Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Στρος Καν: «ψάλλει» τον επικήδειο του ενταφιασμού μας


O επικεφαλής του ΔΝΤ Στρος Καν, «αδειάζει» το «σοσιαλιστή» σύντροφό του και πρωθυπουργό μας, ΓΑΠ. Είχε ζητήσει, αποκαλύπτει, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, την παρέμβαση του ΔΝΤ, από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009, παρότι δημόσια ενώπιον του ελληνικού λαού απέρριπτε κατηγορηματικά τέτοιο ενδεχόμενο.
Φυσικά ο διεθνής «μαφιόζος» των χρηματαγορών δεν εκθέτει τόσο βάναυσα το ανδρείκελο των αγορών, δίχως πολιτική σκοπιμότητα, δίχως σχέδιο…
Το «άδειασμα» αυτό του ΓΑΠ σηματοδοτεί καθαρά μια νέα φάση κλιμακούμενων σχεδιασμών κατά της Ελλάδας, από το χρηματιστηριακό κύκλωμα της διεθνούς μαφίας των ιμπεριαλιστών.
Προλειαίνεται το έδαφος για νέα σχέδια πολιτικής απάτης και προώθησης συναινετικών λύσεων για την επιβολή νέων συμφορών…Ο Στρος Καν το λέει καθαρά, επισημαίνοντας, ότι η Ευρώπη δεν κατόρθωσε να πάρει το δρόμο της ανάπτυξης και διατρέχει το σοβαρό κίνδυνο «να υποβαθμισθεί σε σχέση με την Ασία».

Υπογράμμισε επίσης ότι πολλές χώρες της G20 έχουν την αίσθηση ότι η κρίση τελείωσε, με συνέπεια να είναι λιγότερο συνεργάσιμες από ό,τι ήταν στην αρχή της κρίσης.

Αν αποκωδικοποιήσουμε αυτή τη διπλωματική γλώσσα καταλήγουμε στην ουσία: Η κρίση συνεχίζεται, οι κίνδυνοι παραμένουν, τα μέτρα απέτυχαν και δεν απέδωσαν, έτσι χρειάζονται και νέα μέτρα τα οποία να στηρίζονται σε καλύτερες «συνεργασίες», δηλαδή «συναινετικά» και χωρίς πολιτικές τριβές…

Η νέα αυτή φάση της ιμπεριαλιστικής αρπακτικότητας των μαφιών του χρήματος, συνοδεύεται, όπως κάθε μεγάλο έγκλημα, με την κατασκευή αποδιοπομπαίων τράγων. Η αποτυχία χρεώνεται πάντα στα ανδρείκελα των ιμπεριαλιστών, στις «ταλαντεύσεις» τους, στις «αμφιθυμίες» τους, στην «ατολμία» τους, στην έλλειψη «εθνικών συναινέσεων»…

Ένα ανδρείκελο, σαν τον ΓΑΠ, την ομιλούσα αυτή μακέτα του ψεύδους και της βλακείας, είναι ιδανικό «θύμα», πολύ πρόσφορο για θυσία: Το θυσιάζουμε στη χώρα του και του δίνουμε μια τιμητική αποστρατεία σε κάποιον διεθνή οργανισμό του χρήματος που τόσο δουλικά υπηρέτησε…

Ο Στρος Καν ανοίγει την πρώτη σκηνή αυτού του νέου θεάτρου της απάτης και της «θυσίας» του ανδρεικέλου Πρωθυπουργού.

Έχει δρομολογηθεί πλέον η «απόσυρση» του ΓΑΠ και η «κατασκευή» μιας «εθνικής συναίνεσης» για τη διόρθωση δήθεν της κακής διαχείρισης του ΓΑΠ, για τη «διόρθωση» της «αποτυχημένης» του πολιτικής και την «επούλωση» των αχαλίνωτων ψεμάτων του, αλλά και της …βλακείας του!!!

Βεβαίως αυτή η «εθνική συναίνεση», όπως έχουμε αναλύσει δεν μπορεί να γίνει ομαλά, μέσα από, τις εντελώς αναξιόπιστες και σαπισμένες, εκλογικές διαδικασίες.

Διαβάστε πιο αναλυτικά το άρθρο:
«Ο καθεστωτικός μονόδρομος των πραξικοπημάτων»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=26481#26481

Ο Στρος Καν ο οποίος θα διεκδικήσει και τη «σοσιαλιστική» Προεδρία στη Γαλλία, ανοίγει μία νέα σελίδα της ιμπεριαλιστικής στρατηγικής λεηλασίας και εξόντωσης των λαών της Ευρώπης.

Μια σελίδα που πάλι το πρώτο θύμα θα είναι η Ελλάδα: Το θύμα της ολοκληρωτικής, αλλά και συναινετικής εξόντωσής της…

Προωθούν πλέον τον «συναινετικό» ενταφιασμός μας…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5416

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP