Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΣΑΠΙΛΑ...

ΝΑ ΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"




Αναρωτηθήκατε γιατί αυτό το σάπιο βαρέλι που λέγεται τηλεόραση δεν έχει πάτο; Διότι ο πάτος έχει αντικατασταθεί από τα κατακάθια ενός ιλουστρασιόν περιθωρίου που έχει αναλάβει εργολαβικά να μας μεταδώσει τα μικρόβια της σαπισμένης ψυχής του.


Συγχωρέστε μας για την μεγάλη αγανάκτηση και οργή, αλλά αυτό που έπραξε η βασίλισσα της τηλεοπτικής κοπριάς ξεπέρασε τα όρια ακόμα και αυτής της επίκτητης αναισθησίας που έχουμε αποκτήσει μετά από τόσα χρόνια εξοικείωσης με τα τοξικά απόβλητα της νεοεποχίτικης "δημοσιογραφίας".

Η κυρία που έφερε την πορνοκατινιά στο τηλεοπτικό προσκήνιο, για να κερδίσει θεαματικότητα, μόλις έμαθε για τον θάνατο του αστυνομικού Βασίλη Πατσούρη πήρε τηλέφωνο τους ανυποψίαστους γονείς του και αφού τους ρώτησε πόσα παιδιά έχουν ακολούθως τους ζήτησε, τί έχουν να της πούν που βρέθηκε νεκρός ο γυιός τους.

Και οι δύο κατακεραυνώθηκαν από το κακό μαντάτο που τους σερβιρίστηκε σαν ενημερωτικός εμετός και έπεσαν λιπόθυμοι. Αργότερα τους βρήκε η αστυνομία σε αυτή την κατάσταση.

Πώς καταντήσαμε έτσι. Δεν είναι αυτός ο τόπος μας κάπου αλλού ζούμε ,δεν είναι δυνατόν να ξεχύθηκαν γύρω μας όλοι αυτοί οι δαίμονες της κόλασης.

Μην περιμένετε να ενδιαφερθεί η ΕΣΗΕΑ, το ΕΡΣ ή κανένας εισαγγελέας. Πάρτε το απόφαση είμαστε μόνοι μας και απροστάτευτοι από όλη αυτή την οργανωμένη αλητεία εκείνων που βαυκαλίζονται ότι είναι ηθικοί επειδή οι δικηγόροι τους θα μας πείσουν ότι είναι νόμιμοι.

Η πιο σπουδαία πράξη αντίστασης είναι να μην γίνουμε σαν τα μούτρα τους και να αγωνιστούμε για την πνευματική υγεία των παιδιών μας δίνοντάς τους το καλό παράδειγμα.


Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/01/blog-post_4538.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP