Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Το τρίποδο στήριξης της δωσίλογης κυβέρνησης παίζει θέατρο λίγο πρίν την καταστροφή της χώρας



ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Λίγο πρίν δώσουν το o.k για την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης της χώρας μας, το τρίποδο στήριξης της δωσίλογης "μεταβατικής" κυβέρνησης, σε μιά ύστατη προσπάθεια να αποκοιμίσει τον έτοιμο για εξέγερση ελληνικό λαό, αποπειράθηκε να παίξει τον ρόλο του "μαχητή πατριώτη".
Ας μην κορϊδευόμαστε δεν είναι ούτε ο 13ος - 14ος μισθός , ούτε οι μαζικές απολύσεις στο δημόσιο, ούτε τα υπόλοιπα δηλητήρια της "θεραπείας σοκ" που δήθεν εφαρμόζουν οι ξένοι οικονομικοί δολοφόνοι.

Δεν πιέζονται για να δεχτούν απλώς τους απεχθείς και επαχθείς οικονομικούς όρους που βάζουν οι επιτιθέμενοι στην Ελλάδα και στους Έλληνες "εταίροι" μας, αλλά για να παραδώσουν άπαξ και δια παντός την χώρα.

Η χρεοκοπία είναι έτσι κι αλλιώς δεδομένη, η ουσία όμως δεν είναι εκεί αλλά στο περιεχόμενο της "τελικής λύσης" του "ελληνικού ζητήματος".Μία "τελική λύση "που δεν έχει να κάνει με τα "όπλα" του εχθρού και που επι του παρόντος είναι καθαρά πολιτικο- οικονομικά , αλλά με τον στόχο του ο οποίος δεν είναι άλλος απο την εξαφάνιση του Ελληνικού έθνους με ότι και αν σημαίνει αυτό.

Αν λοιπόν το τρίποδο της δωσίλογης κυβέρνησης, δηλαδή οι τρείς συμμετέχοντες στην σύσκεψη κομματικοί αρχηγοί , είχαν μέσα τους έστω και ψήγματα πατριωτικής συνείδησης, βγαίνοντας απόψε απο το πραιτώριο του Μαξίμου θα ζητούσαν ταπεινά συγνώμη απο τον ελληνικό λαό και θα τον καλούσαν σε παλλαϊκό εθνικό -αμυντικό αγώνα.

Αντιθέτως, για να μας προετοιμάσουν και να μας τρομοκρατήσουν παρουσίασαν έναν κίβδηλο πάλι πατριωτισμό ο οποίος θα τους οδηγήσει τελικά στην "εθνοσωτήρια" λύση της άνευ όρων παράδοσης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6256

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP