Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ψαριανός: Ο σφουγγοκωλάριος μιλά για …σφουγγαρόπανα!


Είναι αυθάδες και νοσηρό το θράσος του Ψαριανού. Ο γλείφτης του πισινού της κυβέρνησης των δωσίλογων ανδρεικέλων, το χαμερπές τσιράκι της «κεντροαριστεράς» των «νταβάδων», αυτός ο χυδαίος κόλακας της βενιζελικής «Ελιάς», επιτίθεται με μανία εναντίον εκείνων που κοιτάζουν προς το ΣΥΡΙΖΑ…

Ο Ψαριανός που σφουγγαρίζει τους κώλους της δωσίλογης κυβερνητικής «συμμορίας», του Βενιζέλου και του mega, κατηγορεί τους πρώην συντρόφους του στη ΔΗΜΑΡ για σφουγγοκωλάριους, επειδή κοιτάζουν προς το ΣΥΡΙΖΑ!!!

Η δωσίλογη αλητεία δεν έχει όρια…

Διαβάστε το ρεπορτάζ που πήραμε από δω:

http://www.alfavita.gr/

Γρ. Ψαριανός: Στον ΣΥΡΙΖΑ θα πλένετε σκάλες

Πυρ και μανία έγινε για ακόμη μια φορά ο πάνω απ`όλα ιδεολόγος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ο οποίος στεναχωρέθηκε αρχικά που η ΔΗΜΑΡ έφυγε από την κυβέρνηση και τώρα που τα ποσοστά της ΔΗΜΑΡ κατακρημνίζονται φοβάται μήπως η ΔΗΜΑΡ γίνει ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και κακοπέσουν τα στελέχη της στα μοβόρα χέρια των συριζαίων.

Έτσι με μήνυμά του προς στα στελέχη της ΔΗΜΑΡ ξεκαθαρίζει ότι «Αυτή η Δημοκρατική Αριστερά με αυτό το σχέδιο προς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περιλαμβάνει εμένα» ενώ παράλληλα επιτίθεται με σφοδρότητα σε όσα μέλη της ΔΗΜΑΡ λοξοκοιτούν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, «βάζοντας μάλιστα στους συριζαίους και όρους»: ΄

«Ενα κόμμα του 0% δεν μπορεί να θέτει όρους και ας προσέξουν μερικοί, όπως ο Μαργαρίτης. Γιατί αν πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ πώς νομίζουν ότι θα τους υποδεχτούν; Θα τους βάλουν να σφουγγαρίζουν σκάλες και να πλένουν ζάντες».

Ξέρει από σφουγγάρισμα ο Γρ. Ψαριανός τόσα χρόνια στις "σκάλες" του ΠΑΣΟΚ.


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8939

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP