Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Σταθερά και όχι αργά προς την πλήρη, ανοιχτή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Γράφει: Ο Φιλύποπτος

Τα κόμματα ήδη εξαναγκάστηκαν (κάθε άλλο παρά με το μαλακό) να ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ενώπιον της άμεσης κυβερνητικής εξουσίας των πρακτόρων ("τεχνοκρατών - οικονομολόγων) των Ε.Ε. - Eurogroup & Cia.
Ακολούθησε η "διακριτική και λίγο - λίγο" (απολύτως προαποφασισμένη, εννοείται) παράταση του βίου ενός κυβερνητικού σχήματος που "υποτίθεται" πως είχε αποκλειστική αποστολή την υλοποίηση της δανειακής σύμβασης του περασμένου Οκτωβρίου. ΠΟΙΟΣ θυμάται ακόμα τον Αντωνάκη που ωρυόταν πως το σχήμα αυτό θα είχε θητεία "αυστηρά" έως τις 19 Φεβρουαρίου; Ήδη, μετά τις αλλεπάλληλες προσταγές ιθυνόντων του 4ου Ράιχ γα παράταση της θητείας του Ράλλη Β' (Παπαδήμ(ι)ου) ο προκάτοχός του Τσολάκογλου Β' (Jeffrey) έδωσε το σήμα για μονιμοποίηση, κάνοντας λόγο (για αρχή) για το 2013.

Και τώρα ένα ακόμα βήμα προς την ολοκληρωτική αποτέφρωση και αυτού του αξιοθρήνητου ΠΤΩΜΑΤΟΣ που υπήρξε κάποτε - και στον όποιον βαθμό - "Βουλή των Ελλήνων". Και μαζί του και των τελευταίων ψηγμάτων επίφασης "λαϊκής κυριαρχίας": Τα μέτρα εξόντωσης του Ελληνικού Λαού που απαιτούνται από τους υπάτους αρμοστές του 4ου Ράιχ (επισήμως "Τρόικα" - ελλείψη μονίμου τοιούτου εν Ελλάδι, προς το παρόν) θα επιβληθούν με ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. Ήτοι με νόμο που δεν ψηφίζεται από τη Βουλή, αλλά καθιερώνεται με νομοθετικό διάταγμα του Πρόεδρου της "Δημοκρατίας" (κοινώς "Τζούλια"):

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 1

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 2

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 3

Με άλλα λόγια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. Και στο τελευταίο link μπορεί κανείς να δει πως ήδη έχουν πραγματοποιηθεί και άλλοι τέτοιοι, κατά τις τελευταίες εβδομάδες (μέσα σε σιγή ιχθύος). Η "μηχανή" έχει ήδη τεθεί σε κίνηση.

Υποτίθεται πως η πράξη νομοθετικού περιεχομένου πρέπει να εγκριθεί από τη Βουλή εντός 40 ημερών, διαφορετικά δεν γίνεται μόνιμα νόμος του Κράτους. Όμως ο καθένας μπορεί να καταλάβει πως αυτό θα είναι το επόμενο βήμα ολοκληρωτικής σάρωσης των τελευταίων υπολειμμάτων της "Νέας Βαϊμάρης". Τα δυνατά προσχήματα είναι πολλά - και ακόμα περισσότερα εκείνα που δεν μπορούμε να φανταστούμε προς το παρόν.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP