Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Οι ταχυδακτυλουργοί- «αριστεροί» υμνητές της Πολυπολιτισμικότητας…


Η Βαβέλ της Πολυπολιτισμικότητας

Ένα από τα πλέον δόλια τεχνάσματα της καθεστωτικής ταχυδακτυλουργίας συνίσταται σε τούτο: Να επιλέγεις ένα γελοίο «αντίπαλο», γραφικό ή κραγμένο μορμολύκειο, για να περάσεις τις πλέον αντιδραστικές ιδέες: Αυτές της Παγκοσμιοποίησης και της Πολυπολιτισμικότητας του χρηματιστηριακού φασισμού.
Οι αρθρογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αφομοιώσει στο ακέραιο αυτήν την καθεστωτική ταχυδακτυλουργία και την έχουν αναγάγει σε επιστήμη.


Ένας αρθρογράφος της «Αυγής» …επέλεξε τη Σώτη Τριανταφύλλου για να προπαγανδίσει υστερικά τα πολυπολιτισμικά ιδεολογήματα της Παγκοσμιοποίησης και να στιγματίσει ως «ρατσιστές» και «φασίστες» εκείνους που αντιτίθενται σ’ αυτά και αποκαλύπτουν την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των κοινωνιών μέσω της πολυπολιτισμικότας.

Το άρθρο αυτού του απολογητή του πολυπολιτισμικού εφιάλτη το διαβάσαμε εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/06/athens-voice.html


Για τη Σώτη Τριανταφύλλου έχουμε γράψει σχετικά στο άρθρο:
Σώτη Τριανταφύλλου: Το «τεκνό» του Μάλθους
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7758


Η Σώτη Τριανταφύλλου
θίγει κάποια ζητήματα της πολυπολιτισμικότητας για να καταλήξει στη θεωρία του Μάλθους: Στον έλεγχο των γεννήσεων!!!

Η κυρία είναι στο ίδιο στρατόπεδο, σε επίπεδο ΓΕΝΙΚΩΝ ιδεών, με τους συριζαίους. Απλώς αξιοποιεί κάποια «συμπτώματα» της πολυπολιτισμικότητας για να καταλήξει ακόμα σε πιο ακραίες αντιλήψεις του πλανητικού φασισμού: Ίσως να είναι και αυτός ο λόγος που κάποια μορμολύκεια του «εκσυγχρονισμού», στηλιτεύουν, σήμερα, κάποιες πυώδεις φουσκάλες της πολυπολιτισμικότητας ή …ανασύρουν και εμπορεύονται κάποια «εθνικά» στερεότυπα, όπως αυτά της «εθνικής υπερηφάνειας» (ποδόσφαιρο) και άλλα (επ’ αυτού θα επανέλθουμε)…

Το θέμα μας, όμως, εδώ είναι άλλο: Ότι οι συριζαίοι πιάνονται με το βυθοκόρημα αυτό της «εκσυγχρονιστικής» κοπριάς (Τριανταφύλλου) για να υμνήσουν την πολυπολιτισμικότητα, να αφορίσουν τους «εχθρούς» της και να τους στιγματίσουν σαν «ρατσιστές» κ.λπ: Η δόλια μέθοδο της ταχυδακτυλουργίας…

Για τα ζητήματα της Πολυπολιτισμικότητας έχουμε γράψει άπειρα κείμενα.

Ενδεικτικά παραπέμπουμε σε κάποια κείμενα, κυρίως στο άρθρο:
Παγκοσμιοποίηση-ανοικτά σύνορα-αλλοδαποί, ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/115.mag

Και στο άρθρο:
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/122.mag


Δεν θα αποφύγουμε, όμως, τον πειρασμό να παραθέσουμε ένα απόσπασμα του Ένγκελς (σχετικό με το αμερικάνικο μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας), διότι σύμφωνα με τη λογική του αρθρογράφου της «Αυγής», ο Ένγκελς είναι «ρατσιστής»!!!

«Μετά, και πιο ειδικά, η μετανάστευση, η οποία χωρίζει τους εργαζόμενους σε δύο ομάδες:αυτόχθονες και αλλοδαπούς και κατόπιν (1) σε Ιρλανδούς, (2) σε Γερμανούς, (3) σε πολλές άλλες μικρότερες ομάδες, κάθε μια από τις οποίες καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της:Τσέχους, Πολωνούς, Ιταλούς, Σκανδιναβούς, κλπ. Και επιπλέον νέγρους. Για να συγκροτηθεί ένα ενιαίο κόμμα από αυτούς απαιτούνται εντελώς ασυνήθιστα και ισχυρά κίνητρα. Συχνά εκδηλώνονται βίαια ξεσπάσματα, αλλά οι αστοί δεν έχουν παρά να περιμένουν υπομονετικά, και τα ανόμοια στοιχεία της εργατικής τάξης θα κατακάτσουν και πάλι ξεχωριστά.»

Αυτό το αμερικάνικο μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας υμνούν τα νεοταξικά μορμολύκεια των συριζαίων…

Αυτά προς το παρόν…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP