Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

«ανθρώπινο δικαίωμα» στη φρίκη

Η δουλεία και οι «διαστροφές» που προβάλλονται ως «ανθρώπινο δικαίωμα»




Οι θεατρικές «παραστάσεις» του Γεωργίου Παπανδρέου και όλο το συνακόλουθο τελετουργικό τους αποτελούν τη θεοποίηση της πολιτικής αποβλάκωσης, τη θεοποίηση της επελεύνουσας αλαζονικής κοροϊδίας: Συμπτώματα μιας βάρβαρης οπισθοδρόμησης, συμπτώματα της αλαζονικής ανοησίας που κυριαρχεί, του ζοφερού παθολογικού θεάματος.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου ανακηρύσσει καθημερινά την επίσημη κηδεία της κοινωνικής και πολιτικής επιστήμης, κάθε επιστήμης, καρατομώντας βάρβαρα κάθε πολιτική έννοια και ορολογία. Είναι η διαφημιστική μακέτα που την περιφέρουν με χρωματιστά αποφθέγματα. Και όπως είναι γνωστό, τα αποφθέγματα, δηλαδή οι «αφαιρέσεις», αποτελούν το πλέον καταστροφικό όπλο εναντίον των πραγμάτων, των εννοιών, της διαλεκτικής σκέψης, ακόμα και της κοινής λογικής.

Το νέο απόφθεγμα που μας πέταξε αυτή τη φορά είναι το γνωστό λεκτικό τέχνασμα της πλανητικής αυτοκρατορίας: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα»!!!

Φυσικά αυτή την απάτη την έχουν πρώτα λανσάρει οι αριστερίζοντες. Για την ακρίβεια αυτό το λεκτικό τέχνασμα έχει κατασκευαστεί από τους «ευρηματικούς» υπόδουλους στοχαστές της μεταλλαγμένης «αριστεράς»: Τους «αριστερούς πολυτελείας» και τα επιδοτούμενα ιερατεία.

Ο Γιωργάκης απλώς παπαγαλίζει τα «μαθήματα», δίχως και να τα πολυκαταλαβαίνει. Εξάλλου δεν είναι πρωθυπουργός για να καταλαβαίνει, εντολές εκτελεί…

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα»!!!

Με αυτό το «σύνθημα» δεν κάνανε στάχτη τη Γιουγκοσλαβία για να σώσουν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» από το δικτάτορα Μιλόσεβιτς;

Με αυτό το σύνθημα δεν ισοπέδωσαν το Ιράκ και δεν επέβαλαν την ΝΑΤΟϊκή μπότα;

Με τέτοια συνθήματα περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και «ελευθερίας» δεν «εκτελέστηκαν» οι μεγαλύτερες ανθρωποσφαγές των λαών και τα μεγαλύτερα εγκλήματα από τους δήμιους του πλανήτη και την ιμπεριαλιστική κακουργία και θηριωδία;

Πάντα τα «ανθρώπινα δικαιώματα»
και αυτά τα περί «ισότητας» και «ελευθερίας» τα όριζαν οι δήμιοι των λαών, οι κυρίαρχοι κακούργοι των εξουσιών και τα ΤΑΥΤΙΖΑΝ με τα συμφέροντά τους. Αυτοί καθόριζαν το περιεχόμενο αυτών των δικαιωμάτων.

Η εξουσία, δηλαδή, ορίζει το τι είναι ανθρώπινο δικαίωμα και καθορίζει το περιεχόμενο αυτού του δικαιώματος ανάλογα με τα συμφέροντά της και τις ανάγκες της στιγμής.

Η Ανθρώπινη ιστορία το επιβεβαιώνει κατηγορηματικά…

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα» είναι ένα ηθικό τσόφλι απάτης και δολιότητας.

Είναι το «αδιαπραγμάτευτο» δικαίωμα της αγοράς και του χρήματος. Είναι το «δικαίωμα» των ισχυρών να ορίζουν και να επιβάλλουν το δικό τους «δικαίωμα».

Είναι το σόφισμα που στο όνομα δήθεν του «ανθρώπου» και της «ελευθερίας» επιβάλλει την «ελευθερία» της αγοράς και την κτηνώδη απανθρωπιά της, τη δουλεία και τον αλληλοσπαραγμό των ανθρώπων.

Και είναι γνωστό ότι όσο πιο ελεύθερη είναι η αγορά τόσο πιο σκλάβοι είναι οι άνθρωποι και τόσο πιο κτηνώδης είναι η ανθρώπινη ζωή. Συνακόλουθα, όσο πιο δυνατά φωνασκούν κάποια για τα «αδιαπραγμάτευτα ανθρώπινα δικαιώματα», τόσο και πιο υπόδουλοι λακέδες είναι της αγοράς και των ισχυρών αφεντικών, τόσο πιο κυνικοί και ψυχροί εκτελεστές των νεοταξικών απαιτήσεων εναντίον των λαών και των ανθρώπων…

Και είναι αβυσσαλέα υποκρισία και πελώρια απάτη να μας λένε οι υπάλληλοι της διεθνούς κακουργίας και του εγκλήματος κατά των λαών, όπως ο Γιωργάκης και η «αριστερή» Σία, ότι κόπτονται για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των !!!

Αυτοί που δημιούργησαν τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων, που τους έχουν αποκτηνώσει και τους εισάγουν σαν δούλους για τα κέρδη τους και τα πολιτικά τους παιχνίδια, αλλά και για να αποκτηνώσουν, να διαλύσουν και να τινάξουν στον αέρα και άλλες κοινωνίες, αυτοί λοιπόν, να έχουν το θράσος να μιλούν για «αδιαπραγμάτευτα δικαιώματα».

Δηλαδή η ολοκληρωτική αποκτήνωση, διάλυση και δουλεία της ελληνικής κοινωνίας αποτελεί «ανθρώπινο δικαίωμα αδιαπραγμάτευτο».

Πράγματι είναι αδιαπραγμάτευτο. ΟΧΙ όμως «ανθρώπινο δικαίωμα», αλλά το «δικαίωμα» των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων» να υποτάξουν την ελληνική κοινωνία και να επιβάλλουν την ολοκληρωτική δουλεία και αποκτήνωση: Την πιο άγρα και εφιαλτική απανθρωπιά…

Τα «ανοικτά σύνορα» στον καπιταλισμό, οι στρατιές των εισαγόμενων θυμάτων-δούλων, όλο αυτό το φρικώδες και οργανωμένο ιμπεριαλιστικό δουλεμπόριο, μαζί με την παροχή ιθαγένειας σε αυτά τα στίφη των αποκτηνωμένων θυμάτων, τα οποία είναι εντελώς χειραγωγημένα και αιχμάλωτα εξαρτήσεων δουλοπαροικίας, ΟΛΑ ΑΥΤΑ αποτελούν την πλέον τερατώδη απανθρωπιά.

Το καθεστώς και οι «αριστεροί» του ψάλτες βαπτίζουν αυτή τη φρίκη «αδιαπραγμάτευτο ανθρώπινο δικαίωμα»!!!

Θα επανέλθουμε αναλύοντας τη φιλοσοφική απάτη των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP