Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Σκανδαλίδης: Τρώει «γροθιές στο στομάχι», αλλά αντέχει…


Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι τα κουρέλια του πασοκικού θιάσου έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ιλαρότητας, αλλά και κάθε όριο εξοργιστικού, φρενοβλαβούς εμπαιγμού του ελληνικού λαού.
Έχουμε υπογραμμίσει, επίσης, κουραστικά, ότι στο Βενιζέλο καταγράφεται εκτυφλωτικά το «ξύγκι» του αποτρόπαιου αμοραλισμού, του ψεύδους και του δωσιλογισμού:
Αυτός είναι εκτός συναγωνισμού…


Στα άλλα παράσιτα των πασοκικών κουρελιών απαστράπτει εκτός από την αβυσσαλέα υποκρισία και φαυλοηλιθιότητα, η γλοιώδης γελοιότητα: Το δικό τους «ξύγκι» είναι οι κουτοπόνηρες χυδαιότητες της ρητορικής βλακείας τους…

Ένα από αυτά τα παράσιτα των «κουρελιών» είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης. Κατά καιρούς …βρυχάται κι αυτός και ύστερα βάζει την ουρά στα σκέλια…


Να θυμίσουμε δύο περιπτώσεις:


α). Τελευταία, αν θυμόμαστε καλά στην πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σκανδαλίδης είπε:
«Παίρνετε και σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης μας. Ουσιαστικά, πρόκειται για υφαπαργή, γιατί δεν σας ανήκει, αλλά με αναγκάζετε να τη δώσω».

Στα λόγια θέλει να το παίξει «ήρωας» και στην πράξη γίνεται κότα…

Από τη μια, όλοι αυτοί οι «γενναίοι της υποταγής»,
εκτοξεύουν απειλητικά πυροτεχνήματα του τύπου, «δίνω ψήφο επώδυνης ανοχής. Ας μην δοκιμάζουν άλλο την αντοχή της» ΚΑΙ από την άλλη συνεχίζουν να δίνουν ψήφο «επώδυνης ανοχής» και να …αντέχουν!!!

Και αυτό το τροπάρι διαρκεί χρόνια…


β). Από το Μάρτιο του 2010 ο Σκανδαλίδης διακήρυττε: «Η πολιτική μας δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ». Μάλιστα χαρακτήριζε την κυβερνητική πολιτική: «Γροθιά στο στομάχι των ιδεών, των στόχων και των οραμάτων μας»!!!

Και όμως, άντεξε ο «ήρωας», όλα αυτά τα χρόνια άπειρες γροθιές στο στομάχι και ψήφιζε ΣΤΑΘΕΡΑ την αποτέφρωση της Ελλάδας, την καταστροφή και τη δολοφονία του ελληνικού λαού!!!


Δεν έχει πάτο η γελοιότητα, η ηλιθιότητα, ο δωσιλογισμός και ο αυτό-εξευτελισμός…


Σήμερα, «ξύπνησε» πάλι ο Σκανδαλίδης. Τώρα σηκώνει τη γροθιά του εναντίον του Βενιζέλου:
«Κανένας από μόνος του δεν νομιμοποιείται να αποφασίσει την τύχη ενός ιστορικού κόμματος».

Θα μείνει πάλι με τη «γροθιά στο στομάχι»…


Διαβάστε το νέο βρυχηθμό του Σκανδαλίδη. Τον είδαμε ΕΔΩ:
http://tokoutsavaki.blogspot.gr/2014/06/blog-post_7219.html


Ο Σκανδαλίδης θέτει υπό… κηδεμονία τον Βενιζέλο


Υπό… κηδεμονία θέτει ο Κώστας Σκανδαλίδης τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με άρθρο το οποίο υπογράφει στα “Νέα”, αναφορικά με τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς, και τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ.

Το ιστορικό στέλεχος του Κινήματος,
Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου και υποψήφιος πρόεδρος στη μάχη του 2007, απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προτεινεί να δώσει το ΠΑΣΟΚ τέλος στον “ιστορικό συμβιβασμό με τη Δεξιά”, και να διεκδικήσει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές πλαίσιο συνεργασίας με τις υπόλοιπες δυνάμεις του χώρου της Κεντροαριστεράς, χωρίς να αποκλείει τις “φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης μάλιστα στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο,
αμφισβητώντας ευθέως το δικαίωμα του αντιπροέδρου και Υπουργού Εξωτερικών ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, να αποφασίσει μόνος του για τις μελλοντικές, στρατηγικές επιλογές του Κινήματος.

“Κανένας από μόνος του δεν νομιμοποιείται να αποφασίσει την τύχη ενός ιστορικού κόμματος”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Σκανδαλίδης στο άρθρο του στα “Νέα”.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP