Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Ο πανικός των Λούμπεν Συριζαίων για την επικείμενη συντριπτική τους ήττα





  Ηλία Παπαναστασίου 




Έχει κάποιο χρονικό διάστημα όπου ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εμφανιστεί σαν «σοβαρή» και υπεύθυνη αντιπολίτευση. Παρεμβαίνει μάλιστα και σε θέματα καθημερινότητας, από την διασπορά του Κορωνοϊού στη Β. Ελλάδα μέχρι την στρατιωτική συμφωνία με την Γαλλία. Όταν,



Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές που κατέβαζαν τον κόσμο σε διαδηλώσεις υπέρ ου Δ. Κουφοντίνα και μάλιστα σε επαναλαμβανόμενα κύματα διαδηλωτών των δεκάδων χιλιάδων ανά την επικράτεια, διασπείροντας έτσι πολύ αποτελεσματικά τον Κορωνοϊό!

Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που κατέβαζε τους νεολαίους εναντίον του Νόμου για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και πάλι κατά χιλιάδες και πάλι διασπείροντας τον Κορωνοϊό!

Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριζε με υπέρμετρη ζέση τα Gay Pride Parades των απανταχού LGTB, ‘κατορθώνοντας’ ακριβώς την ίδια διασπορά όπως και προηγουμένως!

Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που μη τολμώντας να πάρει θέση εναντίον ή υπέρ των χιλιάδων αντι-εμβολιαστών προσπάθησε με τον συνήθη διπρόσωπο και ύπουλο στυλ του να ικανοποιήσει και τις δυο πλευρές έχοντας σαν πολιορκητικό κριό το Θωρηκτό Ποτέμκιν του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ, τον μεγάλο πιστολέρο Βαλκανικής και Περιχώρων κ. Πολάκη. Αυτός λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ, παραδίδει μαθήματα ‘υπευθυνότητας’ στον ελληνικό λαό, στην κυβέρνηση, στους πάντες ! Ποιος; Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς νομίζει πως απευθύνεται σε ηλίθιους ή λωτοφάγους -έτσι πιστεύει η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - θα τους θυμίσουμε και μερικά κατορθώματά τους:

Δεν είστε εσείς που θέλατε να πουλήσετε το 17% της ΔΕΗ για να αποπληρώσετε τμήμα του ελληνικού χρέους;

Δεν είστε εσείς που χαρίσατε στο Υπερ -Ταμείο την ελληνική ακίνητη περιουσία για 99 χρόνια;

Δεν είστε εσείς που κόψατε το ΕΚΑΣ από χιλιάδες φτωχούς συνταξιούχους;

Δεν είστε εσείς που πετσοκόψατε συντάξεις με τον Νόμο Κατρούγκαλου το 2016;

Δεν είστε εσείς που κρατήσατε χαμηλά τον κατώτατο μισθό ενώ σήμερα με περισσή υποκρισία και απύθμενο θράσος κουνάτε το δάχτυλο στη Κυβέρνηση για το ίδιο θέμα;

Δεν είστε εσείς που βάλατε 29 καινούργιους φόρους στα πέντε περίπου χρόνια που κυβερνούσατε;

Δεν είστε εσείς που ανεβάσατε από 13% στο 24% το ΦΠΑ των τροφίμων;

Δεν είστε εσείς που ανεβάσατε την προκαταβολή φόρου στο 100% «εκτελώντας» με αυτό τον τρόπο τους ελευθέρους επαγγελματίες;

Δεν είστε εσείς οι οποίοι όταν η παρούσα Κυβέρνηση προσπαθούσε να συγκρατήσει τις ορδές των λαθρομεταναστών που έστελνε ο Ερντογάν στα σύνορα του Έβρου, εσείς διαδηλώνατε στην Ελληνική Πρεσβεία του Λονδίνου εναντίον (!) της χώρας σας δηλαδή της πατρίδας σας; Κραυγάζοντας μάλιστα το σύνθημα «Έλληνες, Φονιάδες των λαών»;

Σήμερα που παρουσιάζεται στη χειμαζόμενη πατρίδα μας μια ευκαιρία για στρατιωτική συνεργασία με μια μεγάλη στρατιωτική δύναμη όπως η Γαλλία με στόχο την απόκρουση της Τουρκικής επιθετικότητας και μάλιστα σε συνθήκες πιθανότατου – σχεδόν βέβαιου – θερμού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ποια είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ; Απορρίπτει την συμφωνία και εμφανιζόμενος με αλαζονεία ψυχοπαθολογικού τύπου, δηλώνει – ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ – Πως «Εμείς θα φέρναμε καλύτερη Συμφωνία» ! Ποιος; Ο ΣΥΡΙΖΑ ! Ο Τσίπρας που ήταν η μασκότ της Μέρκελ, θαυμαστής του Τραμπ σαν γνήσιος νεόπλουτος, ικέτης του Ερντογάν, ο Τσίπρας που σταμάτησε όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα, ο Τσίπρας που παρέδιδε Τούρκους αντικαθεστωτικούς στον Ερντογάν (Ομολογία Καμμένου), ο Τσίπρας που χάρισε το όνομα της Μακεδονίας στον Ζάεφ, ο Τσίπρας που υπέγραψε πέντε φορές (!) την Συμφωνία για τις χώρες του Σαχέλ με την Γαλλία το 2016-2019 και σήμερα θρασύτατα κουνάει το δάκτυλο στην Κυβέρνηση για την πετυχημένη συμφωνία με την Γαλλία πριν μερικές μέρες!

Αυτό το απίθανο συνοθύλευμα μπαχαλάκηδων και λούμπεν στρωμάτων, έχοντας επικεφαλής έναν μανιακού τύπου ψεύτη και μαέστρο της πολιτικής απάτης, τον Τσίπρα, οδεύει στις επόμενες εκλογές και ειδικότερα στον δεύτερο και τελικό γύρο, σε «ολοκληρωτικού» χαρακτήρα συντριπτική ήττα. Αυτό πλέον έχει σε μεγάλο βαθμό συνειδητοποιηθεί σε ευρύτατα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ, ασχέτως των κατά καιρούς παλικαρισμών τους!

Αυτή τους η ήττα θα είναι σωτήρια για το μέλλον του ελληνικού λαού και του προοδευτικού κινήματος εφόσον το πολιτικό καρκίνωμα που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ θα μας απαλλάξει από την παρουσία του, ένας νέος αληθινά προοδευτικός χώρος θα δημιουργηθεί και νέες προοπτικές θα θεμελιωθούν. Βασική προϋπόθεση αληθινά δημοκρατικής και προοδευτικής προοπτικής για την χώρα μας είναι η συντριβή του μορφώματος των Λούμπεν στρωμάτων και των μηδενιστών μπαχαλάκηδων τους οποίους χαϊδεύει και αγκαλιάζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η ασύλληπτη ανευθυνότητα και καταστροφική στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ θα τιμωρηθεί σε βαθμό «εξαΰλωσης» για την πολιτική τους ύπαρξη όμως ταυτόχρονα θα βάλει τα θεμέλια για μια αληθινή αναγέννηση του προοδευτικού κινήματος πάνω στις στάχτες του πτώματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσοι λοιπόν κάνουν αντιπολίτευση τύπου ΣΥΡΙΖΑ όπως το ΚΙΝΑΛ αλλά και το ΚΚΕ, ας έχουν υπόψη τους πως αυγαταίνουν το ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ, του πλέον αναξιόπιστου φορέα και ισχυροποιούν τη βάση του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα όλων των εποχών, του Τσίπρα. Έχοντας όμως εμπιστοσύνη στο κριτήριο των ευρύτερων στρωμάτων του ελληνικού λαού και γνωρίζοντας καλά πως οι υποσχέσεις του Τσίπρα ισοδυναμούν με την μεγαλύτερη απάτη από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους αλλά και έχοντας τεράστια πείρα από την άθλια πενταετή κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά ακριβώς τα στρώματα θα φράξουν το δρόμο στους Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και θα συντελέσουν τα μέγιστα στην οριστική συντριβή και πολιτικοεκλογική εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP