους…

Αποτεφρώνουν πολυεδρικά και ΥΠΟΥΛΑ τις κοινωνίες, τις μετατρέπουν σε καπνίζοντα ερείπια, σε στάχτες και αποκαΐδια.

Ο εμπρηστικός πόλεμος είναι ο πιο καταστροφικός και δόλιος ΠΟΛΕΜΟΣ. Δολοφονεί τους λαούς, τις κοινωνίες, την ίδια την οικονομική και φυσική τους υπόσταση, δίχως να σκοτώνει άμεσα με σφαίρες τους ανθρώπους, όπως ένα συμβατικός πόλεμος.ΣΗΜΕΡΑ οι κακούργοι της Νέας Τάξης και οι αποτρόπαιοι εμπρηστές της (τα δίκτυα των μυστικών τους υπηρεσιών) ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ και ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τα έθνη, τις κοινωνίες και τους λαούς, δίχως τη ΦΡΙΚΗ του αίματος να ρέει, σαν χείμαρρος, στην επιφάνεια:
Το αίμα των ανθρώπων στραγγίζεται, αποξηραίνεται και καίγεται, πριν καν προλάβει να χυθεί…

Η εμπρηστική αποτέφρωση, αυτό το μακάβριο όπλο της νεοταξικής, φρενοβλαβούς βαρβαρότητας, πετυχαίνει αυτό το στόχο των δημίων και δυναστών του κόσμου: ΑΦΑΝΙΖΕΙ και δολοφονεί την ΥΠΟΣΤΑΣΗ των κοινωνιών και των λαών:
Την οικονομική, κοινωνική και εθνική τους δομή, τα εδάφη τους, τα δάση τους, το νερό τους, το οξυγόνο τους, το κλίμα τους, τις ίδιες της ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ του ανθρώπου.

ΚΑΙΕΙ, δηλαδή, το ΑΙΜΑ των κοινωνιών και των ανθρώπων για να μην υπάρξει αίμα!!!


Σε ολόκληρο τον πλανήτη η εμπρηστική θηριωδία της πλανητικής μαφίας του χρήματος έχει πάρει καθολικές και αποκρουστικές διαστάσεις:
Τα πάντα αποτεφρώνονται στο βωμό της κερδοσκοπικής μοχθηρίας των μαφιών του χρήματος, αλλά και για την ΕΠΙΒΟΛΗ της παγκόσμιας φασιστικής ηγεμονίας της Νέας Τάξης.

Η χώρα μας είναι ένα από τα πρώτα και ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ συνειδητά (από τους νεοταξικούς μηχανισμούς) θύματα της πλανητικής κακουργίας.


Σήμερα οι θηριώδεις Νέρωνες της Νέας Τάξης εξαπολύουν τις τελευταίες, ίσως, εμπρηστικές επιθέσεις για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αποτέφρωση, ΥΠΟΤΑΞΗ και ΥΠΟΤΑΓΗ της χώρας μας.


Η πλανητική χούντα
(η ευρω-χούντα μέρος της πλανητικής χούντας είναι) κλιμακώνει και επιταχύνει τους ρυθμούς της τελειωτικής μας ΑΛΩΣΗΣ και ΥΠΟΤΑΓΗΣ μας σε αποικία των διεθνών μαφιών του χρήματος.

Η πλανητική χούντα με τα ντόπια ανδρείκελά τους
(κυβέρνηση, κόμματα, ΜΜΕ, ποικίλα ιερατεία και επιδοτούμενα δίκτυα) προωθούν την ΟΛΟΚΛΗΡΗΤΙΚΗ κατεδάφιση της χώρας μας σε οικονομικό, εθνικό και πολιτικό επίπεδο: Μια ΣΦΑΓΗ του ελληνικού λαού και ένα ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της χώρας μας δίχως ιστορικό προηγούμενο.

Ταυτόχρονα με αυτό το έγκλημα της σφαγής μας και της εθνικής μας ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ (το διαρκές ΕΓΚΛΗΜΑ των ευρω-κυβερνήσεων), η Ελλάδα δέχεται και μια μακρόχρονη, εμπρηστική επίθεση, πάλι δίχως ιστορικό προηγούμενο.


Διαβάστε το τελευταίο μας κείμενο:

«Η μακάβρια εμπρηστική φαρσοκωμωδία των κομμάτων…»

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6557


ΣΗΜΕΡΑ,
ζούμε μια λαίλαπα εμπρηστικής παράνοιας. Κάθε μέρα και οι Νέρωνες της Νέας Τάξης ανοίγουν και νέα πολλαπλά μέτωπα, με τα εμπρηστικά φλογοβόλα τους: Ό,τι έχει απομείνει το καίνε χωρίς έλεος.

Σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μάς πυρπολούνε και μας καίνε, με σχεδιασμένα παράλληλα μέτωπα φωτιάς…


ΤΩΡΑ επιτίθενται και εναντίον του Αγίου Όρους. Θέλουν να εκπληρώσουν τον τελικό τους στόχο, τον διακαή τους στόχο: Την ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ, την ΑΓΟΡΑΙΑ ΑΛΩΣΗ και την ΥΠΟΤΑΓΗ του Αγίου Όρους.


Η καπιταλιστική εμπορευματοποίηση του Αγίου Όρους είναι μέσα στις πρωταρχικές και χρόνιες επιδιώξεις των διεθνών μαφιών του χρήματος.


Η νεοταξική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΛΩΣΗ και ΥΠΟΤΑΓΗ, όμως, του Αγίου Όρους, έχει και μια άλλη διάσταση, ακόμα πιο σημαντική από την οικονομική:
Την ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ διάσταση, η οποία συνίσταται στην ΑΛΩΣΗ και ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ του κέντρου της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και του ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΥ.

ΘΕΛΟΥΝ να κάψουν και το προπύργιο του Ορθόδοξου φρονήματος της ελληνικής κοινωνίας, τον ΕΘΝΙΚΟ αυτό ΣΥΝΕΚΤΙΚΟ μας ιστό.


ΘΕΛΟΥΝ να κατεδαφίσουν τα Ορθόδοξα θεμέλια του ελληνικού λαού, τα γρανιτένια αυτά θεμέλια που αντιστέκονται στα ολοκληρωτικά σχέδια της νεοταξικής βαρβαρότητας…


Οι εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον του Αγίου Όρους,
δείχνουν ότι ο ΠΟΛΕΜΟΣ της Νέας Τάξης εναντίον της Ελλάδας είναι ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ. Τώρα δίπλα σε όλα τα γνωστά και ποικίλα όπλα εναντίον της Ελλάδας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας, προστίθεται και το πλέον ύπουλο και φονικό: Οι εμπρησμοί…

Και μπροστά σ’ αυτόν το ΓΕΝΙΚΟ εμπρηστικό ΟΛΕΘΡΟ, απαστράπτει και το ΑΙΣΧΟΣ των κατοχικών ανδρεικέλων: Κυβέρνησης, κομμάτων (όλων των κομμάτων), ΜΜΕ κ.λπ


ΟΛΑ τα κόμματα και αποκόμματα, όλες οι δομές του κράτους, όλα τα καθεστωτικά Μαντεία και όλες οι πολιτικές δυνάμεις (από «αριστερές» μέχρι τις ακροδεξιές της Χρυσής Αυγής), σφυρίζουν κλέφτικα και δεν ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ,ούτε καν δεν καταγγέλλουν υπαινιχτικά, τους μηχανισμούς της πλανητικής χούντας και τις μυστικές τους υπηρεσίες που αποτεφρώνουν ολοκληρωτικά την Ελλάδα…


Οι ΠΑΝΤΕΣ συγκαλύπτουν τους υπεύθυνους αυτού του ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ, τερατώδους και μακάβριου ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ:
Τους πλανητικούς, ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς της αυτοκρατορικής μαφίας των ΗΠΑ και τις μυστικές τους υπηρεσίες.

Ο δωσιλογισμός ΟΛΩΝ των δυνάμεων του καθεστώτος, μπροστά στον πύρινο πόλεμο που ζούμε, φωτίζεται και αυτός μακάβρια.


Το ΕΓΚΛΗΜΑ αυτών πολύχρωμων δωσίλογων είναι ακόμα πιο μεγάλο από το έγκλημα των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ τους, διότι χωρίς αυτόν τον αχαλίνωτο δωσιλογισμός τους, χωρίς αυτήν την διατεταγμένη δωσίλογη ΤΥΦΛΩΣΗ τους, τα αφεντικά τους δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τα μακάβρια σχέδιά τους…Η ΛΥΣΗ, πλέον, είναι μία: Να αυτό-οργανωθεί ο λαός, να δημιουργήσει ΠΑΝΤΟΥ Ομάδες και Επιτροπές Αγώνα, ΕΝΟΡΙΑΚΑ φύτρα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΔΡΑΣΗΣ: Ένα πανελλαδικό δίκτυο αυτό-οργάνωσης και λαϊκών μορφών και δομών ΕΞΟΥΣΙΑΣ…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP