Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Η «μεροληψία» της «αμεροληψίας» των τοκογλύφων




Οι «σοβαρές» φυλλάδες των βιομηχάνων της ενημέρωσης και τα παπαγαλάκια τους κατηγορούν τους αγρότες που ζητούν επιδοτήσεις «καφενόβιους», που πρέπει να παταχθούν!!!

Για τις άγριες επιδοτήσεις που λαμβάνουν οι βιομήχανοι (χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να τις ζητήσουν) όχι μόνο δεν βγάζουν τσιμουδιά, αλλά τις θεωρούν και αυτονόητες.

Οι βιομήχανοι και το παρασιτικό σύστημα των τραπεζιτών που ληστεύουν και επιδοτούνται σκανδαλωδώς αυτοί δεν είναι καφενόβιοι, αλλά …δουλευταράδες…

Όταν επιδοτούνται οι ασφαλιστικές εισφορές των βιομηχάνων αυτό είναι αυτονόητο: κανένας ψόγος και καμία κατηγορία για του βιομηχάνους και τους τραπεζίτες που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα των ανέργων και των εργαζόμενων και έχουν πιει το αίμα (τράπεζες) των νοικοκυριών με την αχαλίνωτη τοκογλυφία τους.

ΟΛΑ αυτά είναι αυτονόητα για τους «αμερόληπτους» «νταβάδες» της «ενημέρωσης».


Σκάνδαλο είναι όταν οι αγρότες ζητούν και δεν παίρνουν τις επιδοτήσεις που δικαιούνται. Αυτοί γίνονται «τεμπέληδες», «καφενόβιοι», «τραμπούκοι» και λοιπά…

Οι καπιταλιστές ληστές και τα παράσιτά τους είναι …δουλευταράδες και οι εργάτες γης που παράγουν με ζημίες, καταστρέφονται και αφανίζονται είναι «καφενόβιοι, τεμπελχανάδες και κηφήνες».

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP