Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Βελόπουλος: Ο αδίστακτος πολιτικός έμπορος…

Όταν υπάρχει λαϊκή, κινηματική ακινησία, όταν δηλαδή εκλείπουν τα κίνητρα πυροδότησης της Σκέψη, τότε η λαϊκή ΟΡΓΗ και η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ γεννάει ποικίλα εκτρώματα που κερδοσκοπούν πάνω ακριβώς στην οργή και την απελπισία και εμπορεύονται τα ΠΑΝΤΑ…
Μία από τις πλέον ασύστολες, ελεεινές και υστερικές περιπτώσεις τέτοιας εμπορίας και κερδοσκοπίας είναι ο Βελόπουλος…


Ιδιαίτερα και αχαλίνωτα εμπορεύτηκε τα πατριωτικά αισθήματα του ελληνικού λαού και το Ορθόδοξο φρόνημά του…

Και μάλιστα άσκησε αυτήν την εμετική εμπορία και κερδοσκοπία, επιδοτούμενος, σκανδαλωδώς, από το καθεστώς των «αριστερών» ανδρεικέλων: Καταιγιστική παρουσίαση στα περιφερειακά τηλεοπτικά δίκτυα.

Διαβάστε το σχετικό μας κείμενο εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html


Αυτή, λοιπόν, η πατριδοκάπηλη κακουργία που δεν άφησε τίποτα που να μην το εμπορευτεί ξεπέρασε και τα όρια που οριοθετούν τον πολιτικό υπόκοσμο από τον πολιτικό κόσμο.

Εμπορεύτηκε και το όνομα του πρώην αρχηγού του ΓΕΣ: Του Φραγκούλη Φράγκου.

Διαβάσαμε στο «ποντίκι», εδώ:
http://www.topontiki.gr/article/325347/apateonia-velopoyloy-eihe-ypopsifio-me-onoma-emanoyil-fragkos-kai-elege-oti-einai-o

Απατεωνιά Βελόπουλου: Είχε υποψήφιο με το όνομα Εμανουήλ Φράγκος και έλεγε ότι είναι ο πρώην ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος

Δε θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από έναν άνθρωπο που πουλούσε χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χρηστού, οπότε δεν θα μας έκανε έκπληξη που ο Κυριάκος Βελόπουλος ισχυριζόταν πως στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης βρισκόταν ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ένας Φράγκος, αλλά Εμμανουήλ, ωστόσο στελέχη και μέλη της Ελληνικής Λύσης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής τους καμπάνιας έλεγαν σε πολίτες και κυρίως ηλικιωμένους ότι ο Εμμανουήλ Φράγκος ήταν ο γνωστός Φραγκούλης Φράγκος.

Σύμφωνα με το Έθνος αυτό εξόργισε τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ και πρώην Υπουργό Άμυνας Φραγκούλη Φράγκο. Και για την ιστορία ο Εμμανουήλ Φράγκος έρχεται δεύτερος της Ελληνικής Λύσης με 17.238 σταυρούς.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP