Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Οι "εκβιαστές" και οι "εθνικοί σωτήρες"

Καρατζαφέρης: Οι αγρότες εκβιαστές και οι δήμιοι της πατρίδας οι σωτήρες!!!



Υπάρχουν πολλοί που δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι ο πατριωτισμός χωρίς κοινωνική υπόσταση είναι κούφια φράση, χρήσιμη μόνο για δημαγωγική εξαπάτηση. Οποιαδήποτε έννοια, χωρίς το κοινωνικό της περιεχόμενο είναι ένα άδειο σακί μέσα στο οποίο ρίχνονται ποικίλα ιδεολογήματα και πολιτικά «στοιχεία».

Αυτό σημαίνει ότι οι έννοιες δεν έχουν απλώς κοινωνικό περιεχόμενο, αλλά και πολιτικό χρώμα, διότι το κοινωνικό περιεχόμενο προσδιορίζει και το πολιτικό στίγμα. Το ρεφραίν ότι δεν υπάρχει «Αριστερά» και «Δεξιά», παρά μόνο η «πατρίδα», που συχνά τραγουδιέται, είναι και αυτό μια κούφια φράση δημαγωγικής εξαπάτησης.

Και «πατρίδα» υπάρχει και «Αριστερά» και «Δεξιά». Το ζητούμενο είναι ποια Πατρίδα» και ποια Πολιτική. Γιατί η πατρίδα με το κοινωνικό περιεχόμενο του καθεστώτος, δηλαδή των ελίτ εξουσίας του κεφαλαίου, δεν είναι «πατρίδα», αλλά διάλυση και πούλημα της πατρίδας στο χρήμα. Άλλη η πατρίδα του λαού και της εργασίας και εντελώς άλλη η πατρίδα του κεφαλαίου που δεν έχει πατρίδα.

Σε αυτή τη βάση προσδιορίζεται και η Πολιτική. Άλλη η «αριστερά» που βρίσκεται στην υπηρεσία του καθεστώτος (στην υπηρεσία της «πατρίδας» του κεφαλαίου που αλώνει τα κοινωνικά θεμέλια της πατρίδας) και άλλη η Αριστερά που βρίσκεται στην υπηρεσία της «πατρίδας» του λαού και της Εργασίας.

Αριστερά υπάρχει
και είναι αυτή που αναδεικνύει την κοινωνική υπόσταση της Πατρίδας και τις προοπτικές ύπαρξής της. Αριστερά και πατριωτισμός είναι έννοιες αδιαίρετες.

Οι σημερινοί σφετεριστές
και διαχειριστές των ιδεών και των αγώνων της Αριστεράς δεν είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ, αλλά ο «αριστερός» ψάλτης της «Δεξιάς», το πλήκτρο με τον αριστερό ήχο του καπιταλιστικού πιάνου.

Βεβαίως πολλοί
επειδή αντιμετωπίζουν περιφρονητικά τη θεωρητική γνώση, τις κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες, τρέφονται με φράσεις και απλοϊκά ρητορικά σχήματα. Έτσι δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν, αλλά ούτε και το θέλουν (ο δρόμος αυτός απαιτεί επίμονη εργασία, πίεση και κόπωση του μυαλού) τον κοινωνικό χαρακτήρα της έννοιας «πατρίδα».

Ωστόσο κάποιοι δεν θέλουν πεισματικά να διδαχτούν και από τα ίδια τα πράγματα.

Καθημερινά
αποκαλύπτονται οι κάλπικοι «πατριώτες» και ιδιαίτερα η χυδαία απάτη και πατριδοκαπηλεία του Καρατζαφέρη και όμως υπάρχουν μερικοί που δεν βλέπουν, δεν θέλουν να διακρίνουν ΤΙΠΟΤΑ.

Ο πιο χυδαίος
υπερασπιστής των δυνάμεων που καταλύουν την πατρίδα εμφανίζεται σαν υπέρ-πατριώτης και μερικοί αφελείς εξακολουθούν να κλείνουν τα μάτια. Και από πάνω μας καλούν να συνταχθούμε στο πλατύ μέτωπο του «πατριωτισμού», χέρι- χέρι με το μεγαλύτερο και κυνικότερο προβοκάτορα του συστήματος.

Έχουμε γράψει πολλά γι’ αυτή τη χυδαία «τσόντα» του καθεστώτος. Εδώ θα περιοριστούμε στη συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.


Πρώτον: Χαρακτήρισε του αγρότες εκβιαστές της κοινωνίας.

Ανοικτά συντάσσεται με του σχεδιασμούς της Ε.Ε. και της κυβέρνηση που προωθούν την ολοκληρωτική εξόντωση της αγροτικής οικονομίας: Το βάθρο κάθε έθνους.

Περισσότερα εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2010/01/blog-post_6900.html


Ανοικτά και απροκάλυπτα ο Καρατζαφέρης συντάσσεται με το καθεστωτικό ΜΕΤΩΠΟ: Αυτό που σε όλους τους τομείς αποδομεί και διαλύει την πατρίδα: Στα λόγια υπέρ-πατριώτης και στην πράξη Υπέρ-καθεστωτικός!!!


Δεύτερον: Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, υποστήριξε ότι το υφιστάμενο κυβερνητικό σχήμα δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος, και επανέλαβε την πρότασή του για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανάγκης με τη συμμετοχή -μεταξύ άλλων- του Κ. Σημίτη, του Γ. Παπαντωνίου, του Αλ. Παπαδόπουλου, του Μίμη Ανδρουλάκη, αλλά και με άνοιγμα σε στελέχη των άλλων κομμάτων!!!

Χρειάζονται σχόλια;

Κυβέρνηση των μεγάλων εθνομηδενιστών και γενιτσάρων της Νέας Τάξης προτείνει, όπως ο σπόνοσοράς του ο Μητσοτάκης. Ακόμα και τον Ανδρουκλάκη!!!

ΟΙ αγρότες εκβιαστές και οι δήμιοι της πατρίδας οι σωτήρες!!!

Όποιος δεν καταλαβαίνει και αυτά τα τόσο καθαρά πολιτικά ζητήματα είναι αθεράπευτος κρετίνος ή «εγκάθετος» σαν τον Καρατζαφέρη

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP