Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ;

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ;




Και γιατί να αλλάξουν; Δεν πάνε κάθε τόσο και τους ψηφίζουν με τον κώλο; Καλά κάνουν τα πασόκια! Οι νεοδημοκράτες, σαν κολεγιόπαιδα που ήταν οι περισσότεροι της γαλάζιας Κυβέρνησης, δεν ήξεραν τρόπους να ελιχθούν. Τον μόνο τρόπο που ήξεραν ήταν να μπουκώνουν με χρήμα κάποιες γραφίδες και κάποια στόματα για να εκπέμπουν θετικά μηνύματα για την Κυβέρνηση. Και πάλι δεν τα κατάφερναν.

Τα πασόκια όμως είναι επιστήμονες στην πολιτική ντρίπλα. Έχουν άλλη φόρμουλα: την ''δίκιο έχεις''. Δέρνουν δηλαδή τα ΜΑΤ του Χρυσοχοϊδη; Βγαίνει ο Χρυσοχοϊδης αμέσως και λέει ''δίκιο έχετε, θα τιμωρηθούν αυστηρά οι υπεύθυνοι'' και ύστερα βγάζει και ένα λογύδριο που να καταγγέλλει ρατσιστικές, φασιστικές, ναζιστικές κι εγώ δεν ξέρω τι άλλες συμπεριφορές. Πάει αυτό. Βγάζουν τα τέλη κυκλοφορίας, τα λεγόμενα ''πράσινα''. Πράσινα, δηλαδή οικολογικά, όχι πασοκικά.

Έτσι πάει το μόνιμο κορόιδο και πληρώνει ένα ταγάρι λεφτά επειδή το σταρλετάκι είναι βάρος για το περιβάλλον, λες και έχει λεφτά να πάρει καινούριο αλλά έτσι από ''ΑΠΟΨΗ'' κρατάει το σαραβαλο-στάρλετ. Τι λένε τα πασόκια; ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ! Τζέφρυ, το ''δίκιο'' δεν γίνεται να το βράσεις και να το φας, ούτε με ''δίκιο'' θα πληρωθεί η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ και η ΕΥΔΑΠ του φουκαρά με το στάρλετ που του πήρες τα φράγκα για να πληρώσει την ΑΔΥΝΑΜΙΑ του να πάρει καινούριο ''οικολογικό'' αυτοκίνητο.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:
http://apergospastis.pblogs.gr/2010/01/allazoyn-ta-pasokia.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP