Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ο Ψαριανός τρέχει να …προλάβει τον Τσίπρα!


Γράφαμε σε ένα παλιό μας κείμενο για τον Ψαριανό:
«…Ένα χαρακτηριστικό των πολιτικών μηδενικών είναι η προκλητική προβοκατόρικη αυθάδεια, προκειμένου να βρίσκονται, πάση θυσία, στην επικαιρότητα, για να επιβεβαιώνουν την ύπαρξή τους…
…Αυτή η νοσηρή, χυδαία και κυνική διαστροφή της προβοκατόρικης αυτοπροβολής των πολιτικών μηδενικών παίρνει παραληρηματικές μορφές παράνοιας στην πολιτική αλητεία…


…Το κράμα πολιτικού μηδενικού-πολιτικής αλητείας είναι το πλέον αποκρουστικό και αχαλίνωτα υστερικό στην πολιτική μας ζωή. Αλλά και το πλέον συνηθισμένο στους κόλπους του κοινοβουλευτικού και κατοχικού δωσιλογισμού…
Ο ψαριανός αποτελεί μία από τις πλέον μοχθηρές γκριμάτσες αυτού του προβοκατόρικου μείγματος: Μηδαμινότητας και πολιτικής αλητείας…».


Ολόκληρο το άρθρο, εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2018/10/cia.html


Ακριβώς, αυτός ο συνδυασμός «Μηδαμινότητας-πολιτικής αλητείας» καθιστά τον Ψαριανό έναν από τους πιο γλοιώδεις και γελοίους πολιτικούς σαλτιμπάγκους. Ένα μηδενικό το οποίο από το ΠΟΥΘΕΝΑ το περιμάζεψε ο Τσίπρας.

Μετά ακολούθησε τον άλλον «αριστερό» σαλτιμπάγκο, τον Κουβέλη.

Συνέχισε γλείφοντας τον Βενιζέλο, προσωποποιώντας σε επίπεδο αισθητικής το «κεντροαριστερό» κιτς, μέσα από τη μόνιμη εξέδρα σχολιασμού του mega…

«Συνωστίστηκε», επίσης, και στο κόμμα των μηδενικών σαλτιμπάγκων: Το «Ποτάμι» του Στ. Θεοδωράκη…

Τώρα συνεχίζει την ακάθεκτη διαδρομή του με την πτήση του στη ΝΔ, αγκαλιά με μια άλλη πολιτική μηδαμινότητα: Τον Κυριάκο!!!

Άρθρα για τον Ψαριανό θα βρείτε εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/search?q=%CE%A8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82

Ωστόσο, αυτός ο εμετικός πολιτικάντης, το σύμβολο της πολιτικής παρακμής και της κοινοβουλευτικής αλητείας, αποτυπώνει με τον πλέον κατηγορηματικό και τελεσίδικο τρόπο ΟΧΙ απλώς την αχαλίνωτη εξαχρείωση και την αβυσσαλέα αποσύνθεση του πολιτικού κόσμου και των κομμάτων, αλλά και τη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του σύγχρονου δωσιλογισμού, δηλαδή της πλήρους ΥΠΟΤΑΓΗΣ των κομμάτων και των πολιτικών στο 4ο Ράιχ και τις ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ του: Αυτές των παρά φύση επιμειξιών, της κατάργησης των κοινωνικών, ΕΘΝΙΚΩΝ, ιδεολογικών, πολιτικών οριοθετήσεων, του ΓΕΝΙΚΟΥ πολτού.

Ο Ψαριανός συμπυκνώνει και μορφοποιεί, με την αυθάδεια και τον κυνισμό της πολιτικής αλητείας, τη ΓΕΝΙΚΗ κατάπτωση και παρακμή, τη δουλική ΥΠΟΤΑΓΗ όλου του πολιτικού κόσμου στους νέους αποικιοκράτες.

Ο Ψαριανός καταγράφει και προσωποποιεί, με τον πλέον καθαρό τρόπο, τον ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ της παραδοσιακής αριστεράς, το σύγχρονο ιστορικό μας δράμα: Τη μετατροπή της Αριστεράς σε «αριστερά» του 4ου Ράιχ, σε «αριστερά», χρήσιμο εργαλείο, των μαφιόζων του χρήματος.

Καμία, συνεπώς,
έκπληξη για αυτές τις πτήσεις και τις «συνεργασίες» του Ψαριανού…

Το σύνολο, σχεδόν της «αριστεράς» (σοσιαλδημοκρατικής και ευρώ-κομμουνιστικής), με σημαιοφόρους τα «αριστερά» ανδρείκελα της κυβέρνησης, λειτουργεί και πράττει, όπως ακριβώς ο Ψαριανός.

Διαβάστε σχετικά κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11186


Ο Ψαριανός τραβάει αυτή τη ΛΟΓΙΚΗ της ενσωματωμένης «αριστεράς» στις ακραίες συνέπειές της…

Μπορούμε, μάλιστα να πούμε, με μια δόση ειρωνείας, ότι ο Ψαριανός προπορεύεται!!!

Αύριο θα ζήσουμε «συνεργασίες» γενικότερες και συνολικότερες: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ…


Ο Ψαριανός τρέχει να καπαρώσει θέση, να πιάσει «στασίδι», όπως παλιότερα στο mega

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP