Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Το σήριαλ της απάτης: Διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο…




Φαίνεται ότι τα βλακώδη σήριαλ των τηλεοπτικών κοπράνων, αποτελούν την πρώτη ύλη και των καθεστωτικών σεναριογράφων κάθε κοπής και χρώματος.
Τόσο βάναυσα περιφρονούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Χειρότερα και από τα εμετικά τηλεοπτικά σήριαλ…


Γι αυτούς του χοντροκομμένους θεατρινισμούς γύρω από την «ηθική αγανάκτηση» των ανδρεικέλων σχετικά με την ωμότητα των δηλώσεων της τρόικας (των κυνικών υπαλλήλων των διεθνών μαφιών του χρήματος), έχουμε γράψει ήδη πολλά.

Το ίδιο και για τους θεατρινισμούς των κούφιων λόγων της Αντιπολίτευσης και όλων των κομμάτων του πολιτικού παζαριού.

Όλο αυτό το κακόγουστο θέατρο είναι τόσο στημένο που βγάζει μάτι…

Εδώ έχουν δρομολογηθεί και ΑΠΟΦΑΣΙΑΣΤΕΙ νέα εφιαλτικά μέτρα ύψους 70 δισ. ευρώ μέχρι το 2015, και κυβέρνηση, κόμματα και οι «πόρνες» της δημοσιογραφίας παίζουν ένα κακοστημένο και κακογραμμένο σήριαλ!!!

Ακούμε από αυτόν τον αξιοθρήνητο Πεταλωτή, τους κυβερνητικούς παράγοντες και λοιπούς του καθεστωτικού θιάσου αστειότητες για μωρά παιδιά, του τύπου:

«Ο ρόλος της τρόικας είναι πολύ συγκεκριμένος και περιορισμένος (...) Τις πολιτικές μας τις εφαρμόζουμε εμείς. Και όχι απλώς τις εφαρμόζουμε. Τις σχεδιάζουμε και τις υλοποιούμε μέχρι κεραίας (...) Η τρόικα θα πρέπει να αποδαιμονοποιηθεί. Πρόκειται για εκπροσώπους - υπαλλήλους των οργανισμών, των φορέων οι οποίοι αποτελούν τους πιστωτές μας».

Οι άθλιοι δωσίλογοι
μας λένε ότι τις πολιτικές εξόντωσης τις εφαρμόζουν αυτοί, αλλά χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, επειδή οι υπάλληλοι της διεθνούς μαφίας αποκάλυψαν τις «πολιτικές» που αποφάσισαν από κοινού με την κυβέρνηση και τις εφαρμόζουν πιστά τα ανδρείκελα!!!

Να μη δαιμονοποιούμε την τρόικα μας λένε, γιατί αυτοί οι «φουκαράδες» είναι υπάλληλοι των «πιστωτών» μας: της διεθνούς μαφίας του χρήματος!!!!

Για τις ΕΝΤΟΛΕΣ αυτών των μαφιών που κομίζουν οι υπάλληλοι της τρόικας και ΕΚΤΕΛΟΥΝ τα δωσίλογα ανδρείκελα δεν μας λένε ΤΙΠΟΤΑ…

Απλώς «αγανακτούν ηθικά» επειδή οι υπάλληλοι της τρόικας, έπαιξαν, ίσως, άσχημα και ωμά τον διατεταγμένο θεατρικό τους ρόλο!!!!

Γι αυτά που είπαν τσιμουδιά. Αλλά και τι να πούνε, αφού αυτά είναι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ των διεθνών οργανισμών και «πιστωτών» που ευλαβικά ΕΚΤΕΛΕΙ η κυβέρνηση…

Αυτές, λοιπόν οι αποφάσεις είναι ακριβώς αυτές που ξεστόμισαν οι τροϊκανοί και θα εκτελέσουν τα δωσίλογα κυβερνητικά ανδρείκελα.

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ που έχει αποδεχτεί η κυβέρνηση και θα εκτελέσει είναι:




1). Να επιταχυνθεί μέχρι τα τέλη Μάη η γενικευμένη εφαρμογή του νόμου για τις επιχειρησιακές συμβάσεις και τις ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις.

Στόχος: να γίνουν μεγάλες περικοπές μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

2) Να επιβληθούν επιπλέον βάρβαρα μέτρα ύψους 19 δισ. ευρώ ή 8% του ΑΕΠ για την περίοδο 2012-2014.

3) Να εφαρμόσουν νέες αντιασφαλιστικές ανατροπές βάζοντας στο στόχαστρο τα επικουρικά ταμεία και τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

4) Να προχωρήσουν σε μαζικό ξεπούλημα της κινητής και ακίνητης δημόσιας περιουσίας (επιχειρήσεις, λιμάνια, γη, παραλίες, αεροδρόμια, κρατικές μετοχές κ.ά.) με στόχο την είσπραξη 50 δισ. ευρώ ως το 2015.

Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, από το πρόγραμμα των «αποκρατικοποιήσεων» θα πρέπει να εισπραχθούν 15 δισ. ευρώ. μέσα στη διετία 2011-2012.

5)
Να καταργήσουν πλήθος κοινωνικών παροχών, επιδομάτων, αλλά και φοροαπαλλαγών που αφορούν χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

6) Να εφαρμόσουν άμεσα το «ενιαίο μισθολόγιο» στο δημόσιο τομέα μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2011, που θα οδηγήσει σε σημαντικές μειώσεις μισθών για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους.

7) Να προωθήσουν νέες περικοπές στις ΔΕΚΟ, μέσω της περαιτέρω μείωσης του προσωπικού τους ή ακόμη και κλείσιμο ορισμένων που θα οδηγήσει και σε απολύσεις προσωπικού.

Cool Να χορηγήσουν επιπλέον 30 δισ. ευρώ με τη μορφή «εγγυήσεων» προς τις τράπεζες. Οι συνολικές κρατικές ενισχύσεις προς τις τράπεζες έχουν φτάσει πλέον τα 108 δισ. ευρώ! Περίπου το 1/3 του δημόσιου χρέους!

Όπως βλέπουμε οι υπάλληλοι της τρόικας και λίγα είπαν…

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα και η Αντιπολίτευση απλώς κοκορομαχιών διυλίζοντας τον κώνωπα πάνω στο κακοστημένο σήριαλ των δηλώσεων…

Για άλλη μια φορά όλες οι καθεστωτικές δυνάμεις επιχειρούν να μας υπνωτίσουν με τα χάπια του εκλογικού παιχνιδιού και των στημένων τηλεοπτικών σήριαλ των καυγάδων, των κραυγών και των δήθεν διαφωνιών…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5387

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP