Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Η «νέα» ιστορία του ΣΚΑΪ εντός και εκτός εισαγωγικών Ιωάννης Σιτές

Στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ υπάρχουν οι περιλήψεις των επεισοδίων της σειράς 1821 που παρουσιάζεται η ιστορία όπως την αντιλαμβάνεται ο ΣΚΑΪ η «Υψηλή Πύλη» και τα αφεντικά τους.
* Επειδή στα ψιλά γράμματα και τις λεπτομέρειες κρύβονται «αλήθειες» και προθέσεις, οι εθνομηδενιστές αποκαλύπτονται από τα ίδια τους τα κείμενα.
Στην περίληψη του 4ου επεισοδίου μεταξύ άλλων διαβάζουμε:

[……. Η ολοκληρωτική καταστροφή της και ο αντίκτυπος της «Σφαγής της Χίου» στη διεθνή κοινή γνώμη είχε ως συνέπεια οι ξένες κυβερνήσεις να αλλάξουν σταδιακά στάση……..]

Στην περίληψη του 3ου επεισοδίου μεταξύ άλλων διαβάζουμε:

[…….Η επικράτηση των Ελλήνων στην Πελοπόννησο κλείνει με την άλωση της Τριπολιτσάς, το πιο βίαιο επεισόδιο της εξέγερσης που καταλήγει στη σφαγή του μεγαλύτερου μέρους του μουσουλμανικού πληθυσμού της πόλης……]

ΣΧΟΛΙΑ

- Παρατηρούμε ότι η φράση [«Σφαγής της Χίου»] που αναφέρεται σε σφαγή Ελλήνων βρίσκεται μέσα σε εισαγωγικά (που σημαίνουν αμφισβήτηση του γεγονότος)

- Αντιθέτως η φράση [σφαγή του μεγαλύτερου μέρους του μουσουλμανικού πληθυσμού] που αναφέρεται σε σφαγή Τούρκων, είναι εκτός εισαγωγικών ( που σημαίνει την αποδοχή του γεγονότος)

* Είναι προφανές ότι οι συγγραφείς της ΝΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ γνωρίζουν πολύ καλά την Ελληνική γλώσσα ( παρά την βαρβαρική τους συνείδηση.

Αυτά τα εισαγωγικά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ προθέσεις, για όσους εξακολουθούν να θέλουν και να μπορούν να βλέπουν τι έρχεται.


** Ίσως ήρθε και η ώρα μαζικής αντίστασης – αποσύροντας τις καταθέσεις μας από την «Εθνική» τράπεζα, χορηγό της εκπομπής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5382

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP