Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Σαμαράς: Τεράστιος απατεώνας

Λαλεί Πουλί
 
Για να γλυτώσει δέκα τραπεζίτες στέλνει στον όλεθρο και την καταστροφή δέκα εκατομμύρια Ελληνες πολίτες

Τι να πρωτοπιστέψει κανείς από αυτό τον αλήτη.
Πριν από δυο χρόνια έθετε θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές και τους έλεγε ότι αυτός που θα ψηφήσει το μνημόνιο θα διαγραφεί και όντος μόλις η Μπακογιάννη ψήφισε υπέρ του μνημονίου την διέγραψε αυτομάτως και καλά έκανε τότε
.Σήμερα μετά από δυο χρόνια τα γύρισε όλα τούμπα, θέτει και πάλι θέμα κομματικής πειθαρχίας και απειλεί με διαγραφή από το κόμμα όποιον δεν ψηφήσει υπέρ του μνημονίου “2” το οποίο είναι πιο απεχθές από το πρώτο και με την ψήφηση του οποίου χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία και νομιμοποιείται και το πρώτο μνημόνιο .

Ρωτώ εγώ τώρα πότε αυτός ο απατεώνας έλεγε αλήθεια?

Γιατί οι εκλεγμένοι βουλευτές της νέας δημοκρατίας θα πρέπει να χορεύουν κάθε φορά ανάλογα με τον σκοπό που τους επιβάλει ο ας πούμε αρχηγός τους?

Οι βουλευτές της ΝΔ δεν έχουν καμιά υποχρέωση να υπακούσουν έναν αρχηγό που έχει για την μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του απολέσει την αξιοπιστία του.

Αντιθέτως εάν θέλουν να παραμείνουν στην πολιτική και την χώρα πρέπει να γυρίσουν την πλάτη σε έναν προδότη της παράταξης και του λαού , ο όποιος αποδεδειγμένα πλέον ψεύδεται ενώπιων τους και εξυπηρετεί δόλια συμφέροντα .

Εχουμε να κάνουμε με ένα προδότη μεγαλυτέρου βεληνεκούς από αυτό του ΓΑΠ.

Οι βουλευτές εκλέγονται από τον λαό για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του και να αφουγκράζονται κάθε φορά την αγωνία της κοινωνίας και όχι να είναι τα υποχείρια του εκάστοτε αρχηγού για να προσπορίζονται κομματικά ωφέλει, τα όποια στην προκειμένη περίπτωση δεν θα υπάρξουν.

Οπως δεν θα εξακολουθήσει να υπάρχει και το κόμμα της ΝΔ εάν ψηφήσει αυτά τα απεχθή μέτρα εναντίον του λαού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6267
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP