Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Πανηγυρισμοί στις πλατείες μετά τον ανασχηματισμό

 Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Επιτέλους! Αυτό που περίμενε ο κόσμος καρτερικά τέσσερα ολόκληρα χρόνια, παίρνει σάρκα και οστά. Τα όνειρα εκατομμυρίων απλών ανθρώπων, πραγματοποιούνται.
- Η περίφημη «ανάπτυξη», μας χτύπησε την πόρτα. Ήρθε η ανάπτυξη, γι’ αυτό και έφυγε ο Χατζηδάκης. Τώρα θα μπορεί να τη βλέπει-την ανάπτυξη-να μεγαλώνει, καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού του.


- Η αναδιάρθρωση στη δημόσια εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε. Η παιδεία εντάσσεται επισήμως στο τραπεζικό σύστημα. Θες η τράπεζα θεμάτων, θες τα φοιτητικά δάνεια που συζητιούνται; Ήταν ο μόνος τρόπος για να σωθεί.

- Όλα πήγαν ρολόι.
Τα ΕΠΑΛ συρρικνώθηκαν, τα σχολεία συγχωνεύθηκαν, το επίπεδο της παρεχόμενης γνώσης ανέβηκε κατακόρυφα. Δε μένει στον νέο υπουργό, αφού κλάψει πρώτα λίγο, παρά να συνεχίσει το έργο.

- Να προσλάβει σύμβουλο την Άννα,
και να θεσπίσει εξετάσεις για την εισαγωγή από τους παιδικούς σταθμούς στο νηπιαγωγείο, από εκεί στο δημοτικό και μετά στο γυμνάσιο.

- Επιβάλλεται, επίσης, να θεσπίσει, ως αρχή, είσοδο στα σχολεία 5 ευρώ για τους μαθητές και 25 ευρώ για τους καθηγητές. Ακούγεται ότι θα εισαγάγει μέχρι και γενόσημα βιβλία για να εξοικονομήσει πόρους για την τρόικα.

- Ήδη η πλατεία Συντάγματος
αρχίζει να γεμίζει από χαρούμενους και ευδιάθετους συμπολίτες μας που ευχαριστούνε τον πρωθυπουργό Αντώνιο γι’ αυτό το απροσδόκητο δώρο που τους προσέφερε καλοκαιριάτικα.

- Εκτός των άλλων, ζητούν από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Συντάγματος ώστε η καταπάτησή του να μην θεωρείται αντισυνταγματική.

- Ζητάνε, επίσης, η Πλατεία Συντάγματος να μετονομαστεί σε «Πλατεία Καταπάτησης του Συντάγματος».

- Το νοικοκύρεμα της Εθνικής μας Οικονομίας επετεύχθη! Οι τράπεζες σώζονται χωρίς να πληρώσουν δεκάρα οι κυνόδοντες, οι μισθοί βρίσκονται σε κατακόρυφη πτώση και η φτώχια ευημερεί.

- Έτσι, θα μπορέσει επιτέλους,
ο Γιάννης να επιστρέψει στο φυσικό τραπεζικό του χώρο για ξεκούραση και οραματισμό και ο Γκίκας να πάρει τη σκυτάλη για το τελικό χτύπημα (με τη σκυτάλη) στα κεφάλια μας.

- Οι απολυμένες καθαρίστριες
μαθαίνουμε ότι ετοιμάζουν ψήφισμα ικανοποίησης για τον ανασχηματισμό και συμπαράστασης στη νέα κυβέρνηση καθώς είναι πια σίγουρο ότι από αύριο θα βρίσκονται πάλι στους δρόμους.

- Είναι βέβαιες ότι η μη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων θα συνεχιστεί και από τη νέα κυβέρνηση. Η χαρά τους για το ότι οι αγώνες τους θα συνεχιστούν, είναι αμέτρητη.

- Μαθαίνουμε ότι στα νοσοκομεία όλης της χώρας επικρατεί πανζουρλισμός. Γιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς, έχουν βγει στις ταράτσες των νοσοκομείων και ζητωκραυγάζουν.

- Η απομάκρυνση του Αδώνιδος-Σπυρίδωνος σημαίνει πως ο πρώην υπουργός πέτυχε τους στόχους του, έφερε σε πέρας, επιτυχώς, το φιλολαϊκό του έργο και τώρα μπορεί να γυρίσει στα αγαπημένα του…βιβλία.

- Τα νέα που καταφτάνουν από όλη τη χώρα,
μιλάνε για αυθόρμητο κατέβασμα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους που νιώθουν πλέον σίγουροι ότι δεν θα στερηθούν και νέων μνημονίων.

- Όλοι τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς διαπιστώνουν ότι ο Αντώνης, είναι εδώ, ο Βαγγέλης είναι εδώ, ο Δημήτρης είναι εδώ, η Άντζελα είναι πάλι εδώ, ο Αντρέας είναι εδώ και το ΠαΣοΚ είναι παντού.


- Θα παρακολουθούμε από κοντά τις εορταστικές εκδηλώσεις του κόσμου και θα σας ενημερώνουμε για ότι νεώτερο προκύψει.

ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8964
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP