Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

«σκάσε ρε»


Πλημμύρισε το ιντερνέτ με τη φράση του Μιχαλολιάκου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Μαρκογιαννάκη: «σκάσε ρε»!!!
Προφανώς αυτήν την υστερικά περιφρονητική …αυθάδεια του Μιχαλολιάκου την προβάλουν οι πάντες για να κτυπήσουν τη Χρυσή Αυγή και να την εκθέσουν στα μάτια του ελληνικού λαού.


Τέτοιο πολιτικό μυαλό κοινοβουλευτικού κρετίνου και ειρηνόφιλου φιλισταίου έχουν…

Διότι η φράση αυτή, όπως όλη η εν γένει αυθάδεια των ηγετών της Χρυσής Αυγής, ΟΧΙ μόνο δεν αποτελούν «χαρακτηριστικά» που τους εκθέτουν στα μάτια των κατεστραμμένων και απελπισμένων λαϊκών μαζών, αλλά τους ηρωοποιούν.

Τους διαφημίζουν και τους ηρωοποιούν για τον πολύ απλό λόγο: Είναι λόγια και χειρονομίες, «χαρακτηριστικά», που ανταποκρίνονται ΠΛΗΡΩΣ στα αισθήματα και στο μίσος των κατεστραμμένων μικροαστών εναντίον της κυβερνητικής
«αλητείας».


Όταν μια κυβέρνηση έχει σπείρει τον ΟΛΕΘΡΟ και τη ΦΡΙΚΗ στον ελληνικό λαό, όταν έχει συσσωρεύσει γιγάντιους όγκους ΟΡΓΗΣ και ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ, χειρονομίες, βρισιές και υστερικές αυθάδειες, σαν κι αυτές των χρυσαυαγιτών, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ένα μεγάλο μέρος των απελπισμένων και οργισμένων, τις υιοθετούν και τις χειροκροτούν…

Και όταν ένα κοινοβουλευτικό καθεστώς διεφθαρμένο και σάπιο μέχρι το μεδούλι,
που αποτελεί και τον ντεκόρ ΑΠΑΤΗΣ του 4ου ράιχ, ΔΙΩΚΕΙ τους χρυσαυγίτες και τους φυλακίζει, ΤΟΤΕ τους καθιστά πολλοί ελκυστικούς στους απελπισμένα οργισμένους: Αυτό είναι κοινωνικός και πολιτικός νόμος…

Αυτό το νόμο φαίνεται να τον αγνοούν οι πάσχοντες από εκλογικό κρετινισμό και όλα τα είδη και χρώματα των ειρηνόφιλων φιλισταίων.

Γι αυτό διαφημίζουν, προβάλλουν και γιγαντώνουν τη Χρυσή Αυγή…

Φυσικά τα επιτελεία του κεφαλαίου και του καθεστώτος γνωρίζουν τι πράττουν:
Η Χρυσή Αυγή είναι η μαγκούρα τους…


Για τους ειρηνόφιλους «αριστερούς» της κοινοβουλευτικής ρουτίνας και αλλοτρίωσης, που αγνοούν παντελώς τους «νόμους» …ΚΙΝΗΣΗΣ της ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ, θα ανατρέξουμε, πάλι στον Τρότσκι:

«…Αυτήν ακριβώς την απογοήτευση της μικροαστικής τάξης, την αδυναμία της και την απελπισία της εκμεταλλεύεται ο φασισμός. Οι προπαγανδιστές του στιγματίζουν και αναθεματίζουν την κοινοβουλευτική δημοκρατία που στηρίζει και σκεπάζει τους αρριβίστες και τους μεγαλοαπατεώνες, δεν δίνει όμως τίποτα στον κοσμάκη που δουλεύει. Και οι δημαγωγοί αυτοί κουνάνε απειλητικά τις γροθιές τους προς τη μεριά των τραπεζιτών, των μεγαλεμπόρων, των καπιταλιστών.
Αυτά τα λόγια κι αυτές οι χειρονομίες ανταποκρίνονται πλήρως στα αισθήματα των μικροϊδιοκτητών που έχουν πέσει σε αδιέξοδο.
Οι φασίστες δείχνουν τόλμη, κατεβαίνουν στο δρόμο, χτυπάνε την αστυνομία, προσπαθούν με τη βία να διαλύσουν τη Βουλή. Αυτά εντυπωσιάζουν το μικροαστό που έχει απελπιστεί…».


Η κοπριά της σαπίλας τους, του εκλογικού κρετινισμού και της ανυπαρξίας Αριστεράς, είναι η Χρυσή Αυγή. Και όσο οι παραγωγοί αυτοί της κοπριάς θα παραμένουν, τόσο και θα τη διογκώνουν…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP