Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ο Τζωρτζάτος μίλησε ξανά, αλλά με μισές αλήθειες…


Ο Βασίλης Τζωρτζάτος, είναι ένας από τους καταδικασθέντες για τη συμμετοχή του στη «17Ν».
Επανέρχεται, εκ νέου, να μας πει σε συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία» τούτο: «Η 17Ν έπεσε από μέσα. Ο Κουφοντίνας είχε υπογράψει συμφωνίες…» (θα παραθέσουμε τη συνέντευξη στο τέλος).


Πολλές φορές ο Τζωρτζάτος έχει προβεί σε αποκαλυπτικούς υπαινιγμούς.

Διαβάστε σχετικά εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3151


Και ο Γιωτόπουλος επίσης έχει μιλήσει αποκαλυπτικά με τις …παρασιωπήσεις του.

Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4454


Στις ανωτέρω παραπομπές αναλύουμε τις «μισές αλήθειες» του Τζωρτζάτου και του Γιωτόπουλου, και το ΓΙΑΤΙ αυτές τις πρόβαλε η «Ε»…

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η σημερινή συνέντευξη του Τζωτζάτου: Των μισών αληθειών…


Ο Τζωρτζάτος, ακόμα και σήμερα κινείται στη λογική του κεντρικού μύθου, δηλαδή ότι μπορεί και να υπάρξουν σήμερα αυθεντικές ομάδες «αριστερής τρομοκρατίας».

Ακόμα και σήμερα πιστεύει ότι η «17Ν» ήταν στην αρχή μια αυθεντική «επαναστατική ομάδα» και διαβρώθηκε, εκ των υστέρων, από τις μυστικές υπηρεσίες.

Το να πιστεύεις αυτά σήμερα δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

α). Ότι δεν θέλεις να αντιληφτείς το ζήτημα της «τρομοκρατίας», λόγω του γεγονότος ότι ήσουν ένα από τα θύματα, «αναλώσιμα υλικά» της: Όταν σε αξιοποιούν σαν «αναλώσιμο υλικό», δίχως να το αντιλαμβάνεσαι, δεν μπορεί να παραδεχτείς ότι ήσουν «αναλώσιμο υλικό» (ασυνείδητο) των μυστικών υπηρεσιών…

β). Ότι είσαι και εσύ συνειδητό γρανάζι αυτής της τρομοκρατικής κατασκευής, αλλά άλλης «φράξιας» των μυστικών υπηρεσιών, η οποία …ηττήθηκε στον εσωτερικό πόλεμο, δηλαδή σου την …έφεραν…

Όλα αυτά τα αναλύουμε στις παραπάνω παραπομπές και ιδιαίτερα στο άρθρο:
«Οι μισές αλήθειες μιας στημένης συνέντευξης».


Έστω, όμως και έτσι, μέσα στην «κόντρα» τους αποκαλύπτονται πολλά, κυρίως, αυτό που υποστηρίζαμε και αναλύαμε από την αρχή: Ότι η «τρομοκρατία» είναι κατασκευασμένη από τις μυστικές υπηρεσίες, ότι όλες αυτές οι «επαναστατικές» ομάδες, από την «17Ν», τον ΕΛΑ και τις σημερινές, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ τις «αριστερές» υπογραφές των μυστικών υπηρεσιών…

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη Τζωρτζάτου. Τη διαβάσαμε εδώ:
http://odofragma-skas.blogspot.gr/2014/06/17_14.html




Βασίλης Τζωρτζάτος: Η 17Ν έπεσε από μέσα. Ο Κουφοντίνας είχε υπογράψει συμφωνίες

Στα στοιχεία που έκαψαν τους συντρόφους του στην τρομοκρατική οργάνωση αναφέρθηκε ο Βασίλης Τζωρτζάτος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία του Σαββάτου.

"Αυτός που πήγε στο σπίτι το βράδυ, μετά την έκρηξη στον Πειραιά, δεν πήγε για να τ' αδειάσει αλλά για να το γεμίσει. Μετέφερε εκεί τα χειρόγραφα που έκαιγαν σχεδόν όλους τους κατηγορούμενους. Τα έφερε είτε από κάποια προσωπική του κρύπτη όπου τα φύλαγε είτε του τα έδωσαν κάποιοι για να τα τοποθετήσει εκεί.
Τα μόνα στοιχεία που φρόντισε να εξαλείψει με τη χλωρίνη είναι σε μερικά όπλα γιατί φοβόταν την ύπαρξη DNA που ενδεχόμενα ανήκε σε στενό του πρόσωπο",
αναφέρει μεταξύ άλλων, δείχνοντας συγκεκριμένα πρόσωπα.

Στη συνέχεια εμμέσως πλην σαφώς αφήνει σαφείς αιχμές για προδοσία, λέγοντας πως το κάστρο της 17Ν έπεσε από μέσα και πως κάποιος "είχε ήδη έρθει σε επαφή με αυτούς με τους οποίους έκανε συμφωνία μεταγενέστερα και του είχαν διαμηνύσει ότι προϋπόθεση οποιασδήποτε συμφωνίας είναι να βρεθούν στοιχεία και τεκμήρια. Τα σπίτια έπρεπε πάση θυσία να παραδοθούν γεμάτα. Επιβεβαιώνεται ο δημοσιογράφος που έγραψε πέρσι ότι το κάστρο της 17Ν έπεσε κι αυτό από μέσα."
Στη συνέχεια της επιστολής του επιτίθεται στο Δημήτρη Κουφοντίνα λέγοντας τα εξής:
"Στη δευτεροβάθμια Δίκη, ενώ όλων των κατηγορούμενων οι ποινές μειώθηκαν, η δική μου έμεινε αμετάβλητη. Την τελευταία μέρα της Δίκης το 2007 με φώναξε ο μακαρίτης σήμερα συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής Αλ. Κατσαντώνης και μου είπε, παρουσία ορισμένων άλλων συνηγόρων:
"Ελα εδώ βρε. Με τον Κουφοντίνα πήγες και τα 'βαλες; Σου 'κανε μεγάλη ζημιά. Είναι σαν να τα 'βαλες με την εξουσία"! Το καλοκαίρι του 2009, μετά από ένα άρθρο μου στον Τύπο, ήρθε στη φυλακή να με συναντήσει ο τότε εισαγγελέας για την Τρομοκρατία. Μου είπε:
"Ξέρω ότι δεν θα μου πεις τίποτα. Αλλά για λόγους τυπικούς όφειλα να έρθω. Να ξέρεις ότι με δυο θα 'θελα να συζητήσω. Με τον Σάββα και με τον Γιωτόπουλο". Του λέω: "Με τον Κουφοντίνα δεν θέλεις;" Απάντησε:
"Τι να τον κάνω αυτόν; Αυτός έχει υπογράψει συμφωνίες".
Σύμφωνα με το μέλος της 17Ν, το όλο σκηνικό θυμίζει έντονα ανάλογες στρατολογίες μελών της ηγεσίας του IRA.
"Μία απ'αυτές είναι του Ντένις Ντόναλτσον, με επαναστατικό λόγο κι αυτός. Ηταν αγωνιστής, αντάρτης ,κολλητός του Μπόμπι Σαντς, ιστορικού στελέχους του IRA που πέθανε μετά από απεργία πείνας το '81. Στη δεκαετία του '80 στρατολογήθηκε από τις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες ως έμμισθος πράκτορας. Παρέμεινε στην ηγεσία του IRA και στη συνέχεια του Σιν Φέιν, δίπλα στον Τζέρι Ανταμς για πάνω από 20 χρόνια χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς. Ως το 2005, οπότε αποκαλύφθηκε και εκδιώχθηκε.

Η συμφωνία έγινε το αργότερο τον Αύγουστο του 2002, πριν παραδοθεί. Έγινε τουλάχιστον με τη CIA, το FBI, τις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες και την ΕΥΠ .
"Η ανάληψη της ευθύνης δεν περιορίζεται στη Δίκη αλλά προεκτείνεται χρονικά και μετά απ' αυτήν. Επιτρέπει στη CIA να μιλάει σήμερα ως 17Ν μέσα απ' τη φωνή του, υπαγορεύοντάς του ό,τι επιθυμούν. Το θεωρούν σημαντικό για τον έλεγχο τής μετά τη 17Ν «τρομοκρατίας» στη χώρα, μαζί με κάποιες άλλες κινήσεις."

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP