Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με βόλι στην καρδιά και το μυαλό


Του Ηλία Παπαναστασίου

Αγαπητέ ψηφοφόρε
Σε τέσσερις μέρες ψηφίζεις για την Ευρωβουλή και τις αντίστοιχες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν χρειάζονται πολλά να ειπωθούν για την σημασία τους.
Εάν η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατορθώσει με την χυδαία και ανήθικη παροχολογία Κοινωνικής Ελεημοσύνης της τελευταίας στιγμής να κρατήσει σημαντικά ποσοστά που θα κυμαίνονται περίπου στο 25% – συν πλην μια η δυο μονάδες– τότε όλα όσα είδες κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ των τελευταίων τεσσεράμισι ετών – για την ακρίβεια, 52 μήνες– ξέχασέ τα.

Απλά, πολύ απλά, όλοι οι δείκτες Οικονομίας θα χειροτερέψουν όπως προειδοποιούν οι πάντες εφόσον ο Μινχάουζεν Τσίπρας θα ξοδέψει και το τελευταίο ευρώ έως τις Βουλευτικές εκλογές για να επανεκλεγεί.

Η Εξωτερική Πολιτική
θα καταλήξει όχι απλά σε «υποχωρήσεις» αλλά σε πλήρη αποικιοποίηση της χώρας, χειρότερης και από την περίοδο Πιούριφοϊ των αρχών της δεκαετίας του 1950.

Η Ελλάδα όπως την ήξερες
μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν και η χώρα μας θα υποχωρήσει σε όλες τις απαιτήσεις των Δυτικών (κυρίως Αμερικάνων) και του ΝΑΤΟ, ειδικότερα στις ακόρεστες και εξαιρετικά σχεδιασμένες απαιτήσεις (υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ, νησιά, Κύπρος) της Τουρκίας.

Όλα με την συνοδεία του «χαμογελαστού» Πραιτωριανού των Δυτικών (Τσίπρας), του Έπαρχου Τζέφρεϊ Παιατ και του σύγχρονου Call Girl για όλα τα γούστα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εάν επιθυμείς να ξαναγίνεις Ραγιάς και Χανουμάκι όλων αυτών των κυρίων τότε ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Το δικαίωμα στην αυτοκτονία είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένο.

Είπαμε για την οικονομία αλλά εσύ ενδιαφέρεσαι πάνω απ΄ όλα για τα εισοδήματα σου. Και καλά κάνεις! Μήπως κατά τύχη – λέμε, μήπως– σκέφτηκες πόσα έχασες τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια με την περικοπή του ΕΚΑΣ – υπολογίζεται σε πάνω από 2.000 ευρώ ετησίως για τον κάθε συνταξιούχο– αλλά και πόσα έχασες από τους τουλάχιστον 17 νέους φόρους του ΣΥΡΙΖΑ;;;

Ο Τσίπρας ισχυρίζεται
πως κατέβασε το Φ.Π.Α. των τροφίμων/ εστίασης στο 13%. Μήπως θυμάσαι ποιος το ανέβασε το 2015;; Ο ίδιος ο Τσίπρας, επιβαρύνοντας εσένα και την οικογένεια σου με 11% περισσότερο Φ.Π.Α. όποτε ψώνιζες ή πήγαινες στη ταβέρνα. Μήπως το ξέχασες;;; Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, μια και φημιζόμαστε σαν τον «εξυπνότερο λαό του κόσμου». Μην μας απογοητεύσεις!

Η ανεργία – ισχυρίζεται ο Τσίπρας– μειώθηκε από το 25,5 % το 2015 στο 18.5 % το 2019. Ξεχνάει να μας πει πως:
(α). το 55 % των προσλήψεων στον Ιδιωτικό Τομέα είναι προσλήψεις εκ περιτροπής και μερικής απασχόλησης.
(β). Οι μισθοί περίπου του 30% των εργαζόμενων είναι κάτω από 500 ευρώ μηνιαίως και οι μισθοί περίπου 220.000 νέων εργαζόμενων είναι 180–250 ευρώ.
(γ). Πόσοι αλήθεια έφυγαν στο εξωτερικό τα χρόνια του Τσίπρα;;; Γιατί δεν αποκαλύπτονται οι πραγματικές στατιστικές;
(δ). Γιατί τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ – αγαπημένος οργανισμός της Μαρίας Αντουανέττας των Γιαννιτσών, κυρίας Έφης– δείχνουν 880.000 εγγεγραμμένους ανέργους και τα στοιχεία του ΟΑΕΔ, που βρίσκεται παραδοσιακά πλησιέστερα στον άνεργο, έδειχναν μέχρι πρόσφατα 1.100.000 και μάλιστα με αυξητικές τάσεις;;; Ποια είναι τα αληθινά στοιχεία του Αριθμού των ανέργων; Είσαι ευφυέστατος, είμαστε σίγουροι πως καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλά.

Μέχρι τον Γενάρη του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα κάγκελα για τις αυτοκτονίες. Όμως από το 2016 και μετά – πάνω από τρία χρόνια στατιστικές– δεν δημοσιεύονται για τις αυτοκτονίες. ΓΙΑΤΙ;;;

Πώς εξηγείται η σιωπή των λαλίστατων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που ξεσηκωνόντουσαν ακόμη και για τα ψυχοσεξουαλικά προβλήματα μιας Γαλοπούλας;

Γνωρίζαμε τον Αριστερό – με άλφα κεφαλαίο–
σαν άνθρωπο με τεράστια μόρφωση, απίστευτη αυταπάρνηση και θάρρος, ασύγκριτη ηθική ανωτερότητα. Χιλιάδες πήγαν στο εκτελεστικό απόσπασμα για να μην υπογράψουν δηλώσεις μετάνοιας τιμώντας τις ιδέες τους και την κοσμοθεωρία τους. Βλέπεις εσύ κάτι ανάλογο από τους σημερινούς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ;;;Ρωτάμε μήπως και δεν το πήραμε είδηση, έστω καλόβουλα…

Μήπως,αντίθετα, βλέπεις αρπακτικά παντός καιρού,
χυδαίους Λούμπεν που πέφτουν με επτά μασέλες στο τραπέζι– χωρίς πετσέτες και μαχαιροπήρουνα παρακαλώ– ανθρώπους που εκτοξεύτηκαν με κοινωνικό καταπέλτη (διορισμός στο Δημόσιο) και προσπαθούν να χορτάσουν την απίστευτη λιγουριά τους;;; Αλλά και η αγάπη τους για τα κότερα με πρώτο τον Αλέξη;;; Μήπως εξηγείται επειδή έγιναν αποδεκτοί από το αστικό κατεστημένο και την εγχώρια Ελίτ κάνοντας «γούστα» μαζί της;;; Λέμε, μήπως.

Μήπως εντυπωσιάζεσαι από το ύφος των παλαιών συντρόφων σου; Και δη των γυναικών;
Γνώρισες ποτέ ανάλογη περίοδο της ελληνικής ιστορίας όπου να μαζεύτηκαν τόσες Μαρίες Αντουανέττες και Δούκισσες Βουργουνδίας;;; Με το γνωστό μπλαζέ ύφος, την αύρα νεοφώτιστης ψευτοδιανοούμενης, βλέμμα a la Πάπισσα Ιωάννα με αρκετή δοσολογία νεοφιλελεύθερου φεμινισμού, ύφος άγριου «αντισεξισμού» επιλεκτικού τύπου δηλαδή όπου μας συμφέρει και όλα καρυκευμένα με το γνωστό ύφος της αρχοντοχωριάτισσας που ανέβηκε οικονομικά και κοινωνικά από το πουθενά μέσω του ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ διορισμού, δηλαδή του κοινωνικού καταπέλτη…Θα ήθελες να αναφέρουμε ορισμένα – κυριολεκτικά αηδιαστικά– παραδείγματα;;;

Έχεις παρατηρήσει πλέον τα έργα και τις ημέρες των ΣΥΡΙΖΑΙΙΩΝ Λουδοβίκων και Αντουανέτων και είμαστε σίγουροι πως έβγαλες τα συμπεράσματα σου.
Και όχι μόνο αυτό. Ελπίζουμε – και ευχόμαστε – να ψηφίσεις και ανάλογα. Καταδικάζοντας την παρέα της Παρακμής και ποταπότητας που είναι ο Τσίπρας και οι λοχαγοί του.

Σκέφτηκες μήπως οι Κυβερνώντες έχουν σαν στόχο να συνηθίσεις στην αθλιότητα, την μιζέρια και το χαμήλωμα όλων σου των προσδοκιών με απαύγασμα την πλήρη σου εξαθλίωση που άλλωστε ήδη βιώνεις;;;

Θέλεις να συνεχίσεις με αυτό τον ρυθμό ώστε στο τέλος να μην σου μείνει ούτε το σπίτι δικό σου, χωρίς δουλειά και – εννοείται– καταχρεωμένος σε όλους; Συνήθισες τόσο πολύ τον βούρκο και στεναχωριέσαι μήπως σου λείψει;;;

Γνωρίζεις πολύ καλά πως μετά τον πάτο ακολουθεί ο απόπατος, ο βούρκος, ο υπόνομος.
Αηδιάζεις και μόνο στο άκουσμα της λέξης. Και έχεις απόλυτα δίκιο! Μόνο που ο μεγάλος Ιταλός, ο Δάντης – ένα εξαιρετικό παλικάρι από την Φλωρεντία που έγραψε αριστουργήματα– είχε γράψει πως «Ο δρόμος για την Κόλαση είναι στρωμένος με λουλούδια». Πρόσεξε λοιπόν τις εκλογικές σου προτιμήσεις – και μιλάμε για το βακτήριο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ – μήπως κατά λάθος σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερη κόλαση απ’ ότι ζεις. Γιατί τότε θα ισχύσει το ρηθέν του Δάντη – πονηρούλης, τον διώχνεις από την πόρτα και σου έρχεται από τα παράθυρο– που είπε κάποτε «Εδώ που μπήκες ξέχασε κάθε ελπίδα». Πρόσεξε αγαπητέ ψηφοφόρε, μην πάρεις στο λαιμό σου τον εαυτό σου, τους δικούς σου αλλά και όλους τους υπόλοιπους.

Όμως μήπως σκέφτηκες την οικογένεια σου, την γυναίκα ή τα παιδιά σου;;;

Θα σου άρεσε τα παιδιά σου να λένε «Γονέα 1
(εσύ δηλαδή) σήμερα θα βγω έξω!» η «Γονέα 2 (η γυναίκα σου, η μαμά του σπιτιού ) τι έχουμε να φάμε σήμερα ;». Μήπως θα ήθελες ο Γιώργος – ο γιος σου – να αλλάξει φύλο με νόμο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, και όχι επειδή το θέλει αλλά επειδή έτσι τον επηρέασε η παντοδύναμη προπαγάνδα των Media;;; Αλλά και εσύ όταν γνώρισες την γυναίκα σου υπέγραψες Ιδιωτικό Συμφωνητικό μαζί της πως θα τη φιλήσεις μήπως και σε κατηγορήσει για «σεξουαλική παρενόχληση»;;; Αλήθεια, θα ανεχτείς τον ψυχοπαθολογικού τύπου Προτεσταντισμό των Αμερικάνων που ποινικοποιούν τις σχέσεις των δυο φύλων, αυτών των βάθρων του ανθρώπινου γένους;;; Μήπως όλοι οι άνδρες πρέπει να βγούμε στην παρανομία a la ΚΚΕ δεκαετίας 1950 ή να κάνουμε αντάρτικο πόλεων εναντίον του ψυχωτικού και παρανοϊκού αστικού φεμινισμού της Ελίτ που πλασάρει επιτυχώς τα πρότυπα της στους «κάτω» δηλαδή στην πλέμπα δημιουργώντας τεχνηέντως δυο αντίπαλα στρατόπεδα που σφάζονται καθημερινά μεταξύ τους;;;

Έχεις αντιληφθεί πως δεν χτυπιέται απλώς η οικογένεια αλλά το ίδιο το ανθρώπινο γένος στο βιολογικό του υπόβαθρο;;; Καταργώντας τον άνδρα καταργείς και την γυναίκα δηλαδή τον άνθρωπο με άλφα κεφαλαίο, τουλάχιστον όπως τον γνωρίσαμε στα πέντε εκατομμύρια χρόνια ύπαρξης του.

Προφανώς σαν εργαζόμενος παρακολουθούσες τα συνδικάτα και τις δράσεις τους ή συμμετείχες σε πολιτικά κόμματα. Σήμερα, αυτό γιατί θεωρείται ξεπερασμένο;;; Αλλά και την Πατρίδα σου αγαπάς – και πολύ καλά κάνεις – και συγκινείσαι όταν ακούς την Ιστορία της αλλά και αγανακτείς όταν πωλείται τοις μετρητοίς στα συμφέροντα των Μεγάλων Δυνάμεων. Την θέλεις ισχυρή, οικονομικά ευημερούσα, κοινωνικά δίκαιη. Γιατί όπως φαίνεται ακόμη και το όνομα Ελλάδα σε συγκινεί. Φίλε, μήπως είσαι Ακροδεξιός, Εθνικιστής, ετερόκλητος όχλος, ξενοφοβικός, ισλαμοφοβικός, ομοφοβικός, τρανσφοβικός – είναι πολλές οι φοβίες σου αγαπητέ– δηλαδή τελικά μήπως είσαι Φασίστας;;; Γιατί είσαι προσκολλημένος σε συλλογικότητες – όπως θα έλεγε και ο καλός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ της διπλανής πόρτας– όπως το Έθνος, το Συνδικάτο, το Πολιτικό Κόμμα και η Κοινωνική Τάξη;;;

Γιατί κύριε θέλεις οικογένεια
και μάλιστα με γυναίκα και όχι με τον πλησιέστερο Ομοφυλόφιλο η Τρανσέξουαλ για να είσαι και στο κλίμα της εποχής, της εποχής του ΣΥΡΙΖΑ;;; Δηλαδή της εποχής της Παρακμής με π κεφαλαίο;;; Οι ομοφυλόφιλοι διεθνώς – αλλά και στην χώρα μας – αποτελούν την ναυαρχίδα της Ελίτ με μεγάλα Προνόμια και όχι απλώς δικαιώματα. Δεν θέλεις ένα γάμο μαζί τους μήπως και βελτιωθείς οικονομικά και φτιάξει η τύχη σου;;; Πολύ μίζερος και οπισθοδρομικός είσαι παιδάκι μου ! Αμάν πια !

Εάν όλα όσα σου περιγράψαμε δεν θέλεις να γίνουν καθεστώς – χωρίς καν να το καταλάβεις– και σε φοβίζουν σαν μελλοντικό 1984 του Όργουελ, τότε κοίταξε τι θα ψηφίσεις αλλά πρώτα κοίταξε τι δεν θα ψηφίσεις και αυτός είναι σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι επειδή στο λέμε εμείς αλλά επειδή κάθε ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με βόλι στην καρδιά και το μυαλό του ελληνικού λαού. Και επειδή αγαπάς την χώρα σου και το λαό της πιστεύουμε πως δεν θα το κάνεις ! Γιατί δεν θέλεις να είσαι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ αλλά συνειδητοποιημένος Πολίτης μια και γνωρίζεις πως οι Λούμπεν είναι η μαγιά δηλαδή η Κοινωνική βάση του Φασισμού και της Αντίδρασης ! Μην το ξεχνάς ΠΟΤΕ !

Μεταμοντέρνα Αριστερά (31) – Λούμπεν ή συνειδητοποιημένος πολίτης;


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10893

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP