Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

www.neoskyklos.gr

Ο ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ «ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ» ΣΤΟ ΙΝΤERNET

www.neoskyklos.gr




Οι φίλοι του πάλαι ποτέ ανεξάρτητου, μη κερδοσκοπικού, δημοτικού ραδιοσταθμού «ΡΑΔΙΟ ΚΥΚΛΟΣ,94,8 f.m.”, θα τον ξαναβρούν στο INTERNET.Mε την… ιντερνετική ονομασία: www.neoskyklos.gr ξεκινάμε την παρέα μας από σήμερα

Όπως ανοίγουμε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, έτσι ανοίγουμε και ακούμε το ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ. Για να ξαναζήσουμε εκείνες τις καλές μέρες του παλιού ΚΥΚΛΟΥ, 1988-2001, που δεν μπορέσαμε ποτέ να καταλάβουμε ποιοι και γιατί τον έκλεισαν..

Η ίδια παρέα, το ίδιο πρόγραμμα, η ίδια καλή ελληνική μουσική. Παλιά και σύγχρονα καλά ελληνικά τραγούδια.Από τα Δημοτικά μας ως τον Αττίκ και το Γούναρη και από το Μίκη Θεοδωράκη και τη μελοποιημένη ελληνική ποίηση μέχρι τα τραγούδια των μεγάλων αγώνων.

Και τα ίδια διαχρονικά κείμενα, για μια ελεύθερη,φιλική συζήτηση.

Έχουμε κρατήσει πολλές, χαραχτηριστικές,εκπομπές μας από το ΡΑΔΙΟ-ΚΥΚΛΟΣ 94,8 f.m. και θα τις αναμεταδίδουμε όπως τότε, χωρίς να έχουμε αλλάξει τίποτα. Και,με συγκίνηση, θα διαπιστώνουμε πόσο επίκαιρα,πόσο διαχρονικά,είναι όλα, μουσικές και κείμενα.

Ξεκινάμε, κάθε βράδυ 8-12, με ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα. Και ελπίζουμε να μπορέσουμε να είμαστε μαζί περισσότερες ώρες,σιγά-σιγά. Με μοναδική μας απολαβή το κέφι μας και το κέφι σας. Και, κάπου-κάπου, μερικά κείμενα που θα μας κάνουν να σκεπτόμαστε και να συζητάμε κάποια μεγάλα θέματα του καιρού μας και του κόσμου μας..

Καλή παρέα λοιπόν.. www.neoskyklos.gr -

Ο Στέφανος Ληναίος και οι παλιοί μας φίλοι… 12.1.10

Stefan28@ontelecoms.gr, www.thealpha.gr

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP