Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Το CO2 και οι μύθοι των "πράσινων" αλόγων...

Από monaxeros.blogspot


Tου

 

Προκόπη    Μπίχτα


 

Οι πανέξυπνοι διανοούμενοι, "επιστήμονες", "ηγέτες", προβεβλημένοι και μη δημοσιογράφοι σε ολόκληρη την Ευρώπη επί δεκαετίες είχαν τρελάνει τους υπηκόους τους με τα παραμύθια της όξινης βροχής, των εκπομπών των ρύπων και ιδιαίτερα του διοξειδίου του άνθρακα, τα οποία δήθεν υπερθέρμαιναν τον πλανήτη! Έδειχναν φωτογραφίες με ξερές εκτάσεις των ερήμων της Αφρικής(!), πάγους να λιώνουν, πιγκουίνους και πολικές αρκούδες να υποφέρουν από την ζέστη(!) και πληθυσμούς που θα γίνουν πρόσφυγες της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής! Σαν κερασάκι ανακάλυψαν και την αξιοθρήνητη Γκρέτα Τούμπεργκ και την επιστράτευσαν για να πείσει την δίποδη πανίδα του πλανήτη, δηλαδή το μέρος της ανθρωπότητας που είναι έτοιμο να πειστεί για οτιδήποτε, αρκεί να βγει για λίγο από την χρόνια χαύνωσή του. Έτσι ανακάλυψαν την "πράσινη ανάπτυξη", η οποία θα μας έσωζε όλους!
 

Η επιστήμη, στην οποία δήθεν προσκυνούν οι "ηγέτες", φώναζε διαρκώς ότι όξινη βροχή πέφτει στην Γη επί εκατομμύρια χρόνια, το διοξείδιο του άνθρακα είναι αναγκαίος όρος για την ζωή και δεν συνδέεται καθόλου με την αύξηση της θερμοκρασίας, και ότι η Γη προχωρεί σε πτώση της μέσης θερμοκρασίας κατά 1,7%, που σημαίνει ότι προχωρεί σε μακρά περίοδο μεγάλου ψύχους! Σε αυτό συνηγορούν επί χρόνια φωτογραφίες και επίσημες ανακοινώσεις της NASA.

 

 

 


 

Παρά τις προειδοποιήσεις, οι Ευρωπαίοι φωστήρες έκλεισαν τους λιγνιτικούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας και, ξαφνικά, είδαν ότι η ενέργεια που παράγουν οι ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά δεν καλύπτει τις ανάγκες ούτε της αγροτικής ούτε της βιομηχανικής παραγωγής ούτε των μεταφορών (οι οποίες είναι μια ειδική κατηγορία παραγωγής) ούτε των καταναλωτών. Εξάντλησαν τα στρατηγικά τους αποθέματα και τρέχουν σαν παλαβοί να ανοίξουν πάλι τις "καρκινογόνες" λιγνιτικές μονάδες και να αγοράσουν το "ολέθριο" πετρέλαιο και το "ρυπογόνο" φυσικό αέριo.

 


 


 

 

Δεδομένης της μακράς περιόδου ψύχους που άρχισε να δείχνει ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, έχουν - κυριολεκτικά - τρελαθεί από φόβο για την μοίρα των οικονομιών τους.

 

 
 

 

Μόνο που η παγκόσμια παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου δεν φτάνουν για όλους.

 


 

Οι Ρώσοι και οι Γάλλοι είναι σχετικά ψύχραιμοι: οι Ρώσοι επειδή έχουν πολύ μεγάλη παραγωγή φυσικού αερίου και, αν χρειαστεί, θα κλείσουν τις στρόφιγγες προς την Ευρώπη και θα το κρατήσουν για τον εαυτό τους. Οι Γάλλοι επειδή έχουν 56 πυρηνικούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας. Όμως η πυρηνική ενέργεια είναι ένα άλλο, ειδικό κεφάλαιο...

 

 

 

Νότια της Κρήτης υπάρχουν 220 τρισεκατομμύρια πόδια φυσικού αερίου, τα οποία, μαζί με παραπλήσια κοιτάσματα, θα μπορούσαν να καταστήσουν την Ελλάδα ενεργειακά αυτοδύναμη και να προμηθεύουν την Ευρώπη για 30 χρόνια (Αντώνης Φώσκολος-Δες video στο τέλος της ανάρτησης), αλλά ο Δένδιας έχει δηλώσει ότι δεν θα γίνουν εξορύξεις! Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα κούνησε το κεφάλι του συμφωνώντας!

 

 

Οι μόνοι που είναι άνετοι κι ανέμελοι είναι οι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί, τα διάφορα στελέχη και οι καθοδηγητές των κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, οργανώσεων, ομάδων κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π., επειδή οι νεοεγκαινιασθείσες εγκαταστάσεις τις Φάιζερ και τα σπίτια τους θα έχουν ρεύμα! 


 

 

Τις μάσκες σας να φοράτε!

 


 

 

  ΠΗΓΗ 

  

   © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP