Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Μίκης: Ο Α και ο Ω

Από αναγνώστρια

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί δεν πρόκειται για τον Πάπα.
Εμείς εν ολίγοις καταλάβαμε αυτό:
Ο Α και ο Ω


Ο Μίκης έλαβε ένα γράμμα στο οποίο απαντάει όπως κρίνει ότι είναι πρέπον, γούστο του, καπέλλο του. Άλλωστε το λέει ρητώς ότι δεν είναι απλώς ο Εμπνευστής-Εικόνα σαν την κότα και το αυγό αλλά ξεκινώντας με το Αλφα που είπε και γέμισε την Ελλάδα Σπίθες (προσέχτε την ομοιότητα: γεννηθήτω φως) προχωράει στο δρόμο που ο ίδιος έχει χαράξει με σκοπό να φτάσει το Ωμέγα.

Εκεί που αρχίζει ο Ιονέσκο (Λογική είναι η τρέλα των δυνατών)- για να μιλήσουμε και στη γλώσσα των κομπάρσων- είναι ότι έχει και το θράσος να δημοσιεύει την απάντησή του και να ζητά να δημοσιευθεί παντού, σε όλες τις Σπίθες (σαν οινόπνευμα το εξέλαβε) χωρίς να δημοσιοποιεί συγχρόνως και σε τι ακριβώς αναφέρεται η απάντηση αυτή. Καταλάβαμε, βέβαια, ότι κάποιος του κουνήθηκε. Βρε, αδερφέ ας του απαντούσε προσωπικά. Όχι, όμως, το ζητούμενο είναι να καταλάβουν οι σπιθιστές ότι:

Πρέπει λοιπόν να ξέρεις καλά, εσύ και όσοι σε ακολουθούν, ότι δημιουργώντας μέσα από το τίποτα το Άλφα, είχα από την αρχή μέσα στη σκέψη μου το Ωμέγα και όλη τη διαδρομή που θα πρέπει να διανύσουμε γράμμα-γράμμα, βήμα-βήμα για να φτάσουμε στο στόχο μας.

Θαυμάστε βεβαιότητα!!!

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ο ρόλος μου δεν σταματά στο «ο Εμπνευστής» όπως με αποκαλείς αλλά ίσα-ίσα τώρα αρχίζει. Και είμαι αποφασισμένος να παίξω αυτόν τον ρόλο με σιδερένια πίστη και θέληση.
Θέλω να ελπίζω ότι με κατάλαβες και θα προσπαθήσεις να προσαρμοστείς στις ιδέες και τις μεθόδους που προτείνω για να πάμε μπροστά όλοι μαζί σαν ενιαίο σύνολο. Σε πληροφορώ ότι το οργανωτικό το ανέλαβα εγώ με βασικό συνεργάτη μου τον κ. Δημητροκάλλη.
(Εδώ πρόκειται για παρέκκλιση, βέβαια, γιατί συνεργασία με τον "όφι" δεν υφίστατο).

Εάν παρ' ελπίδα εξακολουθήσεις να εφαρμόζεις προσωπική πολιτική, θα υποχρεωθώ να σε παρακαλέσω να εγκαταλείψεις την Σπίθα κάνοντας πιθανώς μια νέα δική σου Κίνηση.

Μήπως τελικά πρόκειται για τα Μυστικά της Εδέμ; "Νέα πρόσωπα φέρνουν ανατροπές".



Φυσικά υπάρχουν και άλλες αποκκλίσεις. Π.χ.Περιορισμός σε 30-30 δεν ήταν αναγκαίος...


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5423

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP