Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ξεσηκώθηκαν και οι αστυνομικοί

Από Κλασσικοπερίπτωση
 


Η ΕΛ.ΑΣ. ούτε υπήρξε, ούτε θα γίνει σώμα Πραιτωριανών!
Είμαστε κι εμείς Λαός, φτάνει πια ο εμπαιγμός!
Στον «οικονομικό πόλεμο» που μας έχουν κηρύξει, απαντάμε με «πόλεμο».


Να γιατί οι μαυροφόροι "Ευρωχωροφύλακες" της Eurogendfore σουλατσάρουν κατά καιρούς στην κατεχόμενη Ελλάδα.

Αυτά που ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ είχαν σχεδιάσει το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η Μπακογιάννη και που ανέλαβαν να εφαρμόσουν τώρα οι ίδιοι με την προσθήκη της "αντιμνημονιακής" ΝΔ, είναι τόσο φρικτά που θα ξεσηκώσουν ακόμα και τις πέτρες.

Ήταν λοιπόν πολύ φυσικό να ξεσηκωθούν και οι αστυνομικοί, αφού και εκείνοι θα πεινάσουν , θα χάσουν σπίτια, θα κλαίνε που δεν θα μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους μια "ευρωπαϊκού επιπέδου" ζωή αλλά μια διαβίωση σαν και εκείνη των κρατών της υπο-Σαχάριας περιοχής.

Σήμερα
η ομοσπονδία των αστυνομικών "επικήρυξε" την Τρόϊκα ζητώντας μάλιστα να συλληφθούν άμεσα.

Δυστυχώς κάποιοι συνάδελφοί τους εξακολουθούν να είναι με τα γκλόμπ και τις ασπίδες στα χέρια έτοιμοι να σκοτώσουν στο ξύλο όποιον Έλληνα βγεί στον δρόμο για να υπερασπίσει την ζωή του , την δημοκρατία, την πατρίδα.

Απο εδώ και πέρα οι ένστολοι που θα επιτεθούν εναντίον του λαού, δεν θα μπορούν να θεωρηθούν ως συμπολίτες μας που απλώς πειθαρχούν στους νόμους και στο Σύνταγμα -πράγμα για το οποίο και ορκίστηκαν- αλλά ως συνένοχοι -πραιτωριανοί δωσιλόγων και εχθρών του Έθνους.


Ας δούμε όμως την "επικήρυξη" που δημοσίευσε η ομοσπονδία των αστυνομικών:


Οι Έλληνες αστυνομικοί
επικήρυξαν την Τρόικα


Δημοσιευμένο στο : http://www.poasy.gr
Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2012

Με το συμβολικό ποσό του 1€ τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών επικύρηξαν τους τρεις εκπροσώπους της Τρόικας στη χώρα μας, προκειμένου να δείξουν για ακόμα μία φορά την αντίθεσή τους στις απαιτήσεις τους. Στην επιστολή τους μάλιστα αναφέρουν:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Όταν οι «τροϊκανοί» οδηγούν έναν ολόκληρο λαό στο εκτελεστικό απόσπασμα, απαιτώντας ανερυθρίαστα να τους πει κι ευχαριστώ για τις «υπηρεσίες» τους, το συνδικαλιστικό μας κίνημα...
υψώνει φωνή διαμαρτυρίας, διατρανώνοντας τη βούλησή του να μην υποκύψει στα καταστροφικά τους σχέδια.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον σκληρά δοκιμαζόμενο Έλληνα Αστυνομικό και τον διαβεβαιώνει ότι αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα τις προκλήσεις των «τροϊκανών» και των εγχώριων υποστηρικτών τους. Διαμαρτυρηθήκαμε εντόνως στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις Πρεσβείες της Γερμανίας και της Γαλλίας, αλλά δεν έλαβαν το μήνυμα...

Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας,
όπου λαμβάνονται αποφάσεις ολοκληρωτικού χαρακτήρα και φασιστικής έμπνευσης, η Ομοσπονδία μας αποφάσισε να κλιμακώσει τον αγώνα της, διεκδικώντας πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα και δηλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε σε θέση να αποδείξουμε τι σημαίνει απεργία στο χώρο μας... Ως θεματοφύλακες των νόμων για την τήρηση απολύτως των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας, του χρόνου εργασίας, των κανονισμών λειτουργίας των αστυνομικών υπηρεσιών, για την απεμπλοκή από τα πάρεργα κλπ, βάζουμε φρένο στην απαξίωσή μας και λέμε ως εδώ με την κοροϊδία των συμπολιτών μας. Ο Έλληνας είναι ανεπίτρεπτο για το αγαθό της ασφάλειας να πληρώνει χαράτσι και σε σεκιούριτι!

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα με υψηλό αίσθημα ευθύνης υπερασπίζεται τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις κατακτήσεις όλων των Ελλήνων Αστυνομικών. Δώστε το δικό σας «παρών», στο αγωνιστικό μέτωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ., ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ιστορίας.
Για μια Ελληνική Αστυνομία στην υπηρεσία των Ελλήνων Πολιτών και όχι στην υπηρεσία των υπονομευτών των ελπίδων μας!
Η ΕΛ.ΑΣ. ούτε υπήρξε, ούτε θα γίνει σώμα Πραιτωριανών!
Είμαστε κι εμείς Λαός, φτάνει πια ο εμπαιγμός!


Στον «οικονομικό πόλεμο» που μας έχουν κηρύξει, απαντάμε με «πόλεμο».

Ήρθε η ώρα να κάνουμε πράξη το σύνθημα «Σήμερα πορεία, αύριο απεργία», που βροντοφωνάξαμε όλοι μαζί εκατοντάδες φορές τα προηγούμενα χρόνια.

Οι καιροί ου μενετοί!
http://www.poasy.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6263

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP