Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Τα «τάγματα εφόδου» των μυστικών υπηρεσιών

"Αντί-εξουσιαστές":Τα «τάγματα εφόδου» των μυστικών υπηρεσιών




Όλοι η Ελλάδα σήμερα γνωρίζει αυτό που επιμελώς αποκρύπτουν τα ΜΜΕ και όλοι οι μηχανισμοί του καθεστώτος: Ότι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές», επιδοτούμενοι «υπερεπαναστάτες» και ποικίλοι «τρομοκράτες» είναι όργανα των μυστικών υπηρεσιών, «τάγματα εφόδου» του κράτους και του παρακράτους.

Οι χώροι αυτοί των «αριστερίστικων» νεφελωμάτων έχουν εδώ και πολλά χρόνια αλωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες. Αποτελούν τους προνομιούχους χώρους στρατολόγησης φασιστικών ομάδων κρούσης του κράτους και του παρακράτους.

Η διείσδυση, βεβαίως, δεν έχει περιοριοριστεί μόνο σε αυτούς τους χώρους, αλλά στο ΣΥΝΟΛΙΚΟ πολιτικό στερέωμα από «άκρα δεξιά», μέχρι «άκρα αριστερά». Τέτοιοι παρακρατικοί θύλακες υπάρχουν και στα κόμματα.

Τα κομματικά υποκείμενα της μεταλλαγμένης «αριστεράς» αποτελούν τους πολιτικά προνομιούχους, σήμερα, χώρους «παραγωγής» νεοταξικών ιδεών, αλλά οργανωμένων γενιτσάρων.

Όλο αυτό το «κύκλωμα» των διεθνών οικονομικών κέντρων, των σπονσόρων και των μυστικών τους υπηρεσιών είναι καλοδουλεμένη εδώ και πολλές δεκαετίες και απλώνεται πάνω από την ελληνική κοινωνία σαν ένας εφιαλτικός ιστός της αράχνης.

Έχει οικοδομηθεί ένα πολυπλόκαμο δίκτυο:

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4086

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP